GLAMOURMUM 02.08.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kasiu, kamienie piekne. Myśle, żo moga się ładnie komponować z białą łazienką A który kamień Tobie podoba się najbardziej A co chcesz za stronkę??? chyba sie nie doczekasz .... Ania wpada...raz na 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.08.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kasiu, kamienie piekne. Myśle, żo moga się ładnie komponować z białą łazienką A który kamień Tobie podoba się najbardziej A co chcesz za stronkę??? chyba sie nie doczekasz .... Ania wpada...raz na 3 miesiące w ogóle mi się to nie podoba cześć Romek...wywiozłeś kobietki z domu,że w niedziele na forum jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Niedzielne dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.08.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 oooooo....hejka synek wyjechał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Pewnie, że wyjechał. Wczoraj tak szalał, że dzisiaj nie mozna było go dobudzic A ja uciekam bo mam dzisiaj rodzinną inspekcje na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.08.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Pewnie, że wyjechał. Wczoraj tak szalał, że dzisiaj nie mozna było go dobudzic A ja uciekam bo mam dzisiaj rodzinną inspekcje na budowie. a ja zaraz jade się opalaćna budowę...trochę pracy trochę przyjemności Musze tylko po drodze kupić leżaki w Praktikerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Cześć Aniu.... Zajrzyj proszę do komentarzyka Edytki... poczytaj co tam na Was szykujemy z Monią Gdzie Ty sie kobieto podziewasz..... Mówisz o torturach czy coś przeoczyłam Gdzie ja się podziewam..................cierpię na chroniczny, nieustający brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.08.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kasiu, kamienie piekne. Myśle, żo moga się ładnie komponować z białą łazienką A który kamień Tobie podoba się najbardziej A co chcesz za stronkę??? Może.............hm......................to co zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.08.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kasiu, kamienie piekne. Myśle, żo moga się ładnie komponować z białą łazienką A który kamień Tobie podoba się najbardziej A co chcesz za stronkę??? chyba sie nie doczekasz .... Ania wpada...raz na 3 miesiące No wiesz Kasiu przecież wiesz, że to nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kasiu, kamienie piekne. Myśle, żo moga się ładnie komponować z białą łazienką A który kamień Tobie podoba się najbardziej A co chcesz za stronkę??? chyba sie nie doczekasz .... Ania wpada...raz na 3 miesiące w ogóle mi się to nie podoba mi też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Pewnie, że wyjechał. Wczoraj tak szalał, że dzisiaj nie mozna było go dobudzic A ja uciekam bo mam dzisiaj rodzinną inspekcje na budowie. Ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Pewnie, że wyjechał. Wczoraj tak szalał, że dzisiaj nie mozna było go dobudzic A ja uciekam bo mam dzisiaj rodzinną inspekcje na budowie. a ja zaraz jade się opalaćna budowę...trochę pracy trochę przyjemności Musze tylko po drodze kupić leżaki w Praktikerze Kasia Ty też masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.08.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Już w domku.... działka posprzątana Trochę sie opaliłam... jednak zamiast leżaków kupiłam namiot ..... Aniu cos nie możemy na siebie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ło matko, po co Ci namiot A dzisiaj trafiłyśmy Jak babcia, dzieciaki, i kiedy jedziesz na wakacaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.08.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ło matko, po co Ci namiot A dzisiaj trafiłyśmy Jak babcia, dzieciaki, i kiedy jedziesz na wakacaje? tzn...nie taki normalny namiot...... , tylko taki domek pod którym mozna postawić stół i krzesła uciekając przed słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ło matko, po co Ci namiot A dzisiaj trafiłyśmy Jak babcia, dzieciaki, i kiedy jedziesz na wakacaje? tzn...nie taki normalny namiot...... , tylko taki domek pod którym mozna postawić stół i krzesła uciekając przed słońcem Znaczy sie pawilin ogrodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Cześć dziewczyny Aniu gdzis Ty była jak Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 No i uciekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.08.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ło matko, po co Ci namiot A dzisiaj trafiłyśmy Jak babcia, dzieciaki, i kiedy jedziesz na wakacaje? tzn...nie taki normalny namiot...... , tylko taki domek pod którym mozna postawić stół i krzesła uciekając przed słońcem Znaczy sie pawilin ogrodowy no włąśnie - brakowało mi tego słowa Jak udała sie wizyta rodzinki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 jestes Kasiu Wizyta udana a przy okazji udało mi się pozbyć dziecka na kolejny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts