aka z Ina 23.07.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A my wczoraj oblewalismy 6 urodziny naszego syna i trochę się nam przysnęło. Własnie wychodzimy z domu i do pracy......... ja bede w p.piatek opijać 5 mego najmłodszego wpadłam sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wczoraj Tomek zabrał mi kartę do neta.... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.07.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ale się tu dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.07.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ale się tu dzieje.... Normalnie nie nadząrzam z czytanie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Już jestem...byłam na budowie, bo elektryk skończył ...ogrom kabli jest na ścianie i na podłodze... Poza tym byłam podziwiać rynny...., bo już się zamontowały...i wiszą..i właśnie przechodzą pierwszy egzamin.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A zdjęcia som??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A zdjęcia som??????? nie...robię je od tygodnia i skończyć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.07.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A zdjęcia som??????? nie...robię je od tygodnia i skończyć nie mogę E tam...... to się nie liczy Jak nie ma zdjęć to jakby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A zdjęcia som??????? nie...robię je od tygodnia i skończyć nie mogę E tam...... to się nie liczy Jak nie ma zdjęć to jakby nie było A gdzie Ty sie wogóle podziewałaś przez tyle czasu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Jak zgrabna zmiana tematu No jak to gdzie........... praca, praca, praca i będzie jej coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Jak zgrabna zmiana tematu No jak to gdzie........... praca, praca, praca i będzie jej coraz więcej no rozumiem...awansowalaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Jak zgrabna zmiana tematu No jak to gdzie........... praca, praca, praca i będzie jej coraz więcej no rozumiem...awansowalaś... proszę Cie, nie rozśmieszaj mnie. Mój przełozony to leży i nic nie robi i jeszcze trzeba za niego zapierdala..ć a że jest kolegą dyrektora to jest, jakby to powiedzieć, nie do ruszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Jak zgrabna zmiana tematu No jak to gdzie........... praca, praca, praca i będzie jej coraz więcej no rozumiem...awansowalaś... proszę Cie, nie rozśmieszaj mnie. Mój przełozony to leży i nic nie robi i jeszcze trzeba za niego zapierdala..ć a że jest kolegą dyrektora to jest, jakby to powiedzieć, nie do ruszenia układy, układziki.... Monia a co na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A na budowie trawa rośnie i pewnie tak do końca roku bedzie sobie rosła Dopiero w przyszłym roku będziemy się brać za wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A na budowie trawa rośnie i pewnie tak do końca roku bedzie sobie rosła Dopiero w przyszłym roku będziemy się brać za wykończeniówkę. to mam nadzieję, że dziennik powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A na budowie trawa rośnie i pewnie tak do końca roku bedzie sobie rosła Dopiero w przyszłym roku będziemy się brać za wykończeniówkę. to mam nadzieję, że dziennik powstanie Żebyś się nie przeliczyła Kasiu ostatnio nie mam czasu kompletnie na nic a juz na powadzenie dziennika to wogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A na budowie trawa rośnie i pewnie tak do końca roku bedzie sobie rosła Dopiero w przyszłym roku będziemy się brać za wykończeniówkę. to mam nadzieję, że dziennik powstanie Żebyś się nie przeliczyła Kasiu ostatnio nie mam czasu kompletnie na nic a juz na powadzenie dziennika to wogóle. ale to dopiero w przyszłym roku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 W przyszłym roku bede miała jeszcze wiecej pracy i wiem to już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 W przyszłym roku bede miała jeszcze wiecej pracy i wiem to już teraz. To jeszcze mi powoedz co mnie czeka w przyszłym roku.... Jakiś nowy monż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.07.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 W przyszłym roku bede miała jeszcze wiecej pracy i wiem to już teraz. To jeszcze mi powoedz co mnie czeka w przyszłym roku.... Jakiś nowy monż Jak się postarasz to będzie i nowy mąż A tak na poważnie to u mnie w firmie szykuje się duża deorganizacja a właściwiemto całkowita dezorganizacja i będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts