GLAMOURMUM 01.12.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry.... Glamurku a kogo Ty tam gotujesz, co? czyżby ktos Ci notorycznie podpadał? Naczelniczkę Urzędu Skarbowego w Poznaniu... aaaaaaaaa no to wszystko jasne... jak skończysz to powiedz - przyniosę talerze skocze jeszcze po jakąś wódeczkę, żeby nam w gardle nie stanęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry.... Glamurku a kogo Ty tam gotujesz, co? czyżby ktos Ci notorycznie podpadał? Naczelniczkę Urzędu Skarbowego w Poznaniu... aaaaaaaaa no to wszystko jasne... jak skończysz to powiedz - przyniosę talerze skocze jeszcze po jakąś wódeczkę, żeby nam w gardle nie stanęła... no to ja jeszcze jaki rapacholin wezmę co by jak juz przejdzie - to nam nie zaszkodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.12.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 to ja jeszcze do kompletu pana od nadzoru dorzucę, żeby danie za chude nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.12.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 to ja jeszcze do kompletu pana od nadzoru dorzucę, żeby danie za chude nie było.... To wrzucaj go do gara.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dzień dobry Glam a co tam na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dzień dobry oj romku znowu dawno nie widziałam twojej twarzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dzień dobry oj romku znowu dawno nie widziałam twojej twarzyczki Cześć Efilo Czyżbyś się stęskniła?? Bo ja za Tobą bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dzień dobry Doczekamy się wreszcie zdjeć z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dzień dobry oj romku znowu dawno nie widziałam twojej twarzyczki Cześć Efilo Czyżbyś się stęskniła?? Bo ja za Tobą bardzo owszem problem w tym że ja Ciebie odwiedzić nie moge a Ty mnie owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dzień dobry oj romku znowu dawno nie widziałam twojej twarzyczki Cześć Efilo Czyżbyś się stęskniła?? Bo ja za Tobą bardzo owszem problem w tym że ja Ciebie odwiedzić nie moge a Ty mnie owszem nie trafiłaś jescze do mojego dzienniczka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 że niby masz takowy? pewnie z 20-znakowym hasłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 że niby masz takowy? pewnie z 20-znakowym hasłem jabym założył dzienniczek to szybko by go usunęli bo raczej nic budowlanego by się w nim nie znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 plejbolista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 plejbolista akurat nie zgadłaś nie miałem nic takiego na mysli raczej myślałem o rozmowach o pierdołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 huehuehue gdyby za to wyrzucali to by na forum został ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dzień dobry wieczór A gdzie ta budowa.......bo nie widzę ino imprezka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dzień dobry wieczór A gdzie ta budowa.......bo nie widzę ino imprezka była tu się częściej imrezuje niż rozmawia o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dzień dobry wieczór A gdzie ta budowa.......bo nie widzę ino imprezka była tu się częściej imrezuje niż rozmawia o budowie A gospodyni to chyba tak zabalowała, ze padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dzień dobry wieczór A gdzie ta budowa.......bo nie widzę ino imprezka była tu się częściej imrezuje niż rozmawia o budowie A gospodyni to chyba tak zabalowała, ze padła no właśnie nie wiesz co się z nią stało?????? coś zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 No własnie nie mam pojęcia ale jak wróci to normalnie trzeba ją porządnie operdzielic. Lata gdzies, niewiadomo gdzie a my tu sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts