Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Kasiu

zajrzałam sobie do dzienniczka i dopiero teraz zobaczyłam ostatnie zdjęcia z budowy.

Kasiu moze ekipę to miałam i dobrą ale taras to Ci za przeproszeniem spierdoli....li.

Kto przy zdrowych zmysłach wsypuje gruz z BK pod taras :roll:

Tam powinien być piach i to porządnie zagęszczony.

Dopóki nie położysz na to płytek to będzie ok ale jak już zrobisz to po roku, dwóch wyjdą piękne kwiatki :roll:

Zresztą zapytaj się jakiegokolwiek glazurnika to Cię oświeci.

A auto prezentuję się całkiem całkiem :D

Hejka...

ja tylko na chwilke :)

Dzięki wszystkim za odwiedziny pod moja nieobecność :)

Moniu ten gruz będzie bardzo drobno rozdrobniony i pomieszany z kamyczkami ( zreszta jeste bardzo szczegółowo sortowany)...coś na zasadzie... drenażu.... pod kamieniami jest co 0,5 metra rozłożona rurka drenażowa. Stoi nam tam woda...i nie możemy się jej pozbyć... Na to przyjdzie mocno ubity piasek, około 1 metra..... i wylana będzie płyta betonu.... a na beton przyjdzie drewno.

Pasiu te drzwi pokazali mi w salonie okien.... i tak mi się spodobały, że od razu je zamówiłam. Okna zamawiałam w oknoplaście.

Witam Cię stella..po raz pierwszy :)..mam nadzieję,ze nie ostatni...:)

Pikselku co tam u Ciebie..... ???

Byłam w piątek w Lubinie...cały dzień, ale nie dzwoniłam do Ciebie.... bo przyjechałam na pogrzeb mojego ukochanego dziadka.... :cry: :cry: :cry: który od wieki wieków był nazywany przeze mnie nianiu ....

Hejka...

ja tylko na chwilke :)

Dzięki wszystkim za odwiedziny pod moja nieobecność :)

Moniu ten gruz będzie bardzo drobno rozdrobniony i pomieszany z kamyczkami ( zreszta jeste bardzo szczegółowo sortowany)...coś na zasadzie... drenażu.... pod kamieniami jest co 0,5 metra rozłożona rurka drenażowa. Stoi nam tam woda...i nie możemy się jej pozbyć... Na to przyjdzie mocno ubity piasek, około 1 metra..... i wylana będzie płyta betonu.... a na beton przyjdzie drewno.

Pasiu te drzwi pokazali mi w salonie okien.... i tak mi się spodobały, że od razu je zamówiłam. Okna zamawiałam w oknoplaście.

Dzień dobry :D

No chyba, że tak bo inaczej grozi to katastrofą budowlaną :roll:

No władnie..........i wogóle do nas nie zaglądasz :evil:

Mam za mało czasu.... musze maxymalnie wykorzystać pobyt wujka. :)

mam ćwieka , bo nie wiem jaki zrobić front ogrodzenia..... :roll:

głowię, się, wymyślam..... i co 5 minut mam inny pomysł :o

No cóż, zdarza się :lol:

Mi tez koncepcje non stop się zmieniają :roll:

A byłaś w wątku z ogrodzeniami?

[quote name=

Pikselku co tam u Ciebie..... ???

Byłam w piątek w Lubinie...cały dzień, ale nie dzwoniłam do Ciebie.... bo przyjechałam na pogrzeb mojego ukochanego dziadka.... :cry: :cry: :cry: który od wieki wieków był nazywany przeze mnie nianiu ....[/quote]

Przykro mi bardzo z powodu straty ukochanego dziadka :(

U mnie nic stoi wszystko :-? ale od jutra ma ruszyc i w sobote mają byc matowane okna zobaczy bo jak nie to będe bardzo ale to bardzo wk...... :evil:

O prócz tego że ciągle musze w auto ładować i już mi brak słów ale dzisiaj to juz go w allegro i w autogiełde wstawie bo już limit inwestowania jest mocno przekroczony i musze mniejsze sobie kupić by mniej kasy w dojazdy ładować :(

Może się spodkamy na poczatku wrzesnia bo tym razem ja jestem na szkoleniu w Poznaniu od 2 do 4 wrzesnia

Pozdrowienia i działaj bo efekty az miło ogladać :0