Gość Gosc_gość 10.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Glamciu ja mam na gorze tece i do niego planuje przycisk dornbrachta, gdzies w dzienniku jest właśnie pisałam, że moja koleżanka, która pracuje w hurtowni i daje mi superowe ceny powiedziała mi , że mogę wybrać albo Geberita albo Cersanit. W takich stelażach chyba nie ma wielkiej filozofii, także myślę, że jak Ci pasujący do danego stelaża przycisk będzie się podobał i cena stelaża będzie niższa niż innego do wyboru to nie ma co dywagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.07.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Glamciu ja mam na gorze tece i do niego planuje przycisk dornbrachta, gdzies w dzienniku jest właśnie pisałam, że moja koleżanka, która pracuje w hurtowni i daje mi superowe ceny powiedziała mi , że mogę wybrać albo Geberita albo Cersanit. W takich stelażach chyba nie ma wielkiej filozofii, także myślę, że jak Ci pasujący do danego stelaża przycisk będzie się podobał i cena stelaża będzie niższa niż innego do wyboru to nie ma co dywagować właśnie wybrałam przyciski: na dół: http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/26539428_przyciski-i-zestawy-uruchamiajace-geberit-kappa50-przedni-gorny-do-spluczek-up200-stal-p38477.jpg lub http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/26539424_przyciski-i-zestawy-uruchamiajace-geberit-tango-do-spluczek-podtynkowych-up300-kolor-1-p38438.jpg a na górę : http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/26539427_przyciski-i-zestawy-uruchamiajace-geberit-kappa20-przedni-gorny-do-spluczek-up200-kolory-3-p38469.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 no i gicior, ja Ci sie podobaja to bierz dzien dobry weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 11.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 my niestety też nigdzie nie jedziemy.... My też nie ba a nawet odwołałam urlop w Nidzicy za całe 100zł za 14 dni Argument- 2 wesela i BUDOWAAAAAAAAAA A tak po za tym - dobry wieczór wszystkim Dobranoc Ja idę spać bo miałam ciężki ale owocny dzień pt. grodzenie działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Glamurko a jakie wybrałaś kontakty i przyciski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.07.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dzień dobry - wrócilam... Jestem padnięta i głowa mi napieprza.... Zaraz jadę na budowę.... Guzmanko - chciałam kontakty Berkera - kwadrat, ale to jest uzależnione od budżetu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Berker kwadrat przynajmniej jak wyceniala go tutaj to mial cene bardzo przyjazna, duzo nizsza niz legrand, tylko ze ja potrzebowalam szare pstryczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.07.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Berker kwadrat przynajmniej jak wyceniala go tutaj to mial cene bardzo przyjazna, duzo nizsza niz legrand, tylko ze ja potrzebowalam szare pstryczki. cześć markoto ja właśnie czekam na wycenę Berkera , zobaczymy ...., moje pstryczki mają być jak najbardziej białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Berker kwadrat przynajmniej jak wyceniala go tutaj to mial cene bardzo przyjazna, duzo nizsza niz legrand, tylko ze ja potrzebowalam szare pstryczki. cześć markoto ja właśnie czekam na wycenę Berkera , zobaczymy ...., moje pstryczki mają być jak najbardziej białe... ja bylam pewna ze mam berkera kwadrat a mam berkera modul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja wycenialam w firmie, ktora na allegro tez sprzedaje wiec jak jestes zainteresowana cenami jakie mi podali to podeslij na priva maila to ci wieczorem wysle ich wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.07.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Berker kwadrat przynajmniej jak wyceniala go tutaj to mial cene bardzo przyjazna, duzo nizsza niz legrand, tylko ze ja potrzebowalam szare pstryczki. cześć markoto ja właśnie czekam na wycenę Berkera , zobaczymy ...., moje pstryczki mają być jak najbardziej białe... ja bylam pewna ze mam berkera kwadrat a mam berkera modul właśnie się ostatnio zastanawiałam, czy my budujący nie dostajemy juz na głowę...z drugiej strony... pstryczki to pstryczki.... pamiętam jak ludzie urządzali mieszkania za komuny...te same szafki, zasłony , firany..... wszystkie domy wyglądaly podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.07.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja wycenialam w firmie, ktora na allegro tez sprzedaje wiec jak jestes zainteresowana cenami jakie mi podali to podeslij na priva maila to ci wieczorem wysle ich wycene dzięki.... poszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 dlatego Glammciu nie robilam wielkiej awantury mezowi za te pstryczki, pstryczek to pstryczek..... poza tym na koncowce tego maratonu juz sie poprostu nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.07.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 dlatego Glammciu nie robilam wielkiej awantury mezowi za te pstryczki, pstryczek to pstryczek..... poza tym na koncowce tego maratonu juz sie poprostu nie chce wierzę, mi już głowa pęka od tego wszytskiego.... a ja jeszcze nie zaczęłam wykończeniówki kurcze, nie wiem, co począć, bo zaczęły mi sie podobać kuchenki i sprzet AGD elektroluxa - ale nie wiem jak z ich jakością .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 14.07.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja jeszcze podpytam o pstryczki Czy pod pstryczki Berkera są potrzebne specjalne puszki? I czy rozstaw jest stadardowy przy listwach? Szczerze mówiąc w ogóle nie wiem jakie są rozstawy, kurcze musze się wgryźć w temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.07.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja jeszcze podpytam o pstryczki Czy pod pstryczki Berkera są potrzebne specjalne puszki? I czy rozstaw jest stadardowy przy listwach? Szczerze mówiąc w ogóle nie wiem jakie są rozstawy, kurcze musze się wgryźć w temat nie mam pojęcia Guzmanko, jak to wygląda z puszkami i rozstawami. Elektryka nie jest moja mocną stroną.... Elektryk tylko pytał się , jakie będa kontakty, ale nie wspominał nic o innych normach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.07.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Glamciu- przyszłam powiedziec, że dziecia masz cudownego i futterkowca też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Puszki chyba sa normalne, rozstawy to nie wiem pod kwadrat chyba normalnie, moga byc broblemy z k1 bo one sa prostokatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.07.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Glamciu- przyszłam powiedziec, że dziecia masz cudownego i futterkowca też dziękuję Ale powiem Wam, że mam spokój. Wczoraj zawiozłam je do mojej mamy i odbieram dopiero 31 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 teraz to masz dopiero labę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts