DarioAS 18.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 niektórzy to dobrze mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 cześć wszystkim, Monia, stronkę strzeliłaś to bierz życzenia za mnie i za siebie, bo ja już nie zdążyłam sobie pożyczyć Dzień dobry Poproszę coś na rozgrzanie bo pogoda (jak co roku ) byle jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.08.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Doberek.............. wróciłam i życzę miłych ostatnich dni wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.08.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 A Glamcia to kiedy wraca z urlopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 gdzie nie zajrzę to urlopy.. w tym tygodniu mi nie żal, bo tez mam 3 dni wolne udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 23.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Hej, zajrzałam do Ciebie a u Ciebie ruch!!!! musze przejrzeć wszystko dokładnie ale twoje pomysły mi się podobają ...a samochód.... no no fajna fura faktycznie pasuje do dachu... ciekawe czy nie będziesz chciała jej zmienić pod kolor tynków zewnętrznych pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.08.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Hej Kasiu zajrzałam sobie do dzienniczka i dopiero teraz zobaczyłam ostatnie zdjęcia z budowy. Kasiu moze ekipę to miałam i dobrą ale taras to Ci za przeproszeniem spierdoli....li. Kto przy zdrowych zmysłach wsypuje gruz z BK pod taras Tam powinien być piach i to porządnie zagęszczony. Dopóki nie położysz na to płytek to będzie ok ale jak już zrobisz to po roku, dwóch wyjdą piękne kwiatki Zresztą zapytaj się jakiegokolwiek glazurnika to Cię oświeci. A auto prezentuję się całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.08.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Hejka Glamciu powiedz coś o drzwiach wejściowych bo są dokładnie takie jakich szukam ..... a domek prezentuje się super i furka też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.08.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Hejka... ja tylko na chwilke Dzięki wszystkim za odwiedziny pod moja nieobecność Moniu ten gruz będzie bardzo drobno rozdrobniony i pomieszany z kamyczkami ( zreszta jeste bardzo szczegółowo sortowany)...coś na zasadzie... drenażu.... pod kamieniami jest co 0,5 metra rozłożona rurka drenażowa. Stoi nam tam woda...i nie możemy się jej pozbyć... Na to przyjdzie mocno ubity piasek, około 1 metra..... i wylana będzie płyta betonu.... a na beton przyjdzie drewno. Pasiu te drzwi pokazali mi w salonie okien.... i tak mi się spodobały, że od razu je zamówiłam. Okna zamawiałam w oknoplaście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Cześć i czołem : Prace wrą to super a autko też mi szię podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.08.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam Cię stella..po raz pierwszy ..mam nadzieję,ze nie ostatni... Pikselku co tam u Ciebie..... ??? Byłam w piątek w Lubinie...cały dzień, ale nie dzwoniłam do Ciebie.... bo przyjechałam na pogrzeb mojego ukochanego dziadka.... który od wieki wieków był nazywany przeze mnie nianiu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Hejka... ja tylko na chwilke Dzięki wszystkim za odwiedziny pod moja nieobecność Moniu ten gruz będzie bardzo drobno rozdrobniony i pomieszany z kamyczkami ( zreszta jeste bardzo szczegółowo sortowany)...coś na zasadzie... drenażu.... pod kamieniami jest co 0,5 metra rozłożona rurka drenażowa. Stoi nam tam woda...i nie możemy się jej pozbyć... Na to przyjdzie mocno ubity piasek, około 1 metra..... i wylana będzie płyta betonu.... a na beton przyjdzie drewno. Pasiu te drzwi pokazali mi w salonie okien.... i tak mi się spodobały, że od razu je zamówiłam. Okna zamawiałam w oknoplaście. Dzień dobry No chyba, że tak bo inaczej grozi to katastrofą budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Kasiu czy Ty już po urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.08.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Kasiu czy Ty już po urlopie? Moniu ja na urlopie jako-takim nie byłam.... byłam 2 dni w Wiśle, bo zawoziłam córkę na obóz.... a tak to siedzimy od rana do wieczora na budowie... przyjechał mój wujek , który nam pomaga murować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.08.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No władnie..........i wogóle do nas nie zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.08.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No władnie..........i wogóle do nas nie zaglądasz Mam za mało czasu.... musze maxymalnie wykorzystać pobyt wujka. mam ćwieka , bo nie wiem jaki zrobić front ogrodzenia..... głowię, się, wymyślam..... i co 5 minut mam inny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.08.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Moniu za stronkę http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24756918_culebra07-big.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/27616951_pic00512.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Moniu za stronkę http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24756918_culebra07-big.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/27616951_pic00512.jpg I od razu mi lepiej dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No władnie..........i wogóle do nas nie zaglądasz Mam za mało czasu.... musze maxymalnie wykorzystać pobyt wujka. mam ćwieka , bo nie wiem jaki zrobić front ogrodzenia..... głowię, się, wymyślam..... i co 5 minut mam inny pomysł No cóż, zdarza się Mi tez koncepcje non stop się zmieniają A byłaś w wątku z ogrodzeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 [quote name= Pikselku co tam u Ciebie..... ??? Byłam w piątek w Lubinie...cały dzień, ale nie dzwoniłam do Ciebie.... bo przyjechałam na pogrzeb mojego ukochanego dziadka.... który od wieki wieków był nazywany przeze mnie nianiu ....[/quote] Przykro mi bardzo z powodu straty ukochanego dziadka U mnie nic stoi wszystko ale od jutra ma ruszyc i w sobote mają byc matowane okna zobaczy bo jak nie to będe bardzo ale to bardzo wk...... O prócz tego że ciągle musze w auto ładować i już mi brak słów ale dzisiaj to juz go w allegro i w autogiełde wstawie bo już limit inwestowania jest mocno przekroczony i musze mniejsze sobie kupić by mniej kasy w dojazdy ładować Może się spodkamy na poczatku wrzesnia bo tym razem ja jestem na szkoleniu w Poznaniu od 2 do 4 wrzesnia Pozdrowienia i działaj bo efekty az miło ogladać :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts