monia77w1 05.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień dobry po raz drugi Glamcia świetny avatarek a co do kaski cieżko będzie a nawet bardzo ciężko Ja własnie jestem na etapie liczenia i u mnie 100 lękką ręką pójdzie a mam stan developerski, część mebli i sprzętu. Jak pomyślę ile kosztuje kuchnia i w miarę dobre drzwi to już mi się odechciewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 cześć Glamourku, jaki Ty masz avatar Ktoś mi tu zabrał nową stronkę Wpaść raz na 100 lat i jeszcze mieć życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 vectra Ja Volvo Combi - i to jest najgorszy samochód jaki kiedykolwiek miałam .... Duże auto to najlepsze pod słońce i na wycieczki do parkowania to wole małe. Ale super sie jeździ wanami i busami Wiem to z doświadczenia:) oooo, nie wyobrażam sobie jeździć busem po Poznaniu.... a zwłaszcza podczas korków....nie wspomnę o parkowaniu... nie przesadzaj. Wpadnij do stolicy w godzinach szczytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Romek gdzie są zdjęcia????????????? Obiecałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 cześć Glamourku, jaki Ty masz avatar Ktoś mi tu zabrał nową stronkę Wpaść raz na 100 lat i jeszcze mieć życzenie bo ja to wogóle wpadam raz na sto lat gdziekolwiek ostatnio, więc za to konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 cześć Glamourku, jaki Ty masz avatar Ktoś mi tu zabrał nową stronkę Wpaść raz na 100 lat i jeszcze mieć życzenie bo ja to wogóle wpadam raz na sto lat gdziekolwiek ostatnio, więc za to konkretnie To czekamy na życzenie za nową stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a to można sobie coś życzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A co tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ooo..ile u mnie ludzi..... Monia Ty nie w pracy??? Aniu u nas za stronkę można sobie coś wybrac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Lenia mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień dobry po raz drugi Glamcia świetny avatarek a co do kaski cieżko będzie a nawet bardzo ciężko Ja własnie jestem na etapie liczenia i u mnie 100 lękką ręką pójdzie a mam stan developerski, część mebli i sprzętu. Jak pomyślę ile kosztuje kuchnia i w miarę dobre drzwi to już mi się odechciewa. dla mnie kuchnia też jest najważniejsza....ale ja sprzęt mam już kupiony.... a meble wyszły 6400 i jeszcze rozłożyłam sobie na 3 raty.... meble zapłacę z bieżących pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Lenia mam Bardzo się cieszę, że Cię dopadł..... oby częściej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Lenia mam Bardzo się cieszę, że Cię dopadł..... oby częściej.... No nie wiem Miesiac mam krótki bo idę na urlop a nie moge sie zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień dobry po raz drugi Glamcia świetny avatarek a co do kaski cieżko będzie a nawet bardzo ciężko Ja własnie jestem na etapie liczenia i u mnie 100 lękką ręką pójdzie a mam stan developerski, część mebli i sprzętu. Jak pomyślę ile kosztuje kuchnia i w miarę dobre drzwi to już mi się odechciewa. dla mnie kuchnia też jest najważniejsza....ale ja sprzęt mam już kupiony.... a meble wyszły 6400 i jeszcze rozłożyłam sobie na 3 raty.... meble zapłacę z bieżących pieniędzy licz dobrze i pamiętaj, ze wielu rzeczy nie jestes wstanie przewidziec. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień dobry po raz drugi Glamcia świetny avatarek a co do kaski cieżko będzie a nawet bardzo ciężko Ja własnie jestem na etapie liczenia i u mnie 100 lękką ręką pójdzie a mam stan developerski, część mebli i sprzętu. Jak pomyślę ile kosztuje kuchnia i w miarę dobre drzwi to już mi się odechciewa. dla mnie kuchnia też jest najważniejsza....ale ja sprzęt mam już kupiony.... a meble wyszły 6400 i jeszcze rozłożyłam sobie na 3 raty.... meble zapłacę z bieżących pieniędzy licz dobrze i pamiętaj, ze wielu rzeczy nie jestes wstanie przewidziec. Niestety wiem...wiem...ale na szczęście ja od września idę do pracy...a i Tomek dużo więcej zarabia ....zaczniemy teraz sporo płacić z pieniędzy naszych.... Własnie nie mam pojęcia jak obliczyć ile będę potzrebowała profili i płyt kartonowo - gipsowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Romek gdzie są zdjęcia????????????? Obiecałeś ZDJĘCIA SIĘ ROBIĄ To niech się wreszcie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Romek gdzie są zdjęcia????????????? Obiecałeś ZDJĘCIA SIĘ ROBIĄ gdzie sie robią ...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień dobry po raz drugi Glamcia świetny avatarek a co do kaski cieżko będzie a nawet bardzo ciężko Ja własnie jestem na etapie liczenia i u mnie 100 lękką ręką pójdzie a mam stan developerski, część mebli i sprzętu. Jak pomyślę ile kosztuje kuchnia i w miarę dobre drzwi to już mi się odechciewa. dla mnie kuchnia też jest najważniejsza....ale ja sprzęt mam już kupiony.... a meble wyszły 6400 i jeszcze rozłożyłam sobie na 3 raty.... meble zapłacę z bieżących pieniędzy licz dobrze i pamiętaj, ze wielu rzeczy nie jestes wstanie przewidziec. Niestety wiem...wiem...ale na szczęście ja od września idę do pracy...a i Tomek dużo więcej zarabia ....zaczniemy teraz sporo płacić z pieniędzy naszych.... Własnie nie mam pojęcia jak obliczyć ile będę potzrebowała profili i płyt kartonowo - gipsowych Mi liczyli w składzie budowlanym. Mieli jakąś tabelkę, w ktorej było wszystko rozpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzień dobry po raz drugi Glamcia świetny avatarek a co do kaski cieżko będzie a nawet bardzo ciężko Ja własnie jestem na etapie liczenia i u mnie 100 lękką ręką pójdzie a mam stan developerski, część mebli i sprzętu. Jak pomyślę ile kosztuje kuchnia i w miarę dobre drzwi to już mi się odechciewa. dla mnie kuchnia też jest najważniejsza....ale ja sprzęt mam już kupiony.... a meble wyszły 6400 i jeszcze rozłożyłam sobie na 3 raty.... meble zapłacę z bieżących pieniędzy licz dobrze i pamiętaj, ze wielu rzeczy nie jestes wstanie przewidziec. Niestety wiem...wiem...ale na szczęście ja od września idę do pracy...a i Tomek dużo więcej zarabia ....zaczniemy teraz sporo płacić z pieniędzy naszych.... Własnie nie mam pojęcia jak obliczyć ile będę potzrebowała profili i płyt kartonowo - gipsowych Mi liczyli w składzie budowlanym. Mieli jakąś tabelkę, w ktorej było wszystko rozpisane. phiiiii.... u mnie powiedzieli, że takiej odpowiedzialności na siebie nie wezmą.....że powinien to wypisać ktoś , kto będzie to robić.., czyli mój wujek z Tomkiem i ze mną..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To idz do innego składu. łaski nie robią.Ja sama wyliczałam tylko płyty.Zostały całe 2 szt. ale wykorzystalismy je do obudowy rur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts