efilo 21.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 oż w morde a ja sobie spokojnie czekam na niewiadomo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.07.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 oż w morde a ja sobie spokojnie czekam na niewiadomo co ja też tak czekałam...dopóki przez przypadek zobaczyłam (chyba na ceneo) opinie kupujących na temat sklepów internetowych, które sprzedają towar, którego nie ma.... i nie jest produkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Krzysiu jaki robicie kolor mebli w kuchni ? Jeszcze do końca nie ustaliliśmy, ale wstępnie fronty w kolorze zbliżonym do czereśni antycznej i blat w kolorze jasny beż. Próbniki mamy u siebie w mieszkanku, ale żoncia teraz siedzi u teściów z córami i nie ma jak zadecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.07.2009 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Krzysiu jaki robicie kolor mebli w kuchni ? Jeszcze do końca nie ustaliliśmy, ale wstępnie fronty w kolorze zbliżonym do czereśni antycznej i blat w kolorze jasny beż. Próbniki mamy u siebie w mieszkanku, ale żoncia teraz siedzi u teściów z córami i nie ma jak zadecydować no błagam Cię i ty imprezy muratorowej jeszcze nie zaproponowałeś??? a tak wogóle to cierpię na bezsenność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.07.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Krzysiu jaki robicie kolor mebli w kuchni ? Jeszcze do końca nie ustaliliśmy, ale wstępnie fronty w kolorze zbliżonym do czereśni antycznej i blat w kolorze jasny beż. Próbniki mamy u siebie w mieszkanku, ale żoncia teraz siedzi u teściów z córami i nie ma jak zadecydować no błagam Cię i ty imprezy muratorowej jeszcze nie zaproponowałeś??? a tak wogóle to cierpię na bezsenność... Doba za mała.... tyle rzeczy jest do zrobienia i do obmyślenia, że ech Ja cierpię na Notoryczny Brak Czasu, wczoraj jakoś miałem doprecyzować elementy wyposażenia łazienek, ale mnie tak zmogło, że poszedłem spać w miarę wcześnie, koło 12-ej już ziuziałem Łazienkami będzie trzeba się zająć w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.07.2009 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Krzysiu jaki robicie kolor mebli w kuchni ? Jeszcze do końca nie ustaliliśmy, ale wstępnie fronty w kolorze zbliżonym do czereśni antycznej i blat w kolorze jasny beż. Próbniki mamy u siebie w mieszkanku, ale żoncia teraz siedzi u teściów z córami i nie ma jak zadecydować no błagam Cię i ty imprezy muratorowej jeszcze nie zaproponowałeś??? a tak wogóle to cierpię na bezsenność... Doba za mała.... tyle rzeczy jest do zrobienia i do obmyślenia, że ech Ja cierpię na Notoryczny Brak Czasu, wczoraj jakoś miałem doprecyzować elementy wyposażenia łazienek, ale mnie tak zmogło, że poszedłem spać w miarę wcześnie, koło 12-ej już ziuziałem Łazienkami będzie trzeba się zająć w pracy a czego szukasz konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.07.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Krzysiu jaki robicie kolor mebli w kuchni ? Jeszcze do końca nie ustaliliśmy, ale wstępnie fronty w kolorze zbliżonym do czereśni antycznej i blat w kolorze jasny beż. Próbniki mamy u siebie w mieszkanku, ale żoncia teraz siedzi u teściów z córami i nie ma jak zadecydować no błagam Cię i ty imprezy muratorowej jeszcze nie zaproponowałeś??? a tak wogóle to cierpię na bezsenność... Doba za mała.... tyle rzeczy jest do zrobienia i do obmyślenia, że ech Ja cierpię na Notoryczny Brak Czasu, wczoraj jakoś miałem doprecyzować elementy wyposażenia łazienek, ale mnie tak zmogło, że poszedłem spać w miarę wcześnie, koło 12-ej już ziuziałem Łazienkami będzie trzeba się zająć w pracy a czego szukasz konkretnie? Chodzi o doprecyzowanie szczegółów, np. bateria tak i taka, kod producenta i tp, żeby dać do wyceny w 2 firmach i mieć dokładne porównanie. A w ogóle to znajomy mi wczoraj podpowiedział 1 opcję, że jeśli się otrzyma upoważnienie od swojego wykonawcy instalacji to można na niego kupić cały sprzęt i skorzystać z jego rabatów. A mój wykonawca ma spore rabaty i już z nim wstępnie gadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.07.2009 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Krzysiu jaki robicie kolor mebli w kuchni ? Jeszcze do końca nie ustaliliśmy, ale wstępnie fronty w kolorze zbliżonym do czereśni antycznej i blat w kolorze jasny beż. Próbniki mamy u siebie w mieszkanku, ale żoncia teraz siedzi u teściów z córami i nie ma jak zadecydować no błagam Cię i ty imprezy muratorowej jeszcze nie zaproponowałeś??? a tak wogóle to cierpię na bezsenność... Doba za mała.... tyle rzeczy jest do zrobienia i do obmyślenia, że ech Ja cierpię na Notoryczny Brak Czasu, wczoraj jakoś miałem doprecyzować elementy wyposażenia łazienek, ale mnie tak zmogło, że poszedłem spać w miarę wcześnie, koło 12-ej już ziuziałem Łazienkami będzie trzeba się zająć w pracy a czego szukasz konkretnie? Chodzi o doprecyzowanie szczegółów, np. bateria tak i taka, kod producenta i tp, żeby dać do wyceny w 2 firmach i mieć dokładne porównanie. A w ogóle to znajomy mi wczoraj podpowiedział 1 opcję, że jeśli się otrzyma upoważnienie od swojego wykonawcy instalacji to można na niego kupić cały sprzęt i skorzystać z jego rabatów. A mój wykonawca ma spore rabaty i już z nim wstępnie gadałem nie zapomnij mi podesłać kodów... zobaczymy kto ma taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.07.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Halo czy jest tu ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 no własnie problem w tym że nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.07.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ... jak to nie ma... ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.07.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ale się budowlano zrobiło Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.07.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 cześć Monia... jak sie cieszę... Ile bedziesz to teraz lecę szybko z psiakiem na sisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Glamciu auto naprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.07.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Glamciu auto naprawione? jeszcze nie...jutro albo w piątek rano ma być dopiero ta brakująca część... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 cześć Monia... jak sie cieszę... Ile bedziesz to teraz lecę szybko z psiakiem na sisi Jestem ale z doskoku. Ale Ciebie już chyba nie ma. Szkoda Widzę, ze szalejesz z zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.07.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Glamcia cały czas biegasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Już chyba pod Warszawą jesteś no to czekam z kolacją i małym co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Już chyba pod Warszawą jesteś no to czekam z kolacją i małym co nieco uwielbiam cię... Wczoraj Tomek zabrał mi kartę do neta.... żeby nie było, że nie walczyłam.... walczyłam o nią jak lwica... ale zostałam pokonana teraz leżę ranna.... w kącie..skąpana we krwi co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.07.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć Kasiu Ja bym go udusiła za tą kartę. Normalnie gołymi rękoma A my wczoraj oblewalismy 6 urodziny naszego syna i trochę się nam przysnęło. Własnie wychodzimy z domu i do pracy......... Będę po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts