GLAMOURMUM 05.08.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To jest ta droga i najlepsza Czekam z kawą Daj mi koniecznie numer.... i najbardziej pasowałby mi piątek.... może być? czy wolisz np. czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.08.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To jest ta droga i najlepsza Czekam z kawą Daj mi koniecznie numer.... i najbardziej pasowałby mi piątek.... może być? czy wolisz np. czwartek nr wysłałam czwartek możesz cały dzień a w piatek to by mi popołudnie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To jest ta droga i najlepsza Czekam z kawą Daj mi koniecznie numer.... i najbardziej pasowałby mi piątek.... może być? czy wolisz np. czwartek nr wysłałam czwartek możesz cały dzień a w piatek to by mi popołudnie pasowało super...to się zdzwonimy. Ja do Lubina pojade albo dzisiaj wieczorem albo jutro rano.... około 7 . To zalezy jak się wyrobię ze sprzątaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.08.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 helloł! Kasiu Ty ciągle gdzieś wyjeżdżasz. Jak tak można? Aaaaaa....i sprzątasz i sprzątasz w nieskończonośc też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 helloł! Kasiu Ty ciągle gdzieś wyjeżdżasz. Jak tak można? Aaaaaa....i sprzątasz i sprzątasz w nieskończonośc też. Edytko przez ponad 3 tygodnie tylko odkurzałam.... tearz muszę zająć się 2 cm kurzu.... dzieci wracają - wiesz...musi być porządek.... Mi też sie nie podoba ten wyjazd...ale w końcu muszę odebrać moje dzieci.... Kurcze jeszcze postawiłam sobie za cel... wypełnić pit o zwrot vatu budowlanego. Nie wiem, czy podołam temu wyzwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No tak, tem wszędobylski kurza to tak mnie wkurza, że..... Na to goowno jestem bardzo cięta, bo moja młodsza jest uczulona na kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Glamciu ja tez sie musze za to zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Edytko za poprzednią stronę. Może trochę odciazy Cię http://www.laif.co.uk/inc/fotka.php?img=../fortis-media.pl/foto/art/1216895432.jpg&w=460&h=0 Edytko chyba musisz skopiowac link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A ja to sceduję chyba na kogos bardziej kompetentnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A ja to sceduję chyba na kogos bardziej kompetentnego. a je te faktury... które mają kod PKWiU to zrobię sama....a z resztą to zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Glamciu ja tez sie musze za to zabrac Księgowość i US nie sa moją mocną stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.08.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja napewno tego nie będę robić sama bo to jest czarna magia i chyba kokoś poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Glamciu ja tez sie musze za to zabrac Księgowość i US nie sa moją mocną stroną moja tez... w ubieglym roku robila mi to jakas ksiegowa, wiec i w tym roku powierze to w dobre rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.08.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Biore się za robotę bo jak chcę iść na całe 2 dni urlopu to muszę papierzyska z biurka zmieść i na zaległe odpowiedzieć a mi tak się strasznie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Biore się za robotę bo jak chcę iść na całe 2 dni urlopu to muszę papierzyska z biurka zmieść i na zaległe odpowiedzieć a mi tak się strasznie nie chce schowaj do szuflady i udawaj Greka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.08.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Biore się za robotę bo jak chcę iść na całe 2 dni urlopu to muszę papierzyska z biurka zmieść i na zaległe odpowiedzieć a mi tak się strasznie nie chce schowaj do szuflady i udawaj Greka O to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no słuchajcie..mam biedę, bo zaledwie 80 tys mi zostało....i chyba sie nie wyrobię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no słuchajcie..mam biedę, bo zaledwie 80 tys mi zostało.... i chyba sie nie wyrobię..... Daj mi, ja sie powinnam wyrobić. Na umeblowanie to tez ma starczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no słuchajcie..mam biedę, bo zaledwie 80 tys mi zostało.... i chyba sie nie wyrobię..... Daj mi, ja sie powinnam wyrobić. Na umeblowanie to tez ma starczyć? musze kupić: 1. rurki i wszystko do ogzrwania podłogowego + grzejniki - 3,5 2. styropian - 2,8 3. wełnę na poddasze - 4,9 4. płyty kg + stelaże - nie mam pojecia 5. kolektory słoneczne - 6350 6. zapłacić tynkarzowi ... ale tylko połowę, bo drugą połowę juz mu zapłąciłam - 4,0 7. zapłacić dekarzowi - 8tyś 8. zapłacić instalatorowi - nie mam pojęcia 9. kupic deski do salonu 22m2 - znalazłam superowe za 90 zł/1m2 10 . kupić płytki do łazienek - nie mam pojęcia 11. kupić meble - 6300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.08.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Czyli na co Ci może nie starczyć, oprócz umeblowania reszty pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts