monia77w1 24.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Kasiu własnie miałam się pożegnać. Buziaki i miłych snów No i spalania kalorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No i ewentualnie można trzeci raz to wtedy bilans będzie ujemny i tak ... aż do uzyskania idealnej figury... Czyli dieta w sam raz dla mnie No to nareszcie znalazłyśmy idealną dietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.07.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 papa Jutro juz na pewno będa zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.07.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam wszystkich Mam zwami wkońcu kontakt bo jestem w pracy Umnie wdomu prądu brak Ale dach mam przetrwał wichure płot zniszczony bo drzewo spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 papa Jutro juz na pewno będa zdjęcia... jutro minęło juz dawno a zdjec nadal nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.07.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 glamourku jestem niepocieszona, że nie dotarłaś do anji miałam nadzieję, ze się spotkamy no cóż.. może następnym razem.. siła wyższa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.07.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 glamourku jestem niepocieszona, że nie dotarłaś do anji miałam nadzieję, ze się spotkamy no cóż.. może następnym razem.. siła wyższa.. cześć skabuś.... siła wyższa...niestety pół dnia spędziłam dzisiaj w salonie samochodowym....Chciałam do WAS dojechać i WAS poznać .... i jestem zła, że mi sie nie udało... i jeszcze za karę zostałam dzisiaj obciążona kosztami regulacji samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 niefajnie ale jeśliby mimo to chęć poznania nas ci nie przeszła to przybywaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.07.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 niefajnie ale jeśliby mimo to chęć poznania nas ci nie przeszła to przybywaj! Bardzo chętnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 28.07.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam postepy widać i to super wiadomość Podobają mi sie twoje drzwi. czy one są 2-skrzydłowe, z jakiej firmy i cena dzieki z góry Po wichurze dalej bez prądu jak w średniowieczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam postepy widać i to super wiadomość Podobają mi sie twoje drzwi. czy one są 2-skrzydłowe, z jakiej firmy i cena dzieki z góry Po wichurze dalej bez prądu jak w średniowieczy Pikselkowa...bardzo mi przykro, że i Ty ponosisz skutki tej burzy. Jak patrzyłam na panoramę Legnicy to aż łzy ciśneły sie do oczu. Szczęśćie w nieszczęśćiu, że to tylko prąd... najważniejsze, że dach na swoim miejscu...... Postępy u nas są.... najważniejsze. Wczoraj był Pan od tynków ręcznych, ale pojechał, bo elektryk jeszcze coś dziubał... a i firma muarska nie posprzątała po sobie.... Jestem wku%%%**** na..... bo obydwie ekipy miały zapowiedziane, że w poniedziałek wchodzą tynki.... i obydwie firmy zapewniały mnie, że się wyrobią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 28.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Kobitko a twoje drzwi podaj jakieś namiary i cene i czy są 2-drzwiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Kobitko a twoje drzwi podaj jakieś namiary i cene i czy są 2-drzwiowe zapomniałam Drzwi sa 1 drzwiowe z bocznym naświetleniem.... . Drzwi zamawiałam przez Oknoplast a koszt to 4300 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ale piękne łazienki.... jestem zachwycona, najlepiej wyglądałoby jakby sie wchodziło na taką ścianę - drzwi naprzeciwko ściany z kamienia. Jakbym miała takie ustawienie, ani chwili bym sie nie zastanawiala... Ale i tak będę musiała przemyśleć, czy nie wykorzystać tego pomysłu u nas, jesli nie masz nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 O rany a o bałaganie nic mi nie mów...Jak cieśle i murarze kończyli u nas swoja pracę, mieliśmy tak dosyć, że dopilnowaliśmy, żeby dokładnie wszystko posprzątali. I w ten sposób zostałam z bałaganem i za każdym zarem gdy miałam chwilę sprzątałam, a rezultatów nie było widać :/Ale sobotę praktycznie doszłam do jako-takiego ładu z terenem wokół domu i domem.Także dobrze Tobie radze... przypilnuj Panów i bądź upierdliwa do bólu, żeby po sobie posprzątali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 siemanko Glamciu pamietaj ze onyks wyglada ladnie tylko podswoetlony, taki bez podswietlenia traci swoj urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ale piękne łazienki.... jestem zachwycona, najlepiej wyglądałoby jakby sie wchodziło na taką ścianę - drzwi naprzeciwko ściany z kamienia. Jakbym miała takie ustawienie, ani chwili bym sie nie zastanawiala... Ale i tak będę musiała przemyśleć, czy nie wykorzystać tego pomysłu u nas, jesli nie masz nic przeciwko ja... miałabym mieć coś peciwko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 siemanko Glamciu pamietaj ze onyks wyglada ladnie tylko podswoetlony, taki bez podswietlenia traci swoj urok wiem, wiem... Aniu...już kabelki sa wyprowadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 siemanko Glamciu pamietaj ze onyks wyglada ladnie tylko podswoetlony, taki bez podswietlenia traci swoj urok wiem, wiem... Aniu...już kabelki sa wyprowadzone to swietnie, jestem spokojna bo bedzie cudnie a widzialas bialy onyks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 siemanko Glamciu pamietaj ze onyks wyglada ladnie tylko podswoetlony, taki bez podswietlenia traci swoj urok wiem, wiem... Aniu...już kabelki sa wyprowadzone to swietnie, jestem spokojna bo bedzie cudnie a widzialas bialy onyks? widziałam.... tez bardzo mi się podoba, ale kolorowy jest ciekawszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts