Gość Gosc_gość 14.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Hej Kobitki Ja w kwestii pstryczków. Do kotłowni kupowałem na razie gniazdka i kupiłem Simon Kontakt serię Akord w kolorze beżowym po niecałe 10 zł szt za gniazdo podwójne z bolcem. Na allegro widziałem po 7 zł, ale kupiłem na szybko w markecie z lenistwa parę szt. Płytki w kotłowni mam w beżu i te kontakty całkiem wyglądają choć to kotłownia - sam je montowałem i nawet sprawnie mi to poszło Się zastanawiam czy tej firmy (może inną serię wybiorę) nie pierdyknąć se na cały domek, bo skoro też są przyzwoite to po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.07.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Aha i jeszcze kobitki powiedzcie mi gdzie chłopów wywiało ? bo oprócz, że czasem trafiam na Dandiego to jakoś ich strasznie mało na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 14.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Aha i jeszcze kobitki powiedzcie mi gdzie chłopów wywiało ? bo oprócz, że czasem trafiam na Dandiego to jakoś ich strasznie mało na forum pracuą, dziećmi się opiekują i jeszcze czasami o buwdowie myślą - mam taki zapier.... że nie ma czasu się udizelać na forum mam nadzije ze wkrótce sie to choć trochę zmieni Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Aha i jeszcze kobitki powiedzcie mi gdzie chłopów wywiało ? bo oprócz, że czasem trafiam na Dandiego to jakoś ich strasznie mało na forum pracuą, dziećmi się opiekują i jeszcze czasami o buwdowie myślą - mam taki zapier.... że nie ma czasu się udizelać na forum mam nadzije ze wkrótce sie to choć trochę zmieni Pozdrawiam wszystkich Hej Wodzu - jednak jesteś A ja to nie mam zapier....? dzisiaj wstałem o 4 rano i na 10-tą byłem w Słupsku. Tam 4 godziny ciężkiej roboty z kolegą ( np. szafa 42U wagi ze 150kg) i powrót dzisiaj o 19-ej w firmie. Potem na budowę czyszczenie czujek z przecinków - 6 szt ubitych Szybki prysznic i dla relaksu FM przed spaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.07.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzień dobry Krzysiu na reszcie się pojawiłeś i wodzu cześć powiedział A tak wracając do przecinków.... to u mnie ich nie ma Daj mi namiary na tąę ochroniarska, zakładamy juz prąd w domu i chciałabym podłączyc alarm.... tylko nie wiem jak, bo nie mam jeszcze prądu na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 cześć u nas przecinków w pip...nawet ostatnio zauważyłam, że jakimscudem dostał sie jeden pod ekra monitora, między szybę wszędzie wlezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.07.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 cześć u nas przecinków w pip...nawet ostatnio zauważyłam, że jakimscudem dostał sie jeden pod ekra monitora, między szybę wszędzie wlezą ja się ciesze , że ich nie ma.... chociaż zastanawiam się , jak one wybierają swój teren,....jaki klimat jest dla nich sprzyjający. Dziwię się, że u Krzysztofa są... bo jest to osiedle domków jednorodzinnych.... nie ma pól uprawnych... a dookoła mojego domku sa same pola, zboże, ziemniaki...itp....więc u mnie powinno być więcej... bo nie ma "cywilizacji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 a dookoła mojego domku sa same pola, zboże, ziemniaki...itp....więc u mnie powinno być więcej... bo nie ma "cywilizacji" oprócz kilku domków u mnie też tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzień dobry Krzysiu na reszcie się pojawiłeś i wodzu cześć powiedział A tak wracając do przecinków.... to u mnie ich nie ma Daj mi namiary na tąę ochroniarska, zakładamy juz prąd w domu i chciałabym podłączyc alarm.... tylko nie wiem jak, bo nie mam jeszcze prądu na działce. Ja mam monitoring z Agencji Pewność http://www.pewnosc.com.pl ( tylko coś im teraz strona nie trybi) zrzeszonej w Stowarzyszeniu : http://www.monitoringwielkopolski.pl/ Nie są tani - ja płace 80zł netto ( w tym dzierżawa modułu GSM 10 zł) ale mi ją polecał mój kolega z pracy co mi alarm zakładał - zna osobiście szefa firmy i wie jak firma działa od środka. Solid mnie wcześniej nawiedzał namiętnie, a jak się dowiedzieli, że już podpisałem to zaproponowali zabójczą stawkę 40 zł w sumie za nic mogą brać tak mało Ale na razie nie zmieniam agencji i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.07.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Glamciu jak będziesz się decydować na stelaż to zobacz sobie na żywo przyciski. Ja zrezygnowałam z Geberita bo są ogromne. Wzięłam tece i grohe. do berkera sa standardowe puszki i standardowy rozstaw (wychodzący z dwóch systemowych puszek połączonych razem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 czesc Glamurko jak po wczorajszej wizycie (to wczoraj bylo?) wszystko oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.07.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 czesc Glamurko jak po wczorajszej wizycie (to wczoraj bylo?) wszystko oki? Aniu we Wrocławiu byłam w poniedziałek Wizyta bardzo sympatyczna.... najważniejsze, że określiła co to jest. Przepisała antybiotyk, maści itp....za 3 tygodnie 30 lipca...kolejna wizyta, jeżeli nie będzie poprawy trzeba będzie pobrać wycinki. Jestem jednak dobrej myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 pomyslilo mi sie ale ciesze sie ze jest dobrze i wiem ze bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 16.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Cześć Glamciu widzę że u ciebie elektryk kończy I mam w tej sprawie pytanko ? Jak byś mogła napisać na prv jaki jest koszt robocizny elektryka i ile trzeba mieć na materiały oczywiście orientacyjnie każdy projekt jest przecież inny. Bardziej mnie robocizna interesuje. U mnie robota na budowie stoi prawie bo mam kanalize i wode nareszcie w domu. Pozdrowionka ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.07.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Cześć Glamciu widzę że u ciebie elektryk kończy I mam w tej sprawie pytanko ? Jak byś mogła napisać na prv jaki jest koszt robocizny elektryka i ile trzeba mieć na materiały oczywiście orientacyjnie każdy projekt jest przecież inny. Bardziej mnie robocizna interesuje. U mnie robota na budowie stoi prawie bo mam kanalize i wode nareszcie w domu. Pozdrowionka ))))) cześć pikselku... Byłam w poniedziałek w Lubinie... i chciałam do Ciebie napisac, żeby sie spotakć, ale wróciłam bardzo późno z Wrocławia.... i juz nie chciałam ci już głowy zawracać. Elektryk z materiałem i robocizną wyszło 5800 brutto. Jest to niska cena, ale Krzyś ( Kristofuros) też nie płacił więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 17.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Zapraszam jak będziesz po dzieciaki jechać to wpadnij. Ja akurat w poniedziałek tez nie prędko wróciłam ale u mnie to ostatnio norma. teraz jestem na 3 dniowym urlopie bo teściowa w szpitalu po zabiegu i muszę moją małą popilnować i teścia bo też jest poważnie chory. Jeden pozytyw to mąż poszedł do pracy i pewnie niedługo będziemy chcieli wsiąść kredyt na dokończenie budowy. Minus zabrał mi autko a drugie się poważnie zepsuło mam teraz uziom został mi tylko rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Hmmmmm znowu mnie nikt nie odwiedza Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Hejka jest!!!! - mam gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 jest! i czeka na pyszna herbatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts