Guzmanka 26.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Życzę sobie..... coś smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.08.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a proszę bardzo http://1.1.1.2/bmi/www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/ciasto_genuenskie/files/biszkopt_genuenski03.jpg Nie wiem jak według Ciebie a dla mnie wygląda całkiem smacznie http://kapelutki.blox.pl/resource/ciacho.jpg.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.08.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Hehe, mniam, mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Kasiu zgubiłaś sie w tej Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 weszłam sonie na nianie.pl i szczęka mi opadła do kolan ile krzyczą sobie nianie w w-wie http://www.niania.pl/kPuFwAsnfWgQ/ShowProviderProfile.html http://www.niania.pl/dRXAcrLoSiAJ/ShowProviderProfile.html http://www.niania.pl/vlhuwkeytwsl/ShowProviderProfile.html Chyba czas przekwalifikować sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.08.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 teraz jestem, bo z Castoramy jechałam prosto na działkę... popracować fizycznie.... A z działki wróciłam jakąś godzinkę temu.... musiałam zrobić kolację...3 facetom... , wykąpać najmłodszego faceta.... i teraz najmłodszy facet słucha bajkę, którą czyta mu starszy facet... a ja mam chwilę...nie wielką.... bo padam na twarzyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Wpadłam na chwilkę bardzo ciekawa co z Twoja pracą, Kasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.08.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Wpadłam na chwilkę bardzo ciekawa co z Twoja pracą, Kasiu? Aniu jeszcze nic ci nie powiem...ale na razie jest ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Kasia spójrz tutaj https://nabor.pcss.pl/poznan/przedszkole/nabor/?service=external/eduPreschoolInfo:CurrentFreePlacesDistrictList&sp=X Na stronie opublikowane wolne miejsca w przedszkolach, choc nie wiem na ile aktualne Możesz też jutro zadzwonić do Wydziału Oświaty Urzędu Miasta Poznania i powinni Ci powiedzieć czy i gdzie są wolne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Wpadłam na chwilkę bardzo ciekawa co z Twoja pracą, Kasiu? Aniu jeszcze nic ci nie powiem...ale na razie jest ok.... buuuu No to ile jeszcze trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.08.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Wpadłam na chwilkę bardzo ciekawa co z Twoja pracą, Kasiu? Aniu jeszcze nic ci nie powiem...ale na razie jest ok.... buuuu No to ile jeszcze trzeba czekać max do piątku..... już dłużej nie będę trzymać Was w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.08.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Kasia spójrz tutaj https://nabor.pcss.pl/poznan/przedszkole/nabor/?service=external/eduPreschoolInfo:CurrentFreePlacesDistrictList&sp=X Na stronie opublikowane wolne miejsca w przedszkolach, choc nie wiem na ile aktualne Możesz też jutro zadzwonić do Wydziału Oświaty Urzędu Miasta Poznania i powinni Ci powiedzieć czy i gdzie są wolne miejsca Dziękuję ci Aniu... co prawda znalazlam małemu dzisiaj przedszkole.... ale bardzo daleko i jest to jakieś wyjście awaryne.... zdecydowanie wolałabym gdzies w pobliżu naszego miejsca zamieszkania...lub chociaż blisko Laury szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.08.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dzień dobry Przyniosłam śniadanko http://www.banki-zdjec.pl/wp-content/uploads/2009/02/sniadanie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.08.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 mniam...mniam...mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Smacznego Mów co z przedszkolem. Jakie znalazlaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.08.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Smacznego Mów co z przedszkolem. Jakie znalazlaś? Przyjęli małego do przedszkola w miejscowości w której budujemy dom.... jest tylko jeden problem.... jest nam tam zupełnie nie po drodze. Ja do prcay będę dojeżdzała 50 km na zachód.... Laury szkoła jest w centrum Poznania...a przedszkole na starej trasie do Warszawy.... i to jest mały minus.... ustaliliśmy z Tomkiem schemat : Wstajemy rano o 7.00 - szykuje Marcela i Laurę...i siebie... O 8.00 wychodzimy z domu.... Tomek zawozi Laurę , potem Marcela , a ja jadę do pracy ( w zupełnie inną stronę)...o 15.30 Tomke odbiera Marcela z przedszkola i jedzie po Laurę na 16.00 do szkoły i wracaja do domu.... , A ja wracam około 18 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejeczka, jestem, cieszycie się????? mam nadrabiac zaległości, czy mi zrobicie mały skrócik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A na tej liście co dała Ci Ania nie ma jakiegos przedszkola bliżej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.08.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejeczka, jestem, cieszycie się????? mam nadrabiac zaległości, czy mi zrobicie mały skrócik? łolagoba gdzieś Ty się podziewała kobietko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 27.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Smacznego Mów co z przedszkolem. Jakie znalazlaś? Przyjęli małego do przedszkola w miejscowości w której budujemy dom.... jest tylko jeden problem.... jest nam tam zupełnie nie po drodze. Ja do prcay będę dojeżdzała 50 km na zachód.... Laury szkoła jest w centrum Poznania...a przedszkole na starej trasie do Warszawy.... i to jest mały minus.... ustaliliśmy z Tomkiem schemat : Wstajemy rano o 7.00 - szykuje Marcela i Laurę...i siebie... O 8.00 wychodzimy z domu.... Tomek zawozi Laurę , potem Marcela , a ja jadę do pracy ( w zupełnie inną stronę)...o 15.30 Tomke odbiera Marcela z przedszkola i jedzie po Laurę na 16.00 do szkoły i wracaja do domu.... , A ja wracam około 18 ..... Super Marcel napewno będzie zadowolony z przedszkola Teraz musicie przyspieszyć z wykańczaniem domu i jak najpredzej się tam wprowadzic napewno będzie łatwiej ))) Daj mi nr do siebie na privi bo musimy sie jakoś spodkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts