MRS.CONSTR. 02.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Pieknie Juz Ci deszcze niestraszne Gratuluje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dzięki kobity. Upał u nas ogromniasty..... a ja się za sprzatanie wzięłam...segreguję ciuszki letnie...w co wejdziemy a co na szmatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kasiula BUZIAKI OGROMNE cmok Gratulacje Jak tak dalej pójdzie to rekord pobijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kasiula BUZIAKI OGROMNE cmok Gratulacje Jak tak dalej pójdzie to rekord pobijesz raczej nie wydaje się mi, żebym pobiła Twój rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 02.07.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gratulacje!!! Super, że masz SSZ, niezłe tempo. Tak trzymać!!! A nie jestes wykończona? My padamy na twarz.... A wiesz, że z cieślą też kieliszek wódki wypiłam... ale się skrzywiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 GRATULACJE!!!! http://www.tudor-house.pl/news_img/korek_tudor.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gratulacje!!! Super, że masz SSZ, niezłe tempo. Tak trzymać!!! A nie jestes wykończona? My padamy na twarz.... A wiesz, że z cieślą też kieliszek wódki wypiłam... ale się skrzywiłam Hmmm, czy jestem wykończona? Powim inaczej, bardzo chętnie polożyłabym się już na tarasie.... popijające Ice Caffe - ale daję radę.... i biegam dalej. Masz szczęście bo mąż buduje razem z Tobą... a ja niestrety SAMA. Mój mąż jeszcze palcem nie ruszył....nie czuje klimatu Jak okna ? podpisana umowa? i jaki wynegocjowaliście rabat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Silna bestyjka z Ciebie Glamurko Tak sama wszystko zalatwiasz ....a spisz czasami? Ile ksiazek o budowaniu przeczytalas juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Silna bestyjka z Ciebie Glamurko Tak sama wszystko zalatwiasz ....a spisz czasami? Ile ksiazek o budowaniu przeczytalas juz? książki??? Nie mam czasu na czytanie książek...muszę dom budować.... A jak czegoś nie wiem...to dużo podpytuje efilo i Kristofurosa....albo po prostu dzwonię do kierownika budowy, albo do Bartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kasiula BUZIAKI OGROMNE cmok Gratulacje Jak tak dalej pójdzie to rekord pobijesz raczej nie wydaje się mi, żebym pobiła Twój rekord Kto wie, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Silna bestyjka z Ciebie Glamurko Tak sama wszystko zalatwiasz ....a spisz czasami? Ile ksiazek o budowaniu przeczytalas juz? Potwierdzam Miałam przyjemność poznać Kasię osobiście, to jest taka fajna, obrotna babka Kiedyś też taka byłam ale teraz już mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 02.07.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gratulacje!!! Super, że masz SSZ, niezłe tempo. Tak trzymać!!! A nie jestes wykończona? My padamy na twarz.... A wiesz, że z cieślą też kieliszek wódki wypiłam... ale się skrzywiłam Hmmm, czy jestem wykończona? Powim inaczej, bardzo chętnie polożyłabym się już na tarasie.... popijające Ice Caffe - ale daję radę.... i biegam dalej. Masz szczęście bo mąż buduje razem z Tobą... a ja niestrety SAMA. Mój mąż jeszcze palcem nie ruszył....nie czuje klimatu Jak okna ? podpisana umowa? i jaki wynegocjowaliście rabat? To fakt wspieramy się wzajemnie, podnosimy na duchu. Dlatego podziwiam Cię za to, że sama dajesz radę i świetni Ci to wychodzi. A okna.... na spotkaniu wyszły jeszcze jakieś niejasności i dzisiaj mamy jeszcze jedne pomiar-okno musimy zmniejszać. A rabaty ponoć mamy maxymalne. Rabaty zależą od rodzaju profilu. Mają ograniczenia z fabryki. Tak przynajmniej nam tłumaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gratulacje!!! Super, że masz SSZ, niezłe tempo. Tak trzymać!!! A nie jestes wykończona? My padamy na twarz.... A wiesz, że z cieślą też kieliszek wódki wypiłam... ale się skrzywiłam Hmmm, czy jestem wykończona? Powim inaczej, bardzo chętnie polożyłabym się już na tarasie.... popijające Ice Caffe - ale daję radę.... i biegam dalej. Masz szczęście bo mąż buduje razem z Tobą... a ja niestrety SAMA. Mój mąż jeszcze palcem nie ruszył....nie czuje klimatu Jak okna ? podpisana umowa? i jaki wynegocjowaliście rabat? To fakt wspieramy się wzajemnie, podnosimy na duchu. Dlatego podziwiam Cię za to, że sama dajesz radę i świetni Ci to wychodzi. A okna.... na spotkaniu wyszły jeszcze jakieś niejasności i dzisiaj mamy jeszcze jedne pomiar-okno musimy zmniejszać. A rabaty ponoć mamy maxymalne. Rabaty zależą od rodzaju profilu. Mają ograniczenia z fabryki. Tak przynajmniej nam tłumaczyli wyślij mi na priva jaki wybraliscie model i jaki dostaliście rabat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.07.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Silna bestyjka z Ciebie Glamurko Tak sama wszystko zalatwiasz ....a spisz czasami? Ile ksiazek o budowaniu przeczytalas juz? Potwierdzam Miałam przyjemność poznać Kasię osobiście, to jest taka fajna, obrotna babka Kiedyś też taka byłam ale teraz już mi się nie chce Aniu co Ty piszesz...co Ci sie nie chce??? To jest kwestia sytuacji, masz sporo problemów rodzinnych,zdrowotnych i dlatego myślisz , że nic ci sie nie chce... Jestem pewna, że jak wszystko sie unormuje to znowu będziesz radosną kobitką, która góry będzie przestawiać.... Chociaż ja nie odniosłam wrażenie, żebyś nie była uśmiechnieta i obrotna... aaaaaaaaaaaa...i podziekuj proszę swojemu mężowie, za to,że zwrócił moja uwagę na ilość dostępnej wody przy pompie ciepła.... Przeliczyłam, przeanalizowałam i dokupuję zasobnik na wodę na 500 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Silna bestyjka z Ciebie Glamurko Tak sama wszystko zalatwiasz ....a spisz czasami? Ile ksiazek o budowaniu przeczytalas juz? Potwierdzam Miałam przyjemność poznać Kasię osobiście, to jest taka fajna, obrotna babka Kiedyś też taka byłam ale teraz już mi się nie chce Aniu co Ty piszesz...co Ci sie nie chce??? To jest kwestia sytuacji, masz sporo problemów rodzinnych,zdrowotnych i dlatego myślisz , że nic ci sie nie chce... Jestem pewna, że jak wszystko sie unormuje to znowu będziesz radosną kobitką, która góry będzie przestawiać.... Chociaż ja nie odniosłam wrażenie, żebyś nie była uśmiechnieta i obrotna... aaaaaaaaaaaa...i podziekuj proszę swojemu mężowie, za to,że zwrócił moja uwagę na ilość dostępnej wody przy pompie ciepła.... Przeliczyłam, przeanalizowałam i dokupuję zasobnik na wodę na 500 litrów Dzięki Kasiu, miła jesteś A mężowi podziękuję, jak wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 co tu taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.07.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 co tu taka cisza? Cześć efilko.... też sie właśnie nad tym zastanawiam. Dobrze, że jesteś... Kiedy montowaliście rury do odkurzacza centralnego...tzn. na jakim etapie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 czesc Glammciu. co dobrego?a jaka Ty dachowke wybralas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Loooooo setke trzasnelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.07.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nooo gratuluje setki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts