monia77w1 25.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć dziewczyny Nareszcie mamy pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć dziewczyny Wpadłam się przywitać ta to ma szczęście....... pojawia sie raz na ruski rok...i strzela stronki Jakieś życzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć dziewczyny Wpadłam się przywitać Cześć Aniu Coś rzadko zagladasz do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 25.08.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja sobie nie wyobrażam bez kredytu. ale zazdroszczę takich możliwości. Bez kredytu budujemy bo sprzedaliśmy 0,40 ha działki budowlanej. Budujemy do czasu i mometu ile nam pieniedzy starczy będziemy chcieli wziąść jakieś 70 - 100 tys na wykończenie chyba ze sie dogadamy z teściami i będziemy mogli sprzedac ten dom co teraz mieszkamy a tam też włozyliśmy też sporo pieniedzy jakieś 70 tyś - 6 lat temu. zobaczymy jak się to poukłada wszystko bo teściu jest bardzo chory nic nie planuje bo z planów to wychodzi zazwyczaj nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 roczna niestety chce już wszędzie łazić a jeszcze non stop zalicza jakiegoś dzwona. więc trzeba mieć oczy naokoło głowy Znak rozpoznawczy mojego syna do 2 roku życia to posiniaczone czoło. Lekarze trochę podejrzliwie się na nas patrzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć Monia.... jeszcze na urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No faktycznie, ostatnio rzadko zaglądam brak czasu ja do tej pory nie wiem jak Wy to dziewczyny robicie, że prawie ciągle tu jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć Monia.... jeszcze na urlopie? Leniwie i wreszcie słonecznie. A w niedzielę było trochę na sportowo, 6 godzin machania w kajaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tak jak ty kiedyś kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tak jak ty kiedyś kochana to samo miałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć Monia.... jeszcze na urlopie? Leniwie i wreszcie słonecznie. A w niedzielę było trochę na sportowo, 6 godzin machania w kajaku No to fajnie było, nie..... Ja wolałam motorówkę od kajaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć Monia.... jeszcze na urlopie? Leniwie i wreszcie słonecznie. A w niedzielę było trochę na sportowo, 6 godzin machania w kajaku No to fajnie było, nie..... Ja wolałam motorówkę od kajaka Kajak to chyba jedyny sport, który lubię. A i wczoraj byłam z moim synem na jagodach i dzisiaj tez planyjemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tak jak ty kiedyś kochana to samo miałam napisać no dobra, dobra, ale u mnie to były tylko kilka dni potem przerwa, a jak obserwuję to niektórzy są tu non stop ........... ..........nie mam oczywiście nic przeciwko ale ja też chcę mieć więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć Monia.... jeszcze na urlopie? Leniwie i wreszcie słonecznie. A w niedzielę było trochę na sportowo, 6 godzin machania w kajaku No to fajnie było, nie..... Ja wolałam motorówkę od kajaka Kajak to chyba jedyny sport, który lubię. A i wczoraj byłam z moim synem na jagodach i dzisiaj tez planyjemy. No to sobie wyobrażam jakie macie fajne pyszczki A ja myślałam Monia, że to nie jedyny sport, który lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tak jak ty kiedyś kochana to samo miałam napisać no dobra, dobra, ale u mnie to były tylko kilka dni potem przerwa, a jak obserwuję to niektórzy są tu non stop ........... ..........nie mam oczywiście nic przeciwko ale ja też chcę mieć więcej czasu Ja kiedys tez miałam czas a teraz szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 u mnie też się skończy ... 15 września idę do pracy...całkiem przyemnej pracy... ale 8 godzin bez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć Monia.... jeszcze na urlopie? Leniwie i wreszcie słonecznie. A w niedzielę było trochę na sportowo, 6 godzin machania w kajaku No to fajnie było, nie..... Ja wolałam motorówkę od kajaka Kajak to chyba jedyny sport, który lubię. A i wczoraj byłam z moim synem na jagodach i dzisiaj tez planyjemy. No to sobie wyobrażam jakie macie fajne pyszczki A ja myślałam Monia, że to nie jedyny sport, który lubisz Wiesz, tamten sport to bardziej niz lubię a tu pisałam o sporcie, który lubię Pyszczki jak pyszki te to po jagodach zawsze są fioletowe ale jakbys zobaczyła Szymka nogi to dopiero uśmiałabyś ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tak jak ty kiedyś kochana to samo miałam napisać no dobra, dobra, ale u mnie to były tylko kilka dni potem przerwa, a jak obserwuję to niektórzy są tu non stop ........... ..........nie mam oczywiście nic przeciwko ale ja też chcę mieć więcej czasu Ja kiwdys tez miałam czas a teraz szkoda gadac no właśnie, jak w pracy czasami trochę pisałam to było fajnie, a teraz już w pracy nie ma czasu nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 u mnie też się skończy ... 15 września idę do pracy...całkiem przyemnej pracy... ale 8 godzin bez neta przyjemna praca mówisz.....hm.....bez neta......hmmmm...... No to się pochwal co upolowałaś za pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 u mnie też się skończy ... 15 września idę do pracy...całkiem przyemnej pracy... ale 8 godzin bez neta to tak jak u mnie. Niby mam w telefonie ale 2 próbach połączenia wymiękłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts