anjamen 25.08.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 my nie bylismy w ub.roku a i za rok nie wiadomo czy pojedziemy, z polrocznym dzieckiem bedzie ciezko a jedziemy tu http://www.allinclusive.com.pl/hotel21__luca_cypria_grecja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 my nie bylismy w ub.roku a i za rok nie wiadomo czy pojedziemy, z polrocznym dzieckiem bedzie ciezko a jedziemy tu http://www.allinclusive.com.pl/hotel21__luca_cypria_grecja.html ale się cieszę z Waszego bejbi..... wogóle to mam słabość do mamuś z brzuszkami a dziecko półroczne rzeczywiście słabo nadaje się na takie wyprawy A hotel superowy , bajecznie tam jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 z mojego doświadczenia wynika że lepiej z półrocznym niż z rocznym choć my byśmy się bali chyba. ale jak byłam z roczną zosią na majorce to z zazdrością patrzeliśmy na takie maluszki co to większosć dnia śpią w wózku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 moze nad nasze polskie morze a co z Twoim wyjazdem mialas jechac do Egiptu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 z mojego doświadczenia wynika że lepiej z półrocznym niż z rocznym choć my byśmy się bali chyba. ale jak byłam z roczną zosią na majorce to z zazdrością patrzeliśmy na takie maluszki co to większosć dnia śpią w wózku i tyle. w ubiegłym roku, na wakacjach w Turcji...poznalismy rodzinke z półroczną dziewczynką.... mała całymi dniami pluskała sie w basenie.... była śmieszna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 moze nad nasze polskie morze a co z Twoim wyjazdem mialas jechac do Egiptu? do Turcji miałam lecieć z koleżaną i dzieciakami...ale koleżanka sie wycofała, bo nagle się okazało, że nie ma kasy.... więc i ja zrezygnowałam..... ale byłam wku%6%#$na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 nie dziwie Ci sie zafunduj sobie weekend w spa, nalezy Ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 25.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 moze nad nasze polskie morze a co z Twoim wyjazdem mialas jechac do Egiptu? do Turcji miałam lecieć z koleżaną i dzieciakami...ale koleżanka sie wycofała, bo nagle się okazało, że nie ma kasy.... więc i ja zrezygnowałam..... ale byłam wku%6%#$na Oj oj ja też bym była wk..................... Mam nadzieje że we wrześniu się spodkamy w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 nie dziwie Ci sie zafunduj sobie weekend w spa, nalezy Ci sie kotku z 1 dnia w spa byłabym uradowana....ale i czau brak i siana.... a 15 września do pracy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 moze nad nasze polskie morze a co z Twoim wyjazdem mialas jechac do Egiptu? do Turcji miałam lecieć z koleżaną i dzieciakami...ale koleżanka sie wycofała, bo nagle się okazało, że nie ma kasy.... więc i ja zrezygnowałam..... ale byłam wku%6%#$na Oj oj ja też bym była wk..................... Mam nadzieje że we wrześniu się spodkamy w Poznaniu hej pikselku. dlaczego Ty nie prowadzisz dziennika..... a gdzie będzie to szkolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 roczna niestety chce już wszędzie łazić a jeszcze non stop zalicza jakiegoś dzwona. więc trzeba mieć oczy naokoło głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 25.08.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 moze nad nasze polskie morze a co z Twoim wyjazdem mialas jechac do Egiptu? do Turcji miałam lecieć z koleżaną i dzieciakami...ale koleżanka sie wycofała, bo nagle się okazało, że nie ma kasy.... więc i ja zrezygnowałam..... ale byłam wku%6%#$na Oj oj ja też bym była wk..................... Mam nadzieje że we wrześniu się spodkamy w Poznaniu hej pikselku. dlaczego Ty nie prowadzisz dziennika..... a gdzie będzie to szkolenie? Dziennika nie prowadze bo co mam w nim pisać jak się nic nie dzieje i co najwyżej moge pisać że mnie wszystko i wszyscy związani z budową Hani wku.................................... I moje szczyty i montaż okien przesuwa się z tygodnia na tydzień i nie możemy ruszyć z robotą w środku Nie pili nas też bo narazie robimy za gotówkę bez kredytowo a mieszkamy sami w domku i jest nieźle choc mam cały czas za oknem widok na teściów ich da się przeźyć i szwagra z jego żoną z nimi to już gorzej a i wogóle to ciasnota i brak własnej przestrzeni najbardziej mi przeszkadza Zresztą jak mnie odwiedzisz to sama zobaczysz Już zapowiedziałam mężowi że musimy stanąć na głowie i w 2010 wprowadzić się i ma w przyszłym roku pojawić się rodzeństwo dla Laury bo juz ma duży sympton rozwydrzonej i rozpieszczonej jedynaczki. A ja nie mam zamiaru do końca życia mieć małych dzieci i chce w końcu na jakiś urlop pojechać bo ostatni raz byłam jak skończyła studia a to już mineło 6 lat Kurs jest na Uniwersytecie Przyrodniczym Zakwaterowanie mamy zarezerwowane w domu studenckim Maćko ul. Piątkowska 94 C Zaznaczam że Poznania nie znam ni w ząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no to masz "wesoło". Podziwiam ludzi, którzy budują dom bez kredytu...przecież to sa ogromne wydatki....nas to już nie długo czeka i jestem przerażona....kompletnie nie mam pojęcia jak damy sobie z tym radę Napisz mi dokładnie o której i kiedy będziesz w Poznaniu to ja Cię zawiozę na piątkowską.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.08.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hej, witam po "urlopie" .... na budowie Ładnie Glamciu dach wygląda i tynki no no..... Cześć Guzmanko...gdzie Ty się podziewałaś...???? i podaj szybko nowe zdjęcia.... umieram z ciekawości, jak wyglądają Twoje wielkie okna Okna się montują dzisiaj dopiero! A ja siedzę w pracy Ale mam relacje z budowy, Darek siedzi na miejscu kręci i robi zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hej, witam po "urlopie" .... na budowie Ładnie Glamciu dach wygląda i tynki no no..... Cześć Guzmanko...gdzie Ty się podziewałaś...???? i podaj szybko nowe zdjęcia.... umieram z ciekawości, jak wyglądają Twoje wielkie okna Okna się montują dzisiaj dopiero! A ja siedzę w pracy Ale mam relacje z budowy, Darek siedzi na miejscu kręci i robi zdjęcia no to superowo.... teraz to juz będzie prawdziwy domek ja juz na głowę dostaję, bo nie daję rady z ogrodzeniem frontu...licze i liczę i nic sie nie zgadza....a jutro chyba będą murować ..... wogóle to juz nie mam kokcepcji na to ogrodzenie.... klinkierowe mi sie nie podobają.... , metalowe też nie... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja sobie nie wyobrażam bez kredytu. ale zazdroszczę takich możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 25.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no to masz "wesoło". Podziwiam ludzi, którzy budują dom bez kredytu...przecież to sa ogromne wydatki....nas to już nie długo czeka i jestem przerażona....kompletnie nie mam pojęcia jak damy sobie z tym radę Napisz mi dokładnie o której i kiedy będziesz w Poznaniu to ja Cię zawiozę na piątkowską.... Ja tam trafie Kurs trwa do 18 czyli musiałybysmy się spodkać gdzieś po tej godzinie 2 lub 3 bo 4 to ja juz wracam do domku moze być jakis poslizg w godzinach bo to są wyjazdy terenowe na rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć dziewczyny Wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja sobie nie wyobrażam bez kredytu. ale zazdroszczę takich możliwości. ja też.... jestem przerażona spłacaniem tego kredytu.... cokolwiek by sie działo jestem związana z bankiem na 30 lat.... i rata wcale nie mała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 cześć Aniu kopę lat a Ty jak zwykle trafiasz na stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts