monia77w1 05.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kasia a wejdz może na strony producentów profili i zobacz czy tam nie ma jakis tabel czy wzorów do przeliczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To idz do innego składu. łaski nie robią. Ja sama wyliczałam tylko płyty. Zostały całe 2 szt. ale wykorzystalismy je do obudowy rur. Muszę pojechać na budowę i pomierzyć..... albo dogadam się z hurtownią na wz i ile wykorzystam za tyle zapłacę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kasia a wejdz może na strony producentów profili i zobacz czy tam nie ma jakis tabel czy wzorów do przeliczania. oooo...Ty masz głowę.... ajk mi brakuje Twojego logicznego myślenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Myślę, że powinnaś się dogadać z jakimś składem.U mnie nie robili problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Szkoda, że Romka nie ma...pzreciez on tez to sam robił...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Romek gdzie jestes??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Romek gdzie jestes??????????? Romek polazł robić zdjęcia ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.08.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To idz do innego składu. łaski nie robią. Ja sama wyliczałam tylko płyty. Zostały całe 2 szt. ale wykorzystalismy je do obudowy rur. Muszę pojechać na budowę i pomierzyć..... albo dogadam się z hurtownią na wz i ile wykorzystam za tyle zapłacę ... I to jest najlepsza opcja, bo u mnie wyszło troszkę więcej płyt niż na skosy - jeszcze nietypowe zabudowy - tu sufit podwieszany, tam zabudowa stelaża wc, tam dodatkowa ścianka działowa itp. Pamiętam, że 1 płytę zwykłą kupowałem za niecałe 20 zł brutto Poza tym ja mam bliziutko hurtownię w której kupuje to jak coś brakuje to podwożą na telefon, albo też majster podjedzie i bierze na krechę. Z resztą ostatnio sobie zasłużyłem na dodatkowy rabat, bo sporo klientów do niego trafia z mojego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To idz do innego składu. łaski nie robią. Ja sama wyliczałam tylko płyty. Zostały całe 2 szt. ale wykorzystalismy je do obudowy rur. Muszę pojechać na budowę i pomierzyć..... albo dogadam się z hurtownią na wz i ile wykorzystam za tyle zapłacę ... I to jest najlepsza opcja, bo u mnie wyszło troszkę więcej płyt niż na skosy - jeszcze nietypowe zabudowy - tu sufit podwieszany, tam zabudowa stelaża wc, tam dodatkowa ścianka działowa itp. Pamiętam, że 1 płytę zwykłą kupowałem za niecałe 20 zł brutto Poza tym ja mam bliziutko hurtownię w której kupuje to jak coś brakuje to podwożą na telefon, albo też majster podjedzie i bierze na krechę. Z resztą ostatnio sobie zasłużyłem na dodatkowy rabat, bo sporo klientów do niego trafia z mojego polecenia byłam w hurtowni Szwagry w Szczepankowie...i nie dostałam rewelacyjnych cen...dużo lepsze dostałam w hurtowni w Środzie Wielkopolskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.08.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To idz do innego składu. łaski nie robią. Ja sama wyliczałam tylko płyty. Zostały całe 2 szt. ale wykorzystalismy je do obudowy rur. Muszę pojechać na budowę i pomierzyć..... albo dogadam się z hurtownią na wz i ile wykorzystam za tyle zapłacę ... I to jest najlepsza opcja, bo u mnie wyszło troszkę więcej płyt niż na skosy - jeszcze nietypowe zabudowy - tu sufit podwieszany, tam zabudowa stelaża wc, tam dodatkowa ścianka działowa itp. Pamiętam, że 1 płytę zwykłą kupowałem za niecałe 20 zł brutto Poza tym ja mam bliziutko hurtownię w której kupuje to jak coś brakuje to podwożą na telefon, albo też majster podjedzie i bierze na krechę. Z resztą ostatnio sobie zasłużyłem na dodatkowy rabat, bo sporo klientów do niego trafia z mojego polecenia byłam w hurtowni Szwagry w Szczepankowie...i nie dostałam rewelacyjnych cen...dużo lepsze dostałam w hurtowni w Środzie Wielkopolskiej Mnie daje dobre ceny, bo wyrywkowo go sprawdzam i wychodzą ceny internetowe lub alegrowe, w zależności które niższe także jestem zadowolony i obsługę mam na zawołanie i na krechę oraz dostawa na godzinę lub na już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To idz do innego składu. łaski nie robią. Ja sama wyliczałam tylko płyty. Zostały całe 2 szt. ale wykorzystalismy je do obudowy rur. Muszę pojechać na budowę i pomierzyć..... albo dogadam się z hurtownią na wz i ile wykorzystam za tyle zapłacę ... I to jest najlepsza opcja, bo u mnie wyszło troszkę więcej płyt niż na skosy - jeszcze nietypowe zabudowy - tu sufit podwieszany, tam zabudowa stelaża wc, tam dodatkowa ścianka działowa itp. Pamiętam, że 1 płytę zwykłą kupowałem za niecałe 20 zł brutto Poza tym ja mam bliziutko hurtownię w której kupuje to jak coś brakuje to podwożą na telefon, albo też majster podjedzie i bierze na krechę. Z resztą ostatnio sobie zasłużyłem na dodatkowy rabat, bo sporo klientów do niego trafia z mojego polecenia byłam w hurtowni Szwagry w Szczepankowie...i nie dostałam rewelacyjnych cen...dużo lepsze dostałam w hurtowni w Środzie Wielkopolskiej Mnie daje dobre ceny, bo wyrywkowo go sprawdzam i wychodzą ceny internetowe lub alegrowe, w zależności które niższe także jestem zadowolony i obsługę mam na zawołanie i na krechę oraz dostawa na godzinę lub na już może dlatego,że dużo od nich brałes towaru.... bo jak ja weszłam z marszu... to średnio... Mają np.taki mały baner TANI CEMENT. Weszłam zapytać i cena była wyższa niż w hurtowni wŚrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 05.08.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 może dlatego,że dużo od nich brałes towaru.... bo jak ja weszłam z marszu... to średnio... Mają np.taki mały baner TANI CEMENT. Weszłam zapytać i cena była wyższa niż w hurtowni wŚrodzie. Być może, bo już trochę towaru od niego wziąłem, a poza tym będę dla niego prawie sąsiad jak już zamieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.08.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 CZeść KAsiu Co za zmiana Ale podoba mi się Właśnie doczytałam, że nie wprowadzisz się w tym roku Z tego co pamiętam, pisałaś że koniecznie musisz się wprowadzić w tym roku, więc co się zmieniło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.08.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 CZeść KAsiu Co za zmiana Ale podoba mi się Właśnie doczytałam, że nie wprowadzisz się w tym roku Z tego co pamiętam, pisałaś że koniecznie musisz się wprowadzić w tym roku, więc co się zmieniło???? Aniu co za zmiana...mi też się podoba... Aniu u nas mała zmiana planów...ale za dużo opisywania.... Może znajdziesz czas na małą kawkę.....??? w centrum w przyszłym tygodniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.08.2009 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam Zaraz wsiadam w autko i jade do dzieci.....Wracam w niedzielę wieczorem...także od poniedziału jestem z Wami Pikselkowa będziemy w kontakcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.08.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kasiu spać nie mozesz O tej porze na fm. Wracaj do nas szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 szerokiej drogi Glamciu i wracaj do Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.08.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ale się dzisiaj towarzystwo rozgadało Nie nadążam z czytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Coś tu pustawo. Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.08.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Romku Twoje zdrowie http://www.trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery6652Mojito.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts