bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć Monia.... jeszcze na urlopie? Leniwie i wreszcie słonecznie. A w niedzielę było trochę na sportowo, 6 godzin machania w kajaku No to fajnie było, nie..... Ja wolałam motorówkę od kajaka Kajak to chyba jedyny sport, który lubię. A i wczoraj byłam z moim synem na jagodach i dzisiaj tez planyjemy. No to sobie wyobrażam jakie macie fajne pyszczki A ja myślałam Monia, że to nie jedyny sport, który lubisz Wiesz, tamten sport to bardziej niz lubię a tu pisałam o sporcie, który lubię Pyszczki jak pyszki te to po jagodach zawsze są fioletowe ale jakbys zobaczyła Szymka nogi to dopiero uśmiałabyś ubaw aha..... mam nadzieję, że zdjęcie zrobiłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Aniu a może znasz jakąś dziewczynę, która szuka pracy i podjęłaby się pilnowania mojego łobuza.....Kurcze rozmawialam z kilkoma opiekunkami, i żadna poniżej 1800 zł nie schodziła. Przeciez ja nawet nie wiem czy tyle zarobię..... (na początku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 u mnie też się skończy ... 15 września idę do pracy...całkiem przyemnej pracy... ale 8 godzin bez neta przyjemna praca mówisz.....hm.....bez neta......hmmmm...... No to się pochwal co upolowałaś za pracę na razie nic nie powiem...dopóki nie będzie na 100% pewna. A pewność będę miała jutro..... w środę o 13.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 drogo u nas stawka 7 zł za godzinę należy do wygórowanych. szukałaś na niania.pl? ja tam znalazłam opiekunkę i nie oddałabym za nic na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Aniu a może znasz jakąś dziewczynę, która szuka pracy i podjęłaby się pilnowania mojego łobuza..... Kurcze rozmawialam z kilkoma opiekunkami, i żadna poniżej 1800 zł nie schodziła. Przeciez ja nawet nie wiem czy tyle zarobię..... (na początku) A wydawało mi się, ze chodzi do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 drogo u nas stawka 7 zł za godzinę należy do wygórowanych. szukałaś na niania.pl? ja tam znalazłam opiekunkę i nie oddałabym za nic na świecie własnie z tej stronki miałam te kobitki.... u nas 9 zł/ godzinę... wychodzi mi około 9 godzin dziennie.... i robi się sumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 u mnie też się skończy ... 15 września idę do pracy...całkiem przyemnej pracy... ale 8 godzin bez neta przyjemna praca mówisz.....hm.....bez neta......hmmmm...... No to się pochwal co upolowałaś za pracę na razie nic nie powiem...dopóki nie będzie na 100% pewna. A pewność będę miała jutro..... w środę o 13.. No to trzymam kciuki ........a potem czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Aniu a może znasz jakąś dziewczynę, która szuka pracy i podjęłaby się pilnowania mojego łobuza..... Kurcze rozmawialam z kilkoma opiekunkami, i żadna poniżej 1800 zł nie schodziła. Przeciez ja nawet nie wiem czy tyle zarobię..... (na początku) A wydawało mi się, ze chodzi do przedszkola. nieee, Marcel nie chodzi do przedszkola. W ubiegłym roku mi go nie przyjęli...a w tym roku nawet nie zapisywałam... bo miałam nadzieję , że sie pzreprowadzimy. A teraz po tej informacji z prądem - zostałam na lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 u nas standardem jest 5 zł. moja niania bierze 7 ale sprząta gotuje i prasuje oczywiście nie jako podstawowy obowiązek - robi to w ramach wolnego czasu czyli jak zosia śpi. niemniej jednak robi. ja co prawda nieustannie ją namawiam żeby sobie dała z tym siana ale to już taki typ jest co to nie usiedzi spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 drogo u nas stawka 7 zł za godzinę należy do wygórowanych. szukałaś na niania.pl? ja tam znalazłam opiekunkę i nie oddałabym za nic na świecie własnie z tej stronki miałam te kobitki.... u nas 9 zł/ godzinę... wychodzi mi około 9 godzin dziennie.... i robi się sumka ja pitolę to Ty się zastanów czy warto pracować Ja nie mam nikogo kto szuka pracy niani, ale powiedz ile łobuz ma lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 drogo u nas stawka 7 zł za godzinę należy do wygórowanych. szukałaś na niania.pl? ja tam znalazłam opiekunkę i nie oddałabym za nic na świecie własnie z tej stronki miałam te kobitki.... u nas 9 zł/ godzinę... wychodzi mi około 9 godzin dziennie.... i robi się sumka ja pitolę to Ty się zastanów czy warto pracować Ja nie mam nikogo kto szuka pracy niani, ale powiedz ile łobuz ma lat ? 4,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Aniu a może znasz jakąś dziewczynę, która szuka pracy i podjęłaby się pilnowania mojego łobuza..... Kurcze rozmawialam z kilkoma opiekunkami, i żadna poniżej 1800 zł nie schodziła. Przeciez ja nawet nie wiem czy tyle zarobię..... (na początku) A wydawało mi się, ze chodzi do przedszkola. nieee, Marcel nie chodzi do przedszkola. W ubiegłym roku mi go nie przyjęli...a w tym roku nawet nie zapisywałam... bo miałam nadzieję , że sie pzreprowadzimy. A teraz po tej informacji z prądem - zostałam na lodzie Toż prywatne przedszkole jest tańsze niż opiekunka Może jednak zastanów się nad przedszkolem w okolicy starego miejsca zamieszkania albo Twojej lub męża pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.08.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ale nas tu w niepewności trzymasz Glamciu. Praca miła, przyjemna i bez netu...A 1800 to dużo. A przypomnij mi ile mały ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 kurcze to aż żal kasy na nianie dla takiego 'dorosłego' malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Aniu a może znasz jakąś dziewczynę, która szuka pracy i podjęłaby się pilnowania mojego łobuza..... Kurcze rozmawialam z kilkoma opiekunkami, i żadna poniżej 1800 zł nie schodziła. Przeciez ja nawet nie wiem czy tyle zarobię..... (na początku) A wydawało mi się, ze chodzi do przedszkola. nieee, Marcel nie chodzi do przedszkola. W ubiegłym roku mi go nie przyjęli...a w tym roku nawet nie zapisywałam... bo miałam nadzieję , że sie pzreprowadzimy. A teraz po tej informacji z prądem - zostałam na lodzie Toż prywatne przedszkole jest tańsze niż opiekunka Może jednak zastanów się nad przedszkolem w okolicy starego miejsca zamieszkania albo Twojej lub męża pracy Aniu obdzwoniłam wszystkie pzredszkola prywatne i nie ma miejsc A o państwowym to już zapomnij.... brak miejsc od marca !!!!...dzwoniłam chyba do wszystkich w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Rzeczywiście prywatne przedszkola są zdecydowanie tańsze. To dobry pomysł.Gorzej jak się rozchoruje, co się dzieciom często zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Kasiu mozw pocieszy Cię, ze w Warszawie nianie biorą 10 a nawet 12 pln za godzinę.Często gęsto nic oprócz opieki nad dzieckiem nie zrobią.A nie myslałas o przedszkolu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 sęk w tym że myślała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 sęk w tym że myślała pisałyscie w tym samym czasie co ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 sęk w tym że myślała tymbardziej, że mały chciałby iść do przedszkola....ale co ja poradzę jak nie ma miejsc.... to tylko w Polsce jest możliwe...że mamy nie mają co zrobić z dzieciaczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts