Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka wszystkim...

Wróciłam ze sklepowych woyaży...

Piesek jest jak najbardziej prawdziwy....jest kochany, młody ( dopiero 1,5 roku)...i przez to trochęłupkowaty. Lubi się wygłupiać z dzieciakami, bawić sie w chowanego..... lubi się też bardzo przytulać....

Cierpliwość do dzieci ma anielską...

Bardzo pilnuje dzieci..... jak ktoś nieznajomy wchodzi do mieszkania to krąży dookoła niego jak rekin....Jak gość zbliża się do dzieci podwarkuje...przypominając , że jest tuta i bacznie obserwuje ;)

Cześć Aniu...dzięki za telefon....ale niestet nie dostałam tych płytek w Poznaniu. Pojadę sobie we Wrocławiu obejrzeć je...ale znalazłam coś innego, równie ciekawego...

Zaraz fotki....

A ja już myślałam, że cieśle skończyli swoją robotę 8)

Cieśle skończyli swoja robotę. Konstrukcja jest skończona i papowanie też, reszta to robota dekarzy :)

Teraz idzie wykończeniówka. Jak dobrze pójdzie to 15 sierpnia będą wylewki ... :)....

W piątek 17 lub 20 lipca montują taras.... :)

Będzie taki:

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/26508809_obraz_20plv_20011.jpg

dzieki ;)

powiedz mi a co dasz na obrzeze basenu? tez to samo co na basen, bo ja zaczynam kombinowac....

hmmm, powiem ci,że jeszcze nie wiem...myślałam o tym samym materiale co taras..... u mnie może być niestety problem kształtu basenu... nie wiem, czy nie będzie widać wycieć... zawsze płytkę można dokładnie dociąć. We wtorek mam ostatecznie spotkanie z firmą, która będzie mi robiła taras... i porozmawiam z nimi o basenie

nam na specyfikacji tego materialu Twojego na taras jest ze nadaje sie na obrzeza basenow, znalazlam na allegro taki kamien brzegowy, nawet niezla cena 99zł za sztuke, a jest dlugi na pol metra a szeroki na 34cm.

wiec tez nie glupie. ale mi sie marzy drzewo :roll:

hmmm, nie wiem, czy drzewo sie nie zniekształci po jakimś czasie... i co będziesz wymieniać?

Ja bym chciała tego uniknąć.... zresztą drzewo, które BARDZO mi się podoba kosztuje 990 zł/1m2 - taras + basen to wielkość około 50 m2 . Duża suma się nazbiera.

A pokaż mi ten kamień brzegowy z allegro....