Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Smacznego :D

Mów co z przedszkolem.

Jakie znalazlaś?

Przyjęli małego do przedszkola w miejscowości w której budujemy dom.... jest tylko jeden problem.... jest nam tam zupełnie nie po drodze. Ja do prcay będę dojeżdzała 50 km na zachód.... Laury szkoła jest w centrum Poznania...a przedszkole na starej trasie do Warszawy....

i to jest mały minus....

ustaliliśmy z Tomkiem schemat :

Wstajemy rano o 7.00 - szykuje Marcela i Laurę...i siebie...

O 8.00 wychodzimy z domu.... Tomek zawozi Laurę , potem Marcela , a ja jadę do pracy ( w zupełnie inną stronę)...o 15.30 Tomke odbiera Marcela z przedszkola i jedzie po Laurę na 16.00 do szkoły i wracaja do domu.... :roll: , A ja wracam około 18 ..... :o

Super Marcel napewno będzie zadowolony z przedszkola :)

Teraz musicie przyspieszyć z wykańczaniem domu i jak najpredzej się tam wprowadzic napewno będzie łatwiej :))))

Daj mi nr do siebie na privi bo musimy sie jakoś spodkać

Śmiać mi sie chciało.....

Tomek wczoraj powiedział Marcelowi, że pójdzie do przedszkola.... ,że będzie miał kolegów i koleżanki, że jest juz na tyle duzym chłopcem, że musi chodzić do pzredszkola...

a Marcel na to:

- Tato ja już wiem co to jest przedszkole....na reszcie będę mógł sie ukochac w jakieś dziewczynce..... :p

Hejeczka,

jestem, cieszycie się????? 8) 8) :wink: :lol:

mam nadrabiac zaległości, czy mi zrobicie mały skrócik? :p

Edytka?????

Ło matko.....!!!!!

Własnym oczom nie wierzę..... :o

No jak masz prawie całe zakryte, to co się dziwisz. :lol:

ale Twoje fioletowe słoniątko zauważyłabym nawet z opaską zbójecką ....:)

Hejeczka,

jestem, cieszycie się????? 8) 8) :wink: :lol:

mam nadrabiac zaległości, czy mi zrobicie mały skrócik? :p

łolagoba gdzieś Ty się podziewała kobietko :lol:

W czymś takim, czego nie znoszę. :roll:

w szpitalu????

O nie.... na szczęście nie.

Doła miałam najnormalniej w świecie. :-?

o ludzie... Edytko.... :o :o :o

Ja to mam doła...odkąd budowę domu zaczęłam.... :oops:

Nooooo......życie to nie bajka, niestety. :roll:

Ale to aż nieprawdopodobne ile człowiek jest w stanie wziąc na swoje barki i znieść. :roll:

No ale co żyje się dalej. :)

kasiu w ogóle nie widzę po Tobie doła. :)

bo ja juz mam taką naturę.... największy dół mnie dopada...jak leżę w łóżku..jest cisza...wszyscy śpią... wtedy sobie popłaczę.... a rano jest mi już dużo lepiej....

bo ja juz mam taką naturę.... największy dół mnie dopada...jak leżę w łóżku..jest cisza...wszyscy śpią... wtedy sobie popłaczę.... a rano jest mi już dużo lepiej....

A wiesz, że ja mam tak samo.

Kiedy już wszyscy śpią i nikt nie widzi, i nie zadaje głupich pytań, to sobie daje upust w postaci łez, i to pomaga mi naprawdę.

A wiesz, że ja mam tak samo.

Kiedy już wszyscy śpią i nikt nie widzi, i nie zadaje głupich pytań, to sobie daje upust w postaci łez, i to pomaga mi naprawdę.

Ja jakoś daję sobie radę....gdy problemy są przez daną sytuację, obcych ludzi.... ale jak zawodzą najbliżsi to wymiękam... ufasz im, wierzysz że moga ci pomóc, wiesz, że są Twoja sotatną deska ratunku...oni tez o tym wiedzą... i odmawiaja pomocy...z błachych powodów....- to jest jedyna rzecz, z która nie potrafię sobie dać rady....

Teraz właśnie jestem w takiej sytuacji..... ale cóż odpowiedzi na to nie ma..... i tzreba żyć dalej....

Człwowiek to taka głupia istota..... ma uczucia..... :x

Nooooo......życie to nie bajka, niestety. :roll:

Ale to aż nieprawdopodobne ile człowiek jest w stanie wziąc na swoje barki i znieść. :roll:

No ale co żyje się dalej. :)

kasiu w ogóle nie widzę po Tobie doła. :)

ja jak mam doła to włanczam głosno roka pośpiewam sobie i jest już lepiej :)

Całą ciążem tak miałam bo ciągle było podgórkę i efekt jest taki że moja Laura na okrągło śpiewa i tańczy i ciągle chce chodzić po weselach :)

Ulubiony repertułar piosenki weselne i twórczość indywidualna - i to nie są wersje spokojne i ciche :) :D :D :D :D :D

Kasia, autko bardzo fajne.................ale wydawało mi się, że miało być mniejsze :roll: :wink:

Niestety na minimorisa na razie mnie nie stać..... :x , ale kupię sobie, kupię...... troszkę później.

A to autko od zawsze mi się podobało....jeździ sie nim świetnie....ma bardzo mocny silnik....i na drodze zachowuje się jak potwór..... a ja takie lubię :wink:

No i jeździ na gaz!!!!! a przy moich zbliżających się dojazdach.... to jest rewelacyjne rozwiązanie. :)