Rom 25.11.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ładnie to tak późno wstawać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ładnie to tak późno wstawać?? Romuś ja już o 7 rano byłam z psem, potem pojechałam z moim mężem na 2 samochody do warsztatu oddać samochód ( muszą wymienić tarcze-cokolwiek to jest) , potem wróciliśmy do domu, zrobiłam dzieciakom śniadanie, Tomek zawiózł Laurę do szkoły...a ja zrobiłam pyszną kawusie i witam się z Tobą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ładnie to tak późno wstawać?? Romuś ja już o 7 rano byłam z psem, potem pojechałam z moim mężem na 2 samochody do warsztatu oddać samochód ( muszą wymienić tarcze-cokolwiek to jest) , potem wróciliśmy do domu, zrobiłam dzieciakom śniadanie, Tomek zawiózł Laurę do szkoły...a ja zrobiłam pyszną kawusie i witam się z Tobą ... Ale masz dobrze, fajnie tak sobie siedzieć w domu A tarcza zapewniam Cię nie ma nic wspólnego z rycerstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ładnie to tak późno wstawać?? Romuś ja już o 7 rano byłam z psem, potem pojechałam z moim mężem na 2 samochody do warsztatu oddać samochód ( muszą wymienić tarcze-cokolwiek to jest) , potem wróciliśmy do domu, zrobiłam dzieciakom śniadanie, Tomek zawiózł Laurę do szkoły...a ja zrobiłam pyszną kawusie i witam się z Tobą ... Ale masz dobrze, fajnie tak sobie siedzieć w domu A tarcza zapewniam Cię nie ma nic wspólnego z rycerstwem Zapewniam cie,że siedzenie w domu ma swoje zalety ale ma swoje wady... Teraz mam spokój, ale po świętach Bożego Narodzenia do końca lutego będę ganiała jak postrzelona. Pojadę do Włoch po tkaniny, wzory, szablony, szycie, sprzedaż.... i taki zawrót głowy aż do końca marca-kwietnia.... i potem znowu spokój... do lipca. I tak w kółko. Czasmi marzy mi się taka normalna praca.... od 7-15 , ale cięzko jest z taką pracą...... Własna działalnośc to koszmar... czasami tych pieniędzy jest bardzo dużo a czasmi są straty....i na wszystko brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ciężko mi to zrozumieć...nie mam własnej działalności A ja Ci zazdroszczę takiej pracy - tej niezależności - nie robisz na kogoś i nie odbierasz za to marnych paru groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ciężko mi to zrozumieć...nie mam własnej działalności A ja Ci zazdroszczę takiej pracy - tej niezależności - nie robisz na kogoś i nie odbierasz za to marnych paru groszy a w jakiej branży działasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ciężko mi to zrozumieć...nie mam własnej działalności A ja Ci zazdroszczę takiej pracy - tej niezależności - nie robisz na kogoś i nie odbierasz za to marnych paru groszy a w jakiej branży działasz?? w handlowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.11.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ciężko mi to zrozumieć...nie mam własnej działalności A ja Ci zazdroszczę takiej pracy - tej niezależności - nie robisz na kogoś i nie odbierasz za to marnych paru groszy a w jakiej branży działasz?? w handlowej Nio już bardziej ogólnikowo nie mogłeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ciężko mi to zrozumieć...nie mam własnej działalności A ja Ci zazdroszczę takiej pracy - tej niezależności - nie robisz na kogoś i nie odbierasz za to marnych paru groszy a w jakiej branży działasz?? w handlowej Nio już bardziej ogólnikowo nie mogłeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.11.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień dobry Rom, dziedzina handlowa jest dość obszerna powiedziałabym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.11.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A co szyjesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 romek należy do udzielających się ale nie ujawniających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień dobry Rom, dziedzina handlowa jest dość obszerna powiedziałabym.... no dobra - zawężę grupę - handel......hurtowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 romek należy do udzielających się ale nie ujawniających odezwała się ujawniająca nawet imię ukryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 pół forum wie a z Ciebie pewnie taki romek jak ze mnie tereska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 pół forum wie a z Ciebie pewnie taki romek jak ze mnie tereska ja twż wiem a romek to prawdziwe imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.11.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a Tereska nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a Tereska nie?? oczywiscie ze tak. tylko akurat nie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ja jeszcze za mało wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ja jeszcze za mało wiem to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts