GLAMOURMUM 06.07.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Hej Dziewczyny ława nr 1 zdecydowanie na tej drugiej z szybą będzie widać każdą plamkę z resztą ja też będę miał mało praktyczną o taką - tylko moja będzie w ciemnym kolorze http://www.kler.pl/towary_gl/pl/627.jpg notabene to będzie jedyny mebel tej firmy w domku, bo nic innego mi się nie podoba od nich Miałam teraz podobny, ale mój pies olbrzym rozwalił go w drobny mak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dajcie spokój z tą praktycznością. czasami trzeba iść na ustępstwa. Krzysiu, a co to za firma? To firma Kler model DL51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Miałam teraz podobny, ale mój pies olbrzym rozwalił go w drobny mak Ja nie mam i nie będę miał tego problemu - nie możemy mieć takiego zwierza, a też bym chciał mieć taki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.07.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Miałam teraz podobny, ale mój pies olbrzym rozwalił go w drobny mak Ja nie mam i nie będę miał tego problemu - nie możemy mieć takiego zwierza, a też bym chciał mieć taki problem warum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Miałam teraz podobny, ale mój pies olbrzym rozwalił go w drobny mak Ja nie mam i nie będę miał tego problemu - nie możemy mieć takiego zwierza, a też bym chciał mieć taki problem warum? Moja uczulona na zwierza futerkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 06.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 widzę, że jak zwykle w wątkach komentujących nieźle sie tu popija co do ławy - to właśnie dlatego tutaj zajrzałam napiszcie mi proszę co to za cudo za 990 zł ciemne jakiś link maybe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.07.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Miałam teraz podobny, ale mój pies olbrzym rozwalił go w drobny mak Ja nie mam i nie będę miał tego problemu - nie możemy mieć takiego zwierza, a też bym chciał mieć taki problem warum? Moja uczulona na zwierza futerkowego o jaka szkoda... A mój potworek wygląda tak.... http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/26451219_obraz_590.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.07.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 widzę, że jak zwykle w wątkach komentujących nieźle sie tu popija co do ławy - to właśnie dlatego tutaj zajrzałam napiszcie mi proszę co to za cudo za 990 zł ciemne jakiś link maybe? Witam Cię Ava... Pierwszyraz u mnie... Mam nadzieję że nie ostatni... Oto link do ław... W poniedziałek będę we Wrocku to zobaczę je na żywo. http://www.develde.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jaki fajowy misio Nie dziwię się że jest dużą przytulanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.07.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jaki fajowy misio Nie dziwię się że jest dużą przytulanką Prawdziwy misiu...pyszczek ma podobny do misia z "Niekończącej sie historii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dajcie spokój z tą praktycznością. czasami trzeba iść na ustępstwa. Krzysiu, a co to za firma? To firma Kler model DL51 Nie dziwię Ci się. mnie też te meble się nie podobają. I jeszcze za takie ceny... Kasiu, psiula booooooska. Ale jak się takiego wielkiego psa trzyma w domu? Zdecydowanie ta szklana ława u Ciebie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jaki fajowy misio Nie dziwię się że jest dużą przytulanką Prawdziwy misiu...pyszczek ma podobny do misia z "Niekończącej sie historii" Boski piesio ja bym chciał chociaż małego kotka, ale jak 2 lata temu byliśmy na wystawie kotów na MTP to żoneczka odchorowywała przez 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.07.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dajcie spokój z tą praktycznością. czasami trzeba iść na ustępstwa. Krzysiu, a co to za firma? To firma Kler model DL51 Nie dziwię Ci się. mnie też te meble się nie podobają. I jeszcze za takie ceny... Kasiu, psiula booooooska. Ale jak się takiego wielkiego psa trzyma w domu? Zdecydowanie ta szklana ława u Ciebie odpada. Edytko w zimie mam spokój... bo on cały czasleży na balkonie... Jego mama to owczarek podhalański jest...a tata to chyba owca... A teraz chodzimy dużo na spacery...nie daleko nas jest teren ze starymi torami..uwielbiamy tam chodzić, biegać i bawić się z nim w chowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.07.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jaki fajowy misio Nie dziwię się że jest dużą przytulanką Prawdziwy misiu...pyszczek ma podobny do misia z "Niekończącej sie historii" Boski piesio ja bym chciał chociaż małego kotka, ale jak 2 lata temu byliśmy na wystawie kotów na MTP to żoneczka odchorowywała przez 3 tygodnie Jeżeli chodzi o koty to 6 lat temu miała kota syberyjski niebieski. Boski był. Niestety kiedyś spadł z balkonu i już jej nie widziałam. Na pewno ktoś go zabrał... był na prawdę piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Z tej owcy to sie uśmiałam nieziemsko. A jak tam kłaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.07.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Z tej owcy to sie uśmiałam nieziemsko. A jak tam kłaki? są wszędzie.... odkurzam 15 razy dziennie.... ale i tak go kocham ..nawet jak sie na niego wkurzam , że nie mogę chodzić w czarnych ciuszkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 06.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 eh..kłaczyska mamy syberyjczyka http://images47.fotosik.pl/158/957a887b4521d3ccmed.jpg pełno sierści wszędzie a w dodatku sypia zwykle jak pies - na wznak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 07.07.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Miałam teraz podobny, ale mój pies olbrzym rozwalił go w drobny mak Ja nie mam i nie będę miał tego problemu - nie możemy mieć takiego zwierza, a też bym chciał mieć taki problem warum? Moja uczulona na zwierza futerkowego o jaka szkoda... A mój potworek wygląda tak.... http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/26451219_obraz_590.jpg A on jest prawdziwy .) Świetny przytulak ja a raczej moja gwiazda ma takiego małego psiaka o imieniu "Psiuki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 moje dziecie nie ma psa i patrząc na nasze wygodnictwo w najbliższej przyszłości mieć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 czesc Glamciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts