GLAMOURMUM 24.08.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No władnie..........i wogóle do nas nie zaglądasz Mam za mało czasu.... musze maxymalnie wykorzystać pobyt wujka. mam ćwieka , bo nie wiem jaki zrobić front ogrodzenia..... głowię, się, wymyślam..... i co 5 minut mam inny pomysł No cóż, zdarza się Mi tez koncepcje non stop się zmieniają A byłaś w wątku z ogrodzeniami? no właśnie nie muszę uciekać.... na budowę... miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.08.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 [quote name= Pikselku co tam u Ciebie..... ??? Byłam w piątek w Lubinie...cały dzień, ale nie dzwoniłam do Ciebie.... bo przyjechałam na pogrzeb mojego ukochanego dziadka.... który od wieki wieków był nazywany przeze mnie nianiu ....[/quote] Przykro mi bardzo z powodu straty ukochanego dziadka U mnie nic stoi wszystko ale od jutra ma ruszyc i w sobote mają byc matowane okna zobaczy bo jak nie to będe bardzo ale to bardzo wk...... O prócz tego że ciągle musze w auto ładować i już mi brak słów ale dzisiaj to juz go w allegro i w autogiełde wstawie bo już limit inwestowania jest mocno przekroczony i musze mniejsze sobie kupić by mniej kasy w dojazdy ładować Może się spodkamy na poczatku wrzesnia bo tym razem ja jestem na szkoleniu w Poznaniu od 2 do 4 wrzesnia Pozdrowienia i działaj bo efekty az miło ogladać :0 Ja na otomoto.pl w 1 dzień sprzedałam auto.... i na drugi dzień kupiłam alfę.... Ja bardzo chetnie sie piszę na spotaknie w Poznaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Kasiu a Ty nie miałaś jechac z dziećmu do Turcji???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.08.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Kasiu a Ty nie miałaś jechac z dziećmu do Turcji???? Miałam, ale moja koleżanka sie wycofała i zrezygnowałam. Tak Sama Sama,zupełnie sama nie chciałam Cześć Efilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 no i sie nie dziwie patrząc na awatarek to by cie pewnie porwali dla okupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 czescGlammciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.08.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 czescGlammciu no hej.... Aniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.08.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 no i sie nie dziwie patrząc na awatarek to by cie pewnie porwali dla okupu oj efiś.... dobrze , że ten awantarek nie ma nic wspólnego z moim wyglądem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hej, witam po "urlopie" .... na budowie Ładnie Glamciu dach wygląda i tynki no no..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hej, witam po "urlopie" .... na budowie Ładnie Glamciu dach wygląda i tynki no no..... Cześć Guzmanko...gdzie Ty się podziewałaś...???? i podaj szybko nowe zdjęcia.... umieram z ciekawości, jak wyglądają Twoje wielkie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dzien dobry. jak wtorkowy poranek? ja jeszcze z pizamy nie wyskoczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dzien dobry. jak wtorkowy poranek? ja jeszcze z pizamy nie wyskoczylam ja też chodzę w koszulce.... u mnie superowo...słoneczko świeci..... i ogólnie mam świetny humorek.... a jak u Ciebie??? jak samopoczucie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.08.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dzien dobry. jak wtorkowy poranek? ja jeszcze z pizamy nie wyskoczylam ooooo ja też ale muszę się ogarnąć bo Zuz@nka ma przyjechać...... doberek Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dzien dobry. jak wtorkowy poranek? ja jeszcze z pizamy nie wyskoczylam ooooo ja też ale muszę się ogarnąć bo Zuz@nka ma przyjechać...... doberek Wszystkim my kobietki to mamy dobrze... a mój mąż ciężko pracuje przyogrodzeniu.... właśnie robimy front..... ale jazda...co chwilę zmiana planów ...zresztą jak na wszystkim na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 u mnie tez cieplutko, dzis mi nawet katar przeszedl wiec patrze katem oka na basen, ale chyba nie bede ryzykowac ogolnie dobrze nawet niewiele mi juz do przeprowadzki zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 u mnie tez cieplutko, dzis mi nawet katar przeszedl wiec patrze katem oka na basen, ale chyba nie bede ryzykowac ogolnie dobrze nawet niewiele mi juz do przeprowadzki zostalo śuper..... przeprowadzka....... a z tym basenem to nie ryzykuj..... szkoda zdrówka Aniu masz już urlop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Glamciu jestem przeziebiona wiec poszlam do lekarza i na zwolnienie do konca tygodnia, urlop mam od czwartku i od razu w czwartek w nocy jedziemy do Grecji tak wiec juz za chwileczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Glamciu jestem przeziebiona wiec poszlam do lekarza i na zwolnienie do konca tygodnia, urlop mam od czwartku i od razu w czwartek w nocy jedziemy do Grecji tak wiec juz za chwileczke już za chwileczkę...juz za momencik.... a podaj linka do hotelu.... pomażę sobie troszeczkę.... My w tym roku ZERO wakacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 my bylismy u nas w górach. wakacje dopiero na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts