Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

Cześć Monia.... jeszcze na urlopie?

Leniwie i wreszcie słonecznie.

A w niedzielę było trochę na sportowo, 6 godzin machania w kajaku :D

No to fajnie było, nie..... :lol:

Ja wolałam motorówkę od kajaka :lol:

Kajak to chyba jedyny sport, który lubię.

A i wczoraj byłam z moim synem na jagodach i dzisiaj tez planyjemy.

No to sobie wyobrażam jakie macie fajne pyszczki :lol:

A ja myślałam Monia, że to nie jedyny sport, który lubisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiesz, tamten sport to bardziej niz lubię a tu pisałam o sporcie, który lubię :lol:

Pyszczki jak pyszki te to po jagodach zawsze są fioletowe ale jakbys zobaczyła Szymka nogi to dopiero uśmiałabyś ubaw :D

aha.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mam nadzieję, że zdjęcie zrobiłas :wink: :wink:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u mnie też się skończy ... 15 września idę do pracy...całkiem przyemnej pracy... ale 8 godzin bez neta :roll:

przyjemna praca mówisz.....hm.....bez neta......hmmmm...... :lol:

No to się pochwal co upolowałaś za pracę :lol:

na razie nic nie powiem...dopóki nie będzie na 100% pewna. A pewność będę miała jutro..... w środę o 13..:)

Aniu a może znasz jakąś dziewczynę, która szuka pracy i podjęłaby się pilnowania mojego łobuza.....

Kurcze rozmawialam z kilkoma opiekunkami, i żadna poniżej 1800 zł nie schodziła. Przeciez ja nawet nie wiem czy tyle zarobię..... (na początku)

A wydawało mi się, ze chodzi do przedszkola.

u mnie też się skończy ... 15 września idę do pracy...całkiem przyemnej pracy... ale 8 godzin bez neta :roll:

przyjemna praca mówisz.....hm.....bez neta......hmmmm...... :lol:

No to się pochwal co upolowałaś za pracę :lol:

na razie nic nie powiem...dopóki nie będzie na 100% pewna. A pewność będę miała jutro..... w środę o 13..:)

No to trzymam kciuki :lol:

........a potem czekam na info :lol:

Aniu a może znasz jakąś dziewczynę, która szuka pracy i podjęłaby się pilnowania mojego łobuza.....

Kurcze rozmawialam z kilkoma opiekunkami, i żadna poniżej 1800 zł nie schodziła. Przeciez ja nawet nie wiem czy tyle zarobię..... (na początku)

nieee, Marcel nie chodzi do przedszkola. W ubiegłym roku mi go nie przyjęli...a w tym roku nawet nie zapisywałam... bo miałam nadzieję , że sie pzreprowadzimy. A teraz po tej informacji z prądem - zostałam na lodzie :x

u nas standardem jest 5 zł. moja niania bierze 7 ale sprząta gotuje i prasuje :o oczywiście nie jako podstawowy obowiązek - robi to w ramach wolnego czasu czyli jak zosia śpi. niemniej jednak robi.

ja co prawda nieustannie ją namawiam żeby sobie dała z tym siana ale to już taki typ jest co to nie usiedzi spokojnie.

drogo :o

u nas stawka 7 zł za godzinę należy do wygórowanych. szukałaś na niania.pl? ja tam znalazłam opiekunkę i nie oddałabym za nic na świecie

własnie z tej stronki miałam te kobitki.... u nas 9 zł/ godzinę... wychodzi mi około 9 godzin dziennie.... i robi się sumka :evil:

ja pitolę :o :evil:

to Ty się zastanów czy warto pracować :roll:

Ja nie mam nikogo kto szuka pracy niani, ale powiedz ile łobuz ma lat ?

drogo :o

u nas stawka 7 zł za godzinę należy do wygórowanych. szukałaś na niania.pl? ja tam znalazłam opiekunkę i nie oddałabym za nic na świecie

własnie z tej stronki miałam te kobitki.... u nas 9 zł/ godzinę... wychodzi mi około 9 godzin dziennie.... i robi się sumka :evil:

ja pitolę :o :evil:

to Ty się zastanów czy warto pracować :roll:

Ja nie mam nikogo kto szuka pracy niani, ale powiedz ile łobuz ma lat ?

4,5

nieee, Marcel nie chodzi do przedszkola. W ubiegłym roku mi go nie przyjęli...a w tym roku nawet nie zapisywałam... bo miałam nadzieję , że sie pzreprowadzimy. A teraz po tej informacji z prądem - zostałam na lodzie :x

Toż prywatne przedszkole jest tańsze niż opiekunka :x

Może jednak zastanów się nad przedszkolem w okolicy starego miejsca zamieszkania albo Twojej lub męża pracy :roll:

Toż prywatne przedszkole jest tańsze niż opiekunka :x

Może jednak zastanów się nad przedszkolem w okolicy starego miejsca zamieszkania albo Twojej lub męża pracy :roll:

Aniu obdzwoniłam wszystkie pzredszkola prywatne i nie ma miejsc :cry:

A o państwowym to już zapomnij.... brak miejsc od marca !!!!...dzwoniłam chyba do wszystkich w Poznaniu.