Guzmanka 07.07.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ale super, wielki, prawdziwy, ciepły, żywy pluszak. Niezły jest. Podoba mi się.Już widzę, jak dzieciaki go kochają.A ma cierpliwość do dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.07.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Hejka wszystkim... Wróciłam ze sklepowych woyaży... Piesek jest jak najbardziej prawdziwy....jest kochany, młody ( dopiero 1,5 roku)...i przez to trochęłupkowaty. Lubi się wygłupiać z dzieciakami, bawić sie w chowanego..... lubi się też bardzo przytulać.... Cierpliwość do dzieci ma anielską... Bardzo pilnuje dzieci..... jak ktoś nieznajomy wchodzi do mieszkania to krąży dookoła niego jak rekin....Jak gość zbliża się do dzieci podwarkuje...przypominając , że jest tuta i bacznie obserwuje Cześć Aniu...dzięki za telefon....ale niestet nie dostałam tych płytek w Poznaniu. Pojadę sobie we Wrocławiu obejrzeć je...ale znalazłam coś innego, równie ciekawego... Zaraz fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 07.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Glamciu piesek superancki. Wiem cos na temat psiej i dzieckiej miłości. U mnie wyglada to tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.07.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Glamurko psona jest basniowa ..........zywy dywan .....jezeli chodzi o stolik to mnie tez podoba sie ten na pierwszym zdjeciu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 gdzie fotki kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.07.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 gdzie fotki kafli? zaginęłam w akcji.... musiałam wykorzystać dzień bez dzieci. Jutro pojadę i zrobię zdjęcie, bo na stronie www nie ma ciekwych zdjęć... tzn. zdjęć nie ma wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.07.2009 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzień dobry..... zaraz jade na budowę na budowę do elektryka.... potem do Arkady zrobić zdjęcie płytek... w których sie zakochałam Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 to ja czekam na te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Glamourciu, tez czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.07.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ale jestem zabiegana... Ale pozytywnie... Jutro wyjeżdzam do Szklarskiej Poręby i wracam w poniedziałek.. Na zachętę powiem tylko tyle, że wyje **** ałam dzisiaj cieśle z budowy. Jestem z siebie dumna. Teraz czeka nas tylko rozliczenie..... Ale szczegóły opiszę we wtorek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 i do wtorku będziesz nas trzymać w niewiedzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i do wtorku będziesz nas trzymać w niewiedzy?? Nio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 09.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A ja już myślałam, że cieśle skończyli swoją robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A ja już myślałam, że cieśle skończyli swoją robotę Cieśle skończyli swoja robotę. Konstrukcja jest skończona i papowanie też, reszta to robota dekarzy Teraz idzie wykończeniówka. Jak dobrze pójdzie to 15 sierpnia będą wylewki ... .... W piątek 17 lub 20 lipca montują taras.... Będzie taki: http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/26508809_obraz_20plv_20011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 wow proszę o koszty tego cuda, moze byc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dzieki powiedz mi a co dasz na obrzeze basenu? tez to samo co na basen, bo ja zaczynam kombinowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dzieki powiedz mi a co dasz na obrzeze basenu? tez to samo co na basen, bo ja zaczynam kombinowac.... hmmm, powiem ci,że jeszcze nie wiem...myślałam o tym samym materiale co taras..... u mnie może być niestety problem kształtu basenu... nie wiem, czy nie będzie widać wycieć... zawsze płytkę można dokładnie dociąć. We wtorek mam ostatecznie spotkanie z firmą, która będzie mi robiła taras... i porozmawiam z nimi o basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 nam na specyfikacji tego materialu Twojego na taras jest ze nadaje sie na obrzeza basenow, znalazlam na allegro taki kamien brzegowy, nawet niezla cena 99zł za sztuke, a jest dlugi na pol metra a szeroki na 34cm. wiec tez nie glupie. ale mi sie marzy drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 nam na specyfikacji tego materialu Twojego na taras jest ze nadaje sie na obrzeza basenow, znalazlam na allegro taki kamien brzegowy, nawet niezla cena 99zł za sztuke, a jest dlugi na pol metra a szeroki na 34cm. wiec tez nie glupie. ale mi sie marzy drzewo hmmm, nie wiem, czy drzewo sie nie zniekształci po jakimś czasie... i co będziesz wymieniać? Ja bym chciała tego uniknąć.... zresztą drzewo, które BARDZO mi się podoba kosztuje 990 zł/1m2 - taras + basen to wielkość około 50 m2 . Duża suma się nazbiera. A pokaż mi ten kamień brzegowy z allegro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 http://www.allegro.pl/item682658076_baseny_basen_kamien_brzegowy_obrzerze_do_basenu.html u mnie wiecej niz 50m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts