Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

my nie bylismy w ub.roku a i za rok nie wiadomo czy pojedziemy, z polrocznym dzieckiem bedzie ciezko :roll:

a jedziemy tu :D

http://www.allinclusive.com.pl/hotel21__luca_cypria_grecja.html

ale się cieszę z Waszego bejbi..... wogóle to mam słabość do mamuś z brzuszkami :)

a dziecko półroczne rzeczywiście słabo nadaje się na takie wyprawy :)

A hotel superowy :), bajecznie tam jest....

z mojego doświadczenia wynika że lepiej z półrocznym niż z rocznym choć my byśmy się bali chyba. ale jak byłam z roczną zosią na majorce to z zazdrością patrzeliśmy na takie maluszki co to większosć dnia śpią w wózku i tyle.

w ubiegłym roku, na wakacjach w Turcji...poznalismy rodzinke z półroczną dziewczynką.... mała całymi dniami pluskała sie w basenie.... była śmieszna....

:)

moze nad nasze polskie morze :wink:

a co z Twoim wyjazdem mialas jechac do Egiptu?

do Turcji miałam lecieć z koleżaną i dzieciakami...ale koleżanka sie wycofała, bo nagle się okazało, że nie ma kasy.... więc i ja zrezygnowałam.....

ale byłam wku%6%#$na :x

Oj oj ja też bym była wk.....................

Mam nadzieje że we wrześniu się spodkamy w Poznaniu :)

do Turcji miałam lecieć z koleżaną i dzieciakami...ale koleżanka sie wycofała, bo nagle się okazało, że nie ma kasy.... więc i ja zrezygnowałam.....

hej pikselku.

dlaczego Ty nie prowadzisz dziennika..... :roll: :roll:

a gdzie będzie to szkolenie?

hej pikselku.

dlaczego Ty nie prowadzisz dziennika..... :roll: :roll:

a gdzie będzie to szkolenie?

Dziennika nie prowadze bo co mam w nim pisać jak się nic nie dzieje i co najwyżej moge pisać że mnie wszystko i wszyscy związani z budową Hani wku.................................... :evil: :evil: :evil: I moje szczyty i montaż okien przesuwa się z tygodnia na tydzień i nie możemy ruszyć z robotą w środku :)

Nie pili nas też bo narazie robimy za gotówkę bez kredytowo a mieszkamy sami w domku i jest nieźle :) choc mam cały czas za oknem widok na teściów ich da się przeźyć i szwagra z jego żoną z nimi to już gorzej a i wogóle to ciasnota i brak własnej przestrzeni najbardziej mi przeszkadza :(

Zresztą jak mnie odwiedzisz to sama zobaczysz :)

Już zapowiedziałam mężowi że musimy stanąć na głowie i w 2010 wprowadzić się i ma w przyszłym roku pojawić się rodzeństwo dla Laury bo juz ma duży sympton rozwydrzonej i rozpieszczonej jedynaczki. A ja nie mam zamiaru do końca życia mieć małych dzieci i chce w końcu na jakiś urlop pojechać bo ostatni raz byłam jak skończyła studia a to już mineło 6 lat :(

Kurs jest na Uniwersytecie Przyrodniczym Zakwaterowanie mamy zarezerwowane w domu studenckim Maćko ul. Piątkowska 94 C

Zaznaczam że Poznania nie znam ni w ząb :)

no to masz "wesoło". Podziwiam ludzi, którzy budują dom bez kredytu...przecież to sa ogromne wydatki....nas to już nie długo czeka i jestem przerażona....kompletnie nie mam pojęcia jak damy sobie z tym radę :o :o :x

Napisz mi dokładnie o której i kiedy będziesz w Poznaniu to ja Cię zawiozę na piątkowską.... :)

Hej, witam po "urlopie" .... na budowie :)

Ładnie Glamciu dach wygląda i tynki no no.....

Cześć Guzmanko...gdzie Ty się podziewałaś...????

i podaj szybko nowe zdjęcia.... umieram z ciekawości, jak wyglądają Twoje wielkie okna :)

Okna się montują dzisiaj dopiero! A ja siedzę w pracy :evil:

Ale mam relacje z budowy, Darek siedzi na miejscu kręci i robi zdjęcia ;)

Hej, witam po "urlopie" .... na budowie :)

Ładnie Glamciu dach wygląda i tynki no no.....

Cześć Guzmanko...gdzie Ty się podziewałaś...????

i podaj szybko nowe zdjęcia.... umieram z ciekawości, jak wyglądają Twoje wielkie okna :)

Okna się montują dzisiaj dopiero! A ja siedzę w pracy :evil:

Ale mam relacje z budowy, Darek siedzi na miejscu kręci i robi zdjęcia ;)

no to superowo.... teraz to juz będzie prawdziwy domek :)

ja juz na głowę dostaję, bo nie daję rady z ogrodzeniem frontu...licze i liczę i nic sie nie zgadza....a jutro chyba będą murować ..... :evil: wogóle to juz nie mam kokcepcji na to ogrodzenie.... klinkierowe mi sie nie podobają.... :x , metalowe też nie... :evil: ....

no to masz "wesoło". Podziwiam ludzi, którzy budują dom bez kredytu...przecież to sa ogromne wydatki....nas to już nie długo czeka i jestem przerażona....kompletnie nie mam pojęcia jak damy sobie z tym radę :o :o :x

Napisz mi dokładnie o której i kiedy będziesz w Poznaniu to ja Cię zawiozę na piątkowską.... :)

Ja tam trafie :) Kurs trwa do 18 czyli musiałybysmy się spodkać gdzieś po tej godzinie 2 lub 3 bo 4 to ja juz wracam do domku :)

moze być jakis poslizg w godzinach bo to są wyjazdy terenowe na rzeki :)