GLAMOURMUM 09.07.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 http://www.allegro.pl/item682658076_baseny_basen_kamien_brzegowy_obrzerze_do_basenu.html u mnie wiecej niz 50m2 trochę kiepskie zdjęcia na tej aukcji... ale wiem mniej więcej o co chodzi... też ładne... a może dookoła basenu ten kamień ....a od niego wypuśćić te deski tarasowe..... zresztą to jest pokazane na pierwszym zdjęciu... chyba mi się urodził fajny pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 tez tak myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 tez tak myslalam to wygląda na to,że bedziemy miały identyczne baseny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 tak bym chciala, ale zalezy od kasy musze napisac o zwrot vatu w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 tak bym chciala, ale zalezy od kasy musze napisac o zwrot vatu w koncu hmm,a to sie nie pisze na poczatku roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 nie, piszesz kiedy chcesz ale raz w roku i czekasz 6 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 nie, piszesz kiedy chcesz ale raz w roku i czekasz 6 miesiecy pomyliłam vaty... właśnie dzwoniłam do US i miła kobieta mnie poinformowała. Dzięki Aniu za podpowiedz...jak wrócę z gór to zaraz sie tym zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Fajny ten taras, drewno egzotyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hej Glami wrzuć więcej szczegółów o tym tarasie Może mi się moją uda przekonać do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kasiu, a gdzie foty kafli do łazienki? Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.07.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Aaaa....zapomniałam napisać, że taras będziesz miała booooooski!!!!Uwielbiam drewniane tarasy, tudzież inne wykończenia drewniane. Właśnie napisz coś więcej, jakie to drewno, czy w tym kolorze co na zdjęciu, koszty, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hej Glami wrzuć więcej szczegółów o tym tarasie Może mi się moją uda przekonać do niego Napiszę jak wrócę z gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.07.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hej Glami wrzuć więcej szczegółów o tym tarasie Może mi się moją uda przekonać do niego Napiszę jak wrócę z gór no Tak... my tu harujemy a Ta se na wczasy w góry wyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kasiu, a gdzie foty kafli do łazienki? Doberek! Edytko byłam drugi raz w salonie ...ale nie miałam aparatu ( ostatnio dzieciaki się bawiły w sesję zdjeciową ...i od tego czasu aparat zapadł sie pod ziemię), ale płytki noszą nazwe TRAVERTINO BASALTO.... nie muszę dodawać , że sa czarne...ale mają taki srebrny nalot....chciałam je połączyć z TRAVERTINO CLASICO ( kolor ciemny ecru).... Górna łazienka będzie w tańszych kaflach.... upatrzyłam sobie za 9 zł/1m2 - ale cału urok będzie dawać podświetlony onyx (nie wiem jeszcze jaki kolor)... Te czarne płytki salonie kosztują sporo, bo od 367,87 - 402,00/1m2, ale na allegro są po 249 zł/1m2. lazienka nie jest duża....więc jakoś przeboleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.07.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Górna łazienka będzie w tańszych kaflach.... upatrzyłam sobie za 9 zł/1m2 Taniutkie te kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hej Glami wrzuć więcej szczegółów o tym tarasie Może mi się moją uda przekonać do niego Napiszę jak wrócę z gór no Tak... my tu harujemy a Ta se na wczasy w góry wyjeżdża dzięki za takie wczasy... ciągle pada...a mąż biznesowe sprawy w Jeleniej załatwia.. Wczasy to mnie czekają w sierpniu..... jakaś Turcja albo Cypr.... bez męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Górna łazienka będzie w tańszych kaflach.... upatrzyłam sobie za 9 zł/1m2 Taniutkie te kafle na wyprzedaży je wyczaiłam.... są zwykłe , proste.... i w ładnym kolorze ecru... cały urok łazience dodadzą podświetlone onyxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Chetnie tez bym kupila kafle za 9zl mam garaz do obklejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Chetnie tez bym kupila kafle za 9zl mam garaz do obklejenia były w Praktikerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.07.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hej Glami wrzuć więcej szczegółów o tym tarasie Może mi się moją uda przekonać do niego Napiszę jak wrócę z gór no Tak... my tu harujemy a Ta se na wczasy w góry wyjeżdża dzięki za takie wczasy... ciągle pada...a mąż biznesowe sprawy w Jeleniej załatwia.. Wczasy to mnie czekają w sierpniu..... jakaś Turcja albo Cypr.... bez męża Szczęściara. Ja to mogę zapomnieć o jakimkolwiek wyjeździe rekreacyjnym budowa, budowa i jeszcze raz budowa, potem trochę praca i pod koniec września przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts