GLAMOURMUM 30.07.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dzisiaj mi nie idzie szukanie...ale jeszcze jestem pod wpływem poprzedniego zdjęcia i nie mogę zebrać myśli... http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/26927715_533687.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ło matko.... ale ciacho!!!!! Romek to Ty... oczywiście to jak...wpadasz na drinka? hmmm..za jakieś 10 min to wstawiam wodę drinka zalewaj a nie wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Romek wyślij mi na priva jak robiłeś ta wełnę na poddaszu...masz jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Romek wyślij mi na priva jak robiłeś ta wełnę na poddaszu...masz jakieś zdjęcia? nie rozumiem za bardzoo co ci chodzi wkładasz wełnę między krokwie....na to stelaż....drugą warstwę wełny...folię i płyty Jak mi zapodajesz takie zdjęcia to ja też nie wiem o co mi chodzi.... Będziemy sami ocieplać poddasze...i wczoraj kierownik mi powiedział,że ze względu na deskowanie musi byc szpara 3 cm pomiędzy deskami a wełną ( to akurat wiedziałam ) i że 3 cm od desek na krokwiach przybić gwoździe i rozłożyć sznurek...,żeby wełna nie dochodziła do desek.... jak ja mam to zrobić...czy te gwoździe to jakieś haczyki są...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 to proste jak drut ja tak nie robiłem bo nie mam deskowania ale zrobiłbym tak: na krokwi 3 cm od desek narysowałbym linie...na ta linię nabiłbym papiaki w odległościach nie wiem z 20cm ale przesunięte względem siebie między krokwiami....nie dobijaj tych gwoździ...następnie naciągasz sznurek między gwoździami i dobijasz je do końca....następnie możesz już kłaść wełnę proste nie? nooooo ..... a co to są papiaki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 http://www.budujesz.pl/produkt/9285/ no właśnie doczytałam juz... ale z tych gwoździ to ten sznurek nie będzie sie ześlizgiwać...oczywioście zanim dobiję go do krokwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 jak jedziesz z tym sznurkiem to owiń kilka razy wokół gwoździa chyba będę musiał przyjechać na szkolenie koniecznie Romus...koniecznie.... tylko nie zapomnij tych bokserek.....które miałeś na zdjęciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no dobra.... czyli już wiem jak wbijać gwoździe i co z tym sznurkiem....potem wkładam wełnę i znowu robie gwoździami i sznurkiem.... tak??? potem robię stelaż..... i znowu wciskam wełnę.... czy po tej drugiej wełnie też robie " sznurówki" ??? czy tylko przyklejam żółtą folię.... no właśnie jakprzyklejam tą żółta folię...na taśmy...? czy jakoś przybijami do tego stelażu.... i potem robie jeszcze jeden stelaż??? juz na płyty katonowo-gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 jak jedziesz z tym sznurkiem to owiń kilka razy wokół gwoździa chyba będę musiał przyjechać na szkolenie koniecznie Romus...koniecznie.... tylko nie zapomnij tych bokserek.....które miałeś na zdjęciu.. a nie może być bez? nie, bo sie nie skupię na nauce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no dobra.... czyli już wiem jak wbijać gwoździe i co z tym sznurkiem....potem wkładam wełnę i znowu robie gwoździami i sznurkiem.... tak??? potem robię stelaż..... i znowu wciskam wełnę.... czy po tej drugiej wełnie też robie " sznurówki" ??? czy tylko przyklejam żółtą folię.... no właśnie jakprzyklejam tą żółta folię...na taśmy...? czy jakoś przybijami do tego stelażu.... i potem robie jeszcze jeden stelaż??? juz na płyty katonowo-gipsowe? tu są fajne zdjęcia: http://forum.budujemydom.pl/index.php?showtopic=6218 albo tu: http://www.grupapsb.com.pl/files/MagazineDocument/450/rockwool-abc_nr2(26).pdf no widzisz.... co ja bym biedna bez Ciebie zrobiła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no dobra.... czyli już wiem jak wbijać gwoździe i co z tym sznurkiem....potem wkładam wełnę i znowu robie gwoździami i sznurkiem.... tak??? potem robię stelaż..... i znowu wciskam wełnę.... czy po tej drugiej wełnie też robie " sznurówki" ??? czy tylko przyklejam żółtą folię.... no właśnie jakprzyklejam tą żółta folię...na taśmy...? czy jakoś przybijami do tego stelażu.... i potem robie jeszcze jeden stelaż??? juz na płyty katonowo-gipsowe? tu są fajne zdjęcia: http://forum.budujemydom.pl/index.php?showtopic=6218 albo tu: http://www.grupapsb.com.pl/files/MagazineDocument/450/rockwool-abc_nr2(26).pdf no widzisz.... co ja bym biedna bez Ciebie zrobiła..... a mało tu doradców?? może nie mało...wszyscy doradcy są na wagę złota..., ale Ty robiłeś to własnymi ryncami.... no i jesteś mój od samego początku..... taki wierny ... no i masz bokserki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 u nas sznurek montowali zszywkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.07.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Oooooo.........a ja wiem co to papiaki. Hejka dziewczęta i chłopcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jakbyś zajrzał to byś wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 należało Ci się panowie od wykończeniówki wykańczają siebie i mnie. straaasznie im się to ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 well... straszny łobuziak ma obdarte łokcie a do niani powiedziała: ty wścibska babo (dodam że ani my ani niania nie uzywamy tego słowa więc bladego pojęcia nie mam skąd to przywlokła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.07.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Widzę, że towarzystwo dzisiaj w doskonałych humorach Romku z takim ciałem to pewnie wszystkie Twoje Mam też cos dla Ciebie ciacho w dość oryginalnej bieliźnie http://images46.fotosik.pl/55/ac117b1509b9b15dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 już jezdemmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.07.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A gdzie byłaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A gdzie byłaś????? na budowie... u teściowej na działce.... potem u teściowej w domu.... potem znowu na budowie....potem z psem na spacerze..... potem trochę zmywałam naczynia..... no i teraz jestem.... a Tobie jak minął dzień.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts