Edmar70 01.07.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No to jeszcze jedna stronka i mamy 100 Możemy zrobic tak jak u Raśki. Ma się wprowadzić jak sie zakończy setna stronka. Kasiu co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.07.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Bry Wieczorek Mnie wczoraj alarm o godzinie 0.00 przygonił na budowę Ochrona dzwoniła czy mają przyjeżdżać... ale to już by był 4 fałszywy alarm w czerwcu i płatny, więc się puściłem na budowę, a że blisko (1,6km) to nie ma problemu. Burza szalała na zewnątrz, błyskało co nie miara i każdy szelest przyprawiał o ciary, ale byłem dzielny z ciężką latarką w ręku sprawdziłem całą budowę, jakby kto był to bym go tą latarką potraktował... na szczęście nic nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Bardzo jesteś dzielny i odważny Krzysiu. Juz widzę jak siekasz gościa ta latarką między gały. A tak swoja drogą, to całe szczęście, że nikogo tam nie zastałeś. To nie żarty. Mogło być tam wielu chłopa, a oni są zdolni do wszystkiego. Krzysiu nie rób juz tak więcej. Sto razy może byc to fałszywy alarm, a za 101........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.07.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No to jeszcze jedna stronka i mamy 100 Możemy zrobic tak jak u Raśki. Ma się wprowadzić jak sie zakończy setna stronka. Kasiu co Ty na to? Świetny pomysł Kasiu chyba musisz trochę przyspieszyć z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No to jeszcze jedna stronka i mamy 100 Możemy zrobic tak jak u Raśki. Ma się wprowadzić jak sie zakończy setna stronka. Kasiu co Ty na to? Świetny pomysł Kasiu chyba musisz trochę przyspieszyć z budową Znając Kasi obrotność, to powinna zdążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pewnie już jedzie na budowę i musztruje panów, zeby się pospieszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 hm... myślę że przy Waszym gadulstwie to 300 też byłoby przegięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 hm... myślę że przy Waszym gadulstwie to 300 też byłoby przegięciem No nie i kto to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.07.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 hm... myślę że przy Waszym gadulstwie to 300 też byłoby przegięciem Jak to się mówi............ przyganiał kocioł garnkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 OGŁASZAM MOJE NAJUKOCHAŃSZE KOBITKI, I OCZYWIŚCIE NAJUKOCHAŃSI FACECIKI, ŻE MAM SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Kasiu, WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!! Naprawdę przeszłaś przez tę budowę ja tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 OGŁASZAM MOJE NAJUKOCHAŃSZE KOBITKI, I OCZYWIŚCIE NAJUKOCHAŃSI FACECIKI, ŻE MAM SSZ A co już masz dachóweczkę na dachu ?, bo jak nie to się nie liczy i gdzie fotki nowe ? Definicja: Stan surowy „zamknięty" zawiera: - prace ziemne - wykopy i wylewanie fundamentów; - murowanie ścian nośnych (zewnętrznych i wewnętrznych), ścian działowych; - wykonanie stropów, kominów; - wykonanie tarasów, schodów zewnętrznych; - wykonanie więźby dachowej, pokrycia dachowego; - wstawienie stolarki okiennej i drzwi zewnętrznych; Znów wróciłem z budowy... przez te małe żyjatka co wywołują te alarmy fałszywe to szału dostanę... I się o mnie nie musicie martwić, jak dojeżdżam do budowy to mam ją na oku już od około 70m przed i jakbym coś zauważył jakiś ruch czy wyłamane drzwi lub wybitą szybę... to zaraz na wsteczny i dzwonię po kolesi z ochrony i na Policję. W razie jakby zwiewali autem to się za nimi puszczam Ale jak na razie przeganiam pająki z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Kasiu, WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!! Naprawdę przeszłaś przez tę budowę ja tornado. A to tylko dlatego,że tak mnie wspieracie I oby tak dalej.... Nawet jak na inwestorkę przystało wypiłam po kieliszeczku z cieślami ... i sie nie skrzywiłam.... a teraz dla Was moje dobre duszki http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/26361321_foto.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 OGŁASZAM MOJE NAJUKOCHAŃSZE KOBITKI, I OCZYWIŚCIE NAJUKOCHAŃSI FACECIKI, ŻE MAM SSZ A co już masz dachóweczkę na dachu ?, bo jak nie to się nie liczy i gdzie fotki nowe ? Definicja: Stan surowy „zamknięty" zawiera: - prace ziemne - wykopy i wylewanie fundamentów; - murowanie ścian nośnych (zewnętrznych i wewnętrznych), ścian działowych; - wykonanie stropów, kominów; - wykonanie tarasów, schodów zewnętrznych; - wykonanie więźby dachowej, pokrycia dachowego; - wstawienie stolarki okiennej i drzwi zewnętrznych; Znów wróciłem z budowy... przez te małe żyjatka co wywołują te alarmy fałszywe to szału dostanę... I się o mnie nie musicie martwić, jak dojeżdżam do budowy to mam ją na oku już od około 70m przed i jakbym coś zauważył jakiś ruch czy wyłamane drzwi lub wybitą szybę... to zaraz na wsteczny i dzwonię po kolesi z ochrony i na Policję. W razie jakby zwiewali autem to się za nimi puszczam Ale jak na razie przeganiam pająki z domku a czy pokrycie dachowe to może być papa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 OGŁASZAM MOJE NAJUKOCHAŃSZE KOBITKI, I OCZYWIŚCIE NAJUKOCHAŃSI FACECIKI, ŻE MAM SSZ A co już masz dachóweczkę na dachu ?, bo jak nie to się nie liczy i gdzie fotki nowe ? Definicja: Stan surowy „zamknięty" zawiera: - prace ziemne - wykopy i wylewanie fundamentów; - murowanie ścian nośnych (zewnętrznych i wewnętrznych), ścian działowych; - wykonanie stropów, kominów; - wykonanie tarasów, schodów zewnętrznych; - wykonanie więźby dachowej, pokrycia dachowego; - wstawienie stolarki okiennej i drzwi zewnętrznych; Znów wróciłem z budowy... przez te małe żyjatka co wywołują te alarmy fałszywe to szału dostanę... I się o mnie nie musicie martwić, jak dojeżdżam do budowy to mam ją na oku już od około 70m przed i jakbym coś zauważył jakiś ruch czy wyłamane drzwi lub wybitą szybę... to zaraz na wsteczny i dzwonię po kolesi z ochrony i na Policję. W razie jakby zwiewali autem to się za nimi puszczam Ale jak na razie przeganiam pająki z domku a czy pokrycie dachowe to może być papa ? TAK............... GRATULACJE http://www.talenty.pl/emoticons/94.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 OGŁASZAM MOJE NAJUKOCHAŃSZE KOBITKI, I OCZYWIŚCIE NAJUKOCHAŃSI FACECIKI, ŻE MAM SSZ A co już masz dachóweczkę na dachu ?, bo jak nie to się nie liczy i gdzie fotki nowe ? Definicja: Stan surowy „zamknięty" zawiera: - prace ziemne - wykopy i wylewanie fundamentów; - murowanie ścian nośnych (zewnętrznych i wewnętrznych), ścian działowych; - wykonanie stropów, kominów; - wykonanie tarasów, schodów zewnętrznych; - wykonanie więźby dachowej, pokrycia dachowego; - wstawienie stolarki okiennej i drzwi zewnętrznych; Znów wróciłem z budowy... przez te małe żyjatka co wywołują te alarmy fałszywe to szału dostanę... I się o mnie nie musicie martwić, jak dojeżdżam do budowy to mam ją na oku już od około 70m przed i jakbym coś zauważył jakiś ruch czy wyłamane drzwi lub wybitą szybę... to zaraz na wsteczny i dzwonię po kolesi z ochrony i na Policję. W razie jakby zwiewali autem to się za nimi puszczam Ale jak na razie przeganiam pająki z domku a czy pokrycie dachowe to może być papa ? TAK............... GRATULACJE http://www.talenty.pl/emoticons/94.gif uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wiesz, to przez to jeżdżenie na budowę nocą ... staję się "Strażnikiem Texasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wiesz, to przez to jeżdżenie na budowę nocą ... staję się "Strażnikiem Texasu" Jesteś bardzo dzielny...jak będziesz Strażnikiem Texasu czyli sławnym P. Norisem.... to hmmmmm.... będą na Twój temat powstawac nowe kawały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Na razie pilnuję swojego dobytku i tak raczej zostanie ... to taka sława mi nie grozi A domeczek piękny Ładna i proporcjonalna bryła się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Na razie pilnuję swojego dobytku i tak raczej zostanie ... to taka sława mi nie grozi A domeczek piękny Ładna i proporcjonalna bryła się zrobiła Dzięki fachowcu.Zmieniłam dach nad "garażem" - z 31 stopni na 45.Dzięki temu zyskałam piękne i duże pomieszczenie na górze. Z 4 ,95 zrobiło się pomieszczenie 3,60x6,10 metra Widziałam,że Twój domek okrył sie białą kołderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts