GLAMOURMUM 10.07.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hej Glami wrzuć więcej szczegółów o tym tarasie Może mi się moją uda przekonać do niego Napiszę jak wrócę z gór no Tak... my tu harujemy a Ta se na wczasy w góry wyjeżdża dzięki za takie wczasy... ciągle pada...a mąż biznesowe sprawy w Jeleniej załatwia.. Wczasy to mnie czekają w sierpniu..... jakaś Turcja albo Cypr.... bez męża Szczęściara. Ja to mogę zapomnieć o jakimkolwiek wyjeździe rekreacyjnym budowa, budowa i jeszcze raz budowa, potem trochę praca i pod koniec września przeprowadzka Ja jadę tylko ze względu na dzieci.... sama też nie mam takiej potrzeby. Wyjazd będzie zaplanowany w momencie, kiedy na budowie będzie działał Bartek z sufitami i ocieplaniem domu.... to będzie jedyny moment, gdy mogę wyjechać i nie martwić sie o budowę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.07.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Chetnie tez bym kupila kafle za 9zl mam garaz do obklejenia były w Praktikerze musze poszukac w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja nie jadę bo nie mam takiego momentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.07.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja tez nigdzie sie nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.07.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 my niestety też nigdzie nie jedziemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 my planujemy urlop po przeprowadzce ja bym pociagnale bez urlopu ale widze ze Dejw juz ostatkiem sil, w ubieglym roku nigdzie nie bylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Poszukuję fajnej chłodziarki do win...polecicie mi cuuuuś...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Poszukuję fajnej chłodziarki do win...polecicie mi cuuuuś...??? ja mam liebherra, polecam, dwuzakresowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Poszukuję fajnej chłodziarki do win...polecicie mi cuuuuś...??? ja mam liebherra, polecam, dwuzakresowa Aniu Twoja jest cudna, ale dla mnie za droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Powiedzcie mi na co mam zwracać uwagę kupując zestawy podtynkowe Geberita?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 chodzi Ci os stelaz na wc? jak tak to tylko i wylacznie na przycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 chodzi Ci os stelaz na wc? jak tak to tylko i wylacznie na przycisk tak o wc.... A ja myślałam, że to jest bardziej skomplikowane.... Przyciski mam już wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 chodzi Ci os stelaz na wc? jak tak to tylko i wylacznie na przycisk tak o wc.... A ja myślałam, że to jest bardziej skomplikowane.... Przyciski mam już wybrane Ja mam stelaże TeCe, a dlaczego ?.... bo takie mi instalator zamontował Z resztą prawie całą instalację mam na osprzęcie TeCe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 chodzi Ci os stelaz na wc? jak tak to tylko i wylacznie na przycisk tak o wc.... A ja myślałam, że to jest bardziej skomplikowane.... Przyciski mam już wybrane Ja mam stelaże TeCe, a dlaczego ?.... bo takie mi instalator zamontował Z resztą prawie całą instalację mam na osprzęcie TeCe A jakie przyciski ma TeCe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 chodzi Ci os stelaz na wc? jak tak to tylko i wylacznie na przycisk tak o wc.... A ja myślałam, że to jest bardziej skomplikowane.... Przyciski mam już wybrane Ja mam stelaże TeCe, a dlaczego ?.... bo takie mi instalator zamontował Z resztą prawie całą instalację mam na osprzęcie TeCe A jakie przyciski ma TeCe? Takie: http://www.tece.pl/index.php?action=product&category=22&group=37 tu wersja antybakteryjna http://www.tece.pl/index.php?action=product&category=22&group=38 tu bardziej w prostokącie http://www.tece.pl/index.php?action=product&category=22&group=50 a tu szklane http://www.tece.pl/index.php?action=product&category=22&group=75 u Efilo kiedyś pisały o tym i chyba nawet na stelaże TeCe pasują przyciski różnych producentów, ale już nie pamiętam konkretnie tej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Mi np. pasuje taki prosty przycisk: TECEplanus(stal szlachetna)nr kat. 9.240.320 http://www.tece.de/produkte/spueltechnik/pics/planus320-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ładne ... A Wy jaki wybraliście? Ale w hurtowni w której mam te FAJNE ceny mają geberita:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 10.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ładne ... A Wy jaki wybraliście? Wyprzedziłem Twoje pytanie kosztują około 220 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Glamciu ja mam na gorze tece i do niego planuje przycisk dornbrachta, gdzies w dzienniku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Glamciu ja mam na gorze tece i do niego planuje przycisk dornbrachta, gdzies w dzienniku jest właśnie pisałam, że moja koleżanka, która pracuje w hurtowni i daje mi superowe ceny powiedziała mi , że mogę wybrać albo Geberita albo Cersanit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts