Edmar70 04.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ten avatar baaaaaaardzo mi się podoba. Romus a powiedz nam czy poddasze juz użytkujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a bo nie mam nic ciekawego do powiedzenia Romek - Ty.....???? To nie możliwe czemu?? każdemu się czasami kończy wena akurat.... tylko niektórym.... ale Ty jesteś wyjątkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.08.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Glamcia-avatarkiem pobiłas wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 musze jechac na budowę...... właśnie dostałam telefon , że styropian jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ten avatar baaaaaaardzo mi się podoba. Romus a powiedz nam czy poddasze juz użytkujecie? przed narodzinami zdązyłem wszystko skończyć i mieszkamy a nie było zdjęć?? NO WŁAŚNIE NIE BYŁO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ten avatar baaaaaaardzo mi się podoba. Romus a powiedz nam czy poddasze juz użytkujecie? przed narodzinami zdązyłem wszystko skończyć i mieszkamy a nie było zdjęć?? Ojjjj no to super!!!! Domagam sie wiesz czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a bo nie mam nic ciekawego do powiedzenia Romek - Ty.....???? To nie możliwe czemu?? każdemu się czasami kończy wena akurat.... tylko niektórym.... ale Ty jesteś wyjątkowy yyyy...ten ...tego......a nie pomyliłaś mnie z kimś ja wyjątkowy????? nie.....hmmmm, na pewno sie nie pomyuliłam.... Wszyscy odwiedzający mnie są wyjątkowi....., bo moi ukochani.... Jezu...ja tu gadam a styropian jedzie... Proszę mnie juz nie zagadywać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kasiu, a daleko masz na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ten avatar baaaaaaardzo mi się podoba. Romus a powiedz nam czy poddasze juz użytkujecie? przed narodzinami zdązyłem wszystko skończyć i mieszkamy a nie było zdjęć?? Ojjjj no to super!!!! Domagam sie wiesz czego. pojęcia nie mam ZDJĘĆ!!!!! Do cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 I znowu wygrałem No nie da się ukryć. Co sobie pan życzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.08.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 czekamy zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Już jestem... Edytko na budowę mam około 17 km.... Dla Romka http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/27039909_stringi.jpg i prosze nie bić....ale zapomniałam zrobić zdjęcia na budowie... w każdym razie góra jest wytynkowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Hej Glamurku! Nie dość że masz już prawie skończone śliczne nakrycie domku , to jeszcze na główkę sobie nowe letnie nakrycie sprawiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Hej Glamurku! Nie dość że masz już prawie skończone śliczne nakrycie domku , to jeszcze na główkę sobie nowe letnie nakrycie sprawiłaś! To taki kamuflarz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień dobry.... Pojawiam się i znikam do niedzieli. Niestety dobre sie skończyło...i czas jechać po dzieci... Dzieci tęsknią, babcia zmęczona.... (cały miesiąc ja pomęczyły)..... tylko czy ja tęsnię...i czy ja chcę wracać do codziennych obowiązków.... Tak mi było dobrze, nie musiałam gotować, martwić się , że nie mogę jechać na budowę, bo teraz pora obiadowa jest.... i wszystko wraca do normy.... znowu będzie zawrót głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Glamcia wpadnij do mnie do Grzymalina. Z lubina to jakieś 18 km. 15 min jazdy ze względu na fotoradarki Zapraszam właśnie mam zamiar iść na 2 dni urlopiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Glamcia wpadnij do mnie do Grzymalina. Z lubina to jakieś 18 km. 15 min jazdy ze względu na fotoradarki Zapraszam właśnie mam zamiar iść na 2 dni urlopiku jasne...super Podaj mi na priva swój numer tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Glamcia wpadnij do mnie do Grzymalina. Z lubina to jakieś 18 km. 15 min jazdy ze względu na fotoradarki Zapraszam właśnie mam zamiar iść na 2 dni urlopiku pikselku .... ja mam się kierowac na Legnicę i potem na Rzeszotary i do Grzymalina?... czy jest jakaś inna droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzeń dobry Zostawiam cos dla Romka i uciekam http://www.artstore.pl/wp-content/gfx/fot-adrian-kwidzynski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.08.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To jest ta droga i najlepsza Czekam z kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts