efilo 01.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja jako ten kocioł składam serdecznie gratulacje i macham czapą po ziemi - chapeaux bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Na razie pilnuję swojego dobytku i tak raczej zostanie ... to taka sława mi nie grozi A domeczek piękny Ładna i proporcjonalna bryła się zrobiła Dzięki fachowcu.Zmieniłam dach nad "garażem" - z 31 stopni na 45.Dzięki temu zyskałam piękne i duże pomieszczenie na górze. Z 4 ,95 zrobiło się pomieszczenie 3,60x6,10 metra Widziałam,że Twój domek okrył sie białą kołderką Pomieszczenia nad garażem dobra rzecz. Zawsze można je do czegoś wykorzystać. My tam urządzamy pralnię i częściowo pomieszczenie rekreacyjne. Jakąś bieżnię, ławeczkę i Atlas się postawi, w narożniku jeszcze wygospodarowałem miejsce na saunę... ech kiedy to będzie gotowe A mój domek rzeczywiście już ma założone prawie całe białe ubranko. Zajechałem na budowę to przy tym upale był przyjemny chłodek w środku. Znaczy się izolacja działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 moi panowie zaczynają wreszcie jutro a drzwi jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Na razie pilnuję swojego dobytku i tak raczej zostanie ... to taka sława mi nie grozi A domeczek piękny Ładna i proporcjonalna bryła się zrobiła Dzięki fachowcu.Zmieniłam dach nad "garażem" - z 31 stopni na 45.Dzięki temu zyskałam piękne i duże pomieszczenie na górze. Z 4 ,95 zrobiło się pomieszczenie 3,60x6,10 metra Widziałam,że Twój domek okrył sie białą kołderką Pomieszczenia nad garażem dobra rzecz. Zawsze można je do czegoś wykorzystać. My tam urządzamy pralnię i częściowo pomieszczenie rekreacyjne. Jakąś bieżnię, ławeczkę i Atlas się postawi, w narożniku jeszcze wygospodarowałem miejsce na saunę... ech kiedy to będzie gotowe A mój domek rzeczywiście już ma założone prawie całe białe ubranko. Zajechałem na budowę to przy tym upale był przyjemny chłodek w środku. Znaczy się izolacja działa. no bo padnę Zobacz w moim dzienniku na 2 propozycję wykorzystania tego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja jako ten kocioł składam serdecznie gratulacje i macham czapą po ziemi - chapeaux bas kocioł.. ale z jakim podajnikiem wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 01.07.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Na razie pilnuję swojego dobytku i tak raczej zostanie ... to taka sława mi nie grozi A domeczek piękny Ładna i proporcjonalna bryła się zrobiła Dzięki fachowcu.Zmieniłam dach nad "garażem" - z 31 stopni na 45.Dzięki temu zyskałam piękne i duże pomieszczenie na górze. Z 4 ,95 zrobiło się pomieszczenie 3,60x6,10 metra Widziałam,że Twój domek okrył sie białą kołderką Pomieszczenia nad garażem dobra rzecz. Zawsze można je do czegoś wykorzystać. My tam urządzamy pralnię i częściowo pomieszczenie rekreacyjne. Jakąś bieżnię, ławeczkę i Atlas się postawi, w narożniku jeszcze wygospodarowałem miejsce na saunę... ech kiedy to będzie gotowe A mój domek rzeczywiście już ma założone prawie całe białe ubranko. Zajechałem na budowę to przy tym upale był przyjemny chłodek w środku. Znaczy się izolacja działa. no bo padnę Zobacz w moim dzienniku na 2 propozycję wykorzystania tego pomieszczenia UPS teraz to spadłem z krzesła Ja tylko nie rozdzielam pralni od pomieszczenia rekreacyjnego - będzie 1 duże pomieszczenie, jak już się zrobi pranie to zawsze będzie przestrzeń żeby je rozwiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Na razie pilnuję swojego dobytku i tak raczej zostanie ... to taka sława mi nie grozi A domeczek piękny Ładna i proporcjonalna bryła się zrobiła Dzięki fachowcu.Zmieniłam dach nad "garażem" - z 31 stopni na 45.Dzięki temu zyskałam piękne i duże pomieszczenie na górze. Z 4 ,95 zrobiło się pomieszczenie 3,60x6,10 metra Widziałam,że Twój domek okrył sie białą kołderką Pomieszczenia nad garażem dobra rzecz. Zawsze można je do czegoś wykorzystać. My tam urządzamy pralnię i częściowo pomieszczenie rekreacyjne. Jakąś bieżnię, ławeczkę i Atlas się postawi, w narożniku jeszcze wygospodarowałem miejsce na saunę... ech kiedy to będzie gotowe A mój domek rzeczywiście już ma założone prawie całe białe ubranko. Zajechałem na budowę to przy tym upale był przyjemny chłodek w środku. Znaczy się izolacja działa. no bo padnę Zobacz w moim dzienniku na 2 propozycję wykorzystania tego pomieszczenia UPS teraz to spadłem z krzesła Ja tylko nie rozdzielam pralni od pomieszczenia rekreacyjnego - będzie 1 duże pomieszczenie, jak już się zrobi pranie to zawsze będzie przestrzeń żeby je rozwiesić ja jednak rozdziele, bo ogólnie w pralni jest nieład ( tak delikatnie powiedziane) a pomieszczenie na siłownię i saunę...ma mieć charakter sali treningowe. Mój mąż trenuje brazylijskie coś tam, coś tam.... więc stad decyzja o podzielniu... Wklej mi rzut Waszej góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Gllamurciu GRATULUJĘ SSZ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gllamurciu GRATULUJĘ SSZ !!! Dzięki rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Pobuda !!!!! http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/26364507_69.jpg Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jak oni rzepola obudzilas mnie dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jak oni rzepola obudzilas mnie dzien dobry Cześć Aniu...taki miałam zamiar zapraszając ich do siebie... Dla Ciebie specjalnie Prośę.... http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/25004170_zdjecia_kawy__kawa__kawa_zdjecie__fotografie_kawy_1415.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 pyszna kawka. ale mi sie nie chce isc do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 pyszna kawka. ale mi sie nie chce isc do roboty nie jesteś odosobniona... ja tez mam dzisiaj lenia leże w łóżku...ale czuję, że będę musiała za chwilę wywlec moja szanowną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.07.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ktoś tu o leniu mówi. Ja też swojego muszę przegonić Dzień dobry Kasiu ale szybciutko uwinęłaś się z SSZ. Moje GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ktoś tu o leniu mówi. Ja też swojego muszę przegonić Dzień dobry Kasiu ale szybciutko uwinęłaś się z SSZ. Moje GRATULACJE Dzięki Moniu teraz podobno najgorsze przede mną elektryk wchodzi we wtorek a tynki 15 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.07.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy najgorsze to ależy od ekipy.A tynkarzy to kontroluj non stop bo jak schtrzanią tynki to potem będziesz miała tylko same problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy najgorsze to ależy od ekipy. A tynkarzy to kontroluj non stop bo jak schtrzanią tynki to potem będziesz miała tylko same problemy. tzn... w jaki sposób może schrzanić...?? na co mam zwracać uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 lataj z poziomica i lata i sprawdzaj czy rowno jest szczegolna uwage zwroc tam gdzie planujesz szafy wnekowe, gdzie deska boczna szafy idzie do sciany. u mnie dodatkowo nie ma kata prostego w narozniku kuchni i mam problem ze szklem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.07.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 GRATULACJE SSZ ZUCH DZIEWCZYNA I Z KAŻDYM SOBIE DA RADE NAWET Z CIEŚLĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts