efilo 25.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no wlasnie o tym też pisałam że dla takiego malucha szkoda - bo przecież na pewno wolałby sie bawic z dziecmi niz z jakas obca stara babą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 sęk w tym że myślała tymbardziej, że mały chciałby iść do przedszkola....ale co ja poradzę jak nie ma miejsc.... to tylko w Polsce jest możliwe...że mamy nie mają co zrobić z dzieciaczkami. A moze spróbujesz poszukać kogos kto ma dziecko w podobnym wieku co Twoje i wynajmniecie wspólnie opiekunkę? Przy tak duzych dzieciach spokojnie da sobie rade z dwójką a koszt zdecydowanie mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 i sprawdzałaś już napewno wszystkie przedszkola - anglojęzyczne, artystyczne, itd... , koło Poznania też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 sęk w tym że myślała tymbardziej, że mały chciałby iść do przedszkola....ale co ja poradzę jak nie ma miejsc.... to tylko w Polsce jest możliwe...że mamy nie mają co zrobić z dzieciaczkami. A moze spróbujesz poszukać kogos kto ma dziecko w podobnym wieku co Twoje i wynajmniecie wspólnie opiekunkę? Przy tak duzych dzieciach spokojnie da sobie rade z dwójką a koszt zdecydowanie mniejszy. nie znam nikogo takiego... nawet nie wiem gdzie miałabym szukac takiej osoby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 i sprawdzałaś już napewno wszystkie przedszkola - anglojęzyczne, artystyczne, itd... , koło Poznania też? wszystkie.... nawet po znamości próbowałam. Niestety przedszkola prywatne mają ograniczenia... i tutaj jest problem...nawet gdyby chcieli to nie pzryjmą, bo zaraz będą mieli na głowie wydział oświaty. Oni mają pod lupą takie miejsca, wiem, bo Laura tez chodzi do prywatnej szkoły i nie raz rozmawiałam z Panią dyrektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 sęk w tym że myślała tymbardziej, że mały chciałby iść do przedszkola....ale co ja poradzę jak nie ma miejsc.... to tylko w Polsce jest możliwe...że mamy nie mają co zrobić z dzieciaczkami. A moze spróbujesz poszukać kogos kto ma dziecko w podobnym wieku co Twoje i wynajmniecie wspólnie opiekunkę? Przy tak duzych dzieciach spokojnie da sobie rade z dwójką a koszt zdecydowanie mniejszy. nie znam nikogo takiego... nawet nie wiem gdzie miałabym szukac takiej osoby.... Moze wejdz na forum Gazety Wyborcze, tam są fora regionalne i daj zapytanie w grupie poiznańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 sęk w tym że myślała tymbardziej, że mały chciałby iść do przedszkola....ale co ja poradzę jak nie ma miejsc.... to tylko w Polsce jest możliwe...że mamy nie mają co zrobić z dzieciaczkami. A moze spróbujesz poszukać kogos kto ma dziecko w podobnym wieku co Twoje i wynajmniecie wspólnie opiekunkę? Przy tak duzych dzieciach spokojnie da sobie rade z dwójką a koszt zdecydowanie mniejszy. nie znam nikogo takiego... nawet nie wiem gdzie miałabym szukac takiej osoby.... Moze wejdz na forum Gazety Wyborcze, tam są fora regionalne i daj zapytanie w grupie poiznańskiej. masz rację...spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 http://forum.gazeta.pl/forum/f,67,Poznan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzięki Monia... Dzisiaj napiszę.... zobaczę, może jest jakaś mama, której spodoba sie pomysł Uciekam na budowę.... Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 sęk w tym że myślała tymbardziej, że mały chciałby iść do przedszkola....ale co ja poradzę jak nie ma miejsc.... to tylko w Polsce jest możliwe...że mamy nie mają co zrobić z dzieciaczkami. A moze spróbujesz poszukać kogos kto ma dziecko w podobnym wieku co Twoje i wynajmniecie wspólnie opiekunkę? Przy tak duzych dzieciach spokojnie da sobie rade z dwójką a koszt zdecydowanie mniejszy. nie znam nikogo takiego... nawet nie wiem gdzie miałabym szukac takiej osoby.... na niania.pl jest forum. spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.08.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 nikto nie ma .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.08.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a ja dopiero teraz jestem. dzień dobry i życzę miłego dnia.... a ja do Castoramy na zakupy jadę.... po przęsła na ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.08.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a ja dopiero teraz jestem. dzień dobry i życzę miłego dnia.... a ja do Castoramy na zakupy jadę.... po przęsła na ogrodzenie no to owocnych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 i ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.08.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Heloł Kasiu, jak wrócisz, pochwal się co upolowałas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Aniu a może znasz jakąś dziewczynę, która szuka pracy i podjęłaby się pilnowania mojego łobuza..... Kurcze rozmawialam z kilkoma opiekunkami, i żadna poniżej 1800 zł nie schodziła. Przeciez ja nawet nie wiem czy tyle zarobię..... (na początku) A wydawało mi się, ze chodzi do przedszkola. nieee, Marcel nie chodzi do przedszkola. W ubiegłym roku mi go nie przyjęli...a w tym roku nawet nie zapisywałam... bo miałam nadzieję , że sie pzreprowadzimy. A teraz po tej informacji z prądem - zostałam na lodzie Chyba coś mi umknęło Co z tym prądem????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Glamurko w dzienniku mam zdjęcia domku z oknami. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ooo i stronkę wygrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.08.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 A życzenie gdzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts