Guzmanka 21.07.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 OOOooooo widziałam gofra od 2 tygodni za mną chodzą takie prawdziwe gofry... jak nad morzem...., nie wiecie gdzie w Poznaniu można takie dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.07.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 OOOooooo widziałam gofra od 2 tygodni za mną chodzą takie prawdziwe gofry... jak nad morzem...., nie wiecie gdzie w Poznaniu można takie dostać? kiedyś były na Starym Rynku.... ale czasami zapodaje takie u siebie w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 W wiatrolapie nie dawalas szufelki?? na strychu ewentulanie jesli daleko do gniazdka.. Jednostka zalezy od ilosci gniazdek i odleglosci od jednostki do najdalszego gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 21.07.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A kuchnia mi też się podoba. Nie mam takiego zmysłu abstrakcyjnego i dopiero jak pokazałaś zdjęcie to zajarzyłam o co Tobie chodzi. My tez będziemy mieli taką ścianę szaf, i zastanawiam się czy nie zrobić jej w innym kolorze niz resztę, tylko że w grę wchodzi biały, kremowy, brąz albo czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.07.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hej Glami Ta cena za kurzacz centralny to z jednostką centralną ? Czy może za rurki z robocizną ? jednostka centralna jest uzalezniona od tego jaki model wybierzesz... Ja zapłaciłam 900 zł za doprowadzenie rurek z kontaktami tj. 4 kontakty + szufla w meblach kuchennych + wyjście do jednostki....materiał+robocizna W takim razie ja miałem troszku taniej za 5 punktów + szufelka w kuchni 900 zł netto, ale to może dlatego, że ten wykonawca robi mi wszystkie instalacje w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.07.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hej Glami Ta cena za kurzacz centralny to z jednostką centralną ? Czy może za rurki z robocizną ? jednostka centralna jest uzalezniona od tego jaki model wybierzesz... Ja zapłaciłam 900 zł za doprowadzenie rurek z kontaktami tj. 4 kontakty + szufla w meblach kuchennych + wyjście do jednostki....materiał+robocizna W takim razie ja miałem troszku taniej za 5 punktów + szufelka w kuchni 900 zł netto, ale to może dlatego, że ten wykonawca robi mi wszystkie instalacje w domku ja zapłaciłam 900 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.07.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 W wiatrolapie nie dawalas szufelki?? na strychu ewentulanie jesli daleko do gniazdka.. Jednostka zalezy od ilosci gniazdek i odleglosci od jednostki do najdalszego gniazda nie robiłam, bo zaraz przy wejściu mam kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.07.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A kuchnia mi też się podoba. Nie mam takiego zmysłu abstrakcyjnego i dopiero jak pokazałaś zdjęcie to zajarzyłam o co Tobie chodzi. My tez będziemy mieli taką ścianę szaf, i zastanawiam się czy nie zrobić jej w innym kolorze niz resztę, tylko że w grę wchodzi biały, kremowy, brąz albo czarny guzmanko tylko nie czarny!!!! będziesz niewolnicą kuchni.....moja kumpela ma czarny komin.... i ciągle ze szmatą biega...widać każdy odcisk palca.... chyba , że czarny w macie... ale to znowu kiepsko wygląda.... to juz lepiej w macie zrób ciemny grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.07.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hej Glami Ta cena za kurzacz centralny to z jednostką centralną ? Czy może za rurki z robocizną ? jednostka centralna jest uzalezniona od tego jaki model wybierzesz... Ja zapłaciłam 900 zł za doprowadzenie rurek z kontaktami tj. 4 kontakty + szufla w meblach kuchennych + wyjście do jednostki....materiał+robocizna W takim razie ja miałem troszku taniej za 5 punktów + szufelka w kuchni 900 zł netto, ale to może dlatego, że ten wykonawca robi mi wszystkie instalacje w domku ja zapłaciłam 900 brutto Ja też tylko Ciiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 21.07.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A kuchnia mi też się podoba. Nie mam takiego zmysłu abstrakcyjnego i dopiero jak pokazałaś zdjęcie to zajarzyłam o co Tobie chodzi. My tez będziemy mieli taką ścianę szaf, i zastanawiam się czy nie zrobić jej w innym kolorze niz resztę, tylko że w grę wchodzi biały, kremowy, brąz albo czarny guzmanko tylko nie czarny!!!! będziesz niewolnicą kuchni.....moja kumpela ma czarny komin.... i ciągle ze szmatą biega...widać każdy odcisk palca.... chyba , że czarny w macie... ale to znowu kiepsko wygląda.... to juz lepiej w macie zrób ciemny grafit No to jest argument. Osobiście coraz bardziej podobają mi się kremowe, Darkowi podoba się czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 21.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A kuchnia mi też się podoba. Nie mam takiego zmysłu abstrakcyjnego i dopiero jak pokazałaś zdjęcie to zajarzyłam o co Tobie chodzi. My tez będziemy mieli taką ścianę szaf, i zastanawiam się czy nie zrobić jej w innym kolorze niz resztę, tylko że w grę wchodzi biały, kremowy, brąz albo czarny guzmanko tylko nie czarny!!!! będziesz niewolnicą kuchni.....moja kumpela ma czarny komin.... i ciągle ze szmatą biega...widać każdy odcisk palca.... chyba , że czarny w macie... ale to znowu kiepsko wygląda.... to juz lepiej w macie zrób ciemny grafit Witam Temat kuchni jest gorący więc ja się przyłączę. Ja u siebie myslałam o czerwonych frontach i czarnej podłodze i płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.07.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A kuchnia mi też się podoba. Nie mam takiego zmysłu abstrakcyjnego i dopiero jak pokazałaś zdjęcie to zajarzyłam o co Tobie chodzi. My tez będziemy mieli taką ścianę szaf, i zastanawiam się czy nie zrobić jej w innym kolorze niz resztę, tylko że w grę wchodzi biały, kremowy, brąz albo czarny guzmanko tylko nie czarny!!!! będziesz niewolnicą kuchni.....moja kumpela ma czarny komin.... i ciągle ze szmatą biega...widać każdy odcisk palca.... chyba , że czarny w macie... ale to znowu kiepsko wygląda.... to juz lepiej w macie zrób ciemny grafit Witam Temat kuchni jest gorący więc ja się przyłączę. Ja u siebie myslałam o czerwonych frontach i czarnej podłodze i płytkach czarna podloga w kuchni???? kto to bedzie sprztał????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 21.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 JA albo puszcze stado dzieci na kolanach niech pucują Kuchnie mam malutką więc sie chyba tak mocno nie na brudzi i oczywiście nie w polerowane bardziej jakaś matowa :0 taka mam wizję na dziś jeszcze pewnie ulegnie zmianie jak dojdzie do jej wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ciemne fronty w lakierze sa paskudne do utrzymania, nie dosc ze widac kazdy odcisk palca to po umyciu trzeba wypolerowac do sucha bo inaczej widac mazy, do tego widac pod swiatlo mikrozarysowania. Tylko czasami nie msylcie o serwo drive do takiej ciemnej kuchni Chyba ze mowa o szklanych frontach wtedy tych zarysowan pewnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 21.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ciemne fronty w lakierze sa paskudne do utrzymania, nie dosc ze widac kazdy odcisk palca to po umyciu trzeba wypolerowac do sucha bo inaczej widac mazy, do tego widac pod swiatlo mikrozarysowania. Tylko czasami nie msylcie o serwo drive do takiej ciemnej kuchni Chyba ze mowa o szklanych frontach wtedy tych zarysowan pewnie nie ma Powody za ciemną kuchnią : 1. Ja chcę ciemna kuchnię bo bedę miała jasny salony 2. Teraz mam jasny róż dla tych co się jej przygladną bardziej wyglada na biała i tak dla odmiany chcę ciemą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Marta a czemu nie robic servo drive? apropos jak juz chcecie servo to nie dawajcie go pod zlewozmywakiem, u mnie tak jest i niestety jak cos zmywam to mi sie smietnik otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 nie robic serwo przy ciemnych frontach bo nie zawsze otwierac bedziesz szuflady kolanem, musisz dotknac a to oznacza odcisku na froncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 21.07.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Nie zamierzam robić wysuwanej na dotyk śmietnika. Mi wystarczy sam wysuwany śmietnik tak mam obecnie i jest ok Kuchnie mam zaledwie 9 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ja robie wysuwany ale nie na dotyk tylko na pedal nic sie nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 21.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A taki domek buduję http://www.archipelag.pl/projekty-domow/hania-z-garazem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts