Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale Wam zazdroszczę tych dzisiejszych pogaduszek :oops:

Edyś co Ci było :cry: :cry: :cry:

Trza było zadzwonić :evil:

Eeeee....tam doopę Ci będę zawracać.

Jeszcze w depreche nie popadam, ponoć silna jestem.

"A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój..."

Kasiu, zgadzam sie z Guzmanką. Nie prowokuj. :lol: :wink:

:p

Co to znaczy doopę mi zawracać..........bo nie kumam :p

Niestety nie widzę Twojego obrazka, bo w pracy jestem, a tu otwiera mi się co 8 obrazek :evil:

Ale jak wrócę do domu to zobaczę coś mi tu dała :lol:

Aha, zapisałam się na aerobik. Byłam na trzech zajęciach - spalanie tłuszczu :wink: - normalnie wychodzę stamtąd tak mokra, że pot mi spływa do skarpet, ale.........fajnie jest :lol: Mam tylko nadzieję, że jakieś efekty będą :roll:

Obrazek jest powalający. :lol:

Super sprawa z tym aerobikiem. Tez kiedys chidziłam, ale mnie straszna głupawka z koleżankami łapała, jak patrzyłyśmy na siebie takie pokraki. :lol:

A jak to sie ma do Twojego kręgosłupa?

:D :D :D :D :D :D :D

Myślę, że jeśli chodzi o mój kręgosłup to na razie oki. Ten aerobik to nie taki klasyczny aerobik tylko z elementami tańca, co mi baaardzo odpowiada. Więc nie mamy dziwnych figur tylko raczej bardzo dużo wysiłku. Kondycyjnie tez daję radę wieć na razie chodzę. Zobaczymy co będzie dalej. :wink:

Dzień doberek niedzielnie :)

cześć pikselku.... jak minął łikwndzik ??

A tak jakoś sobota przejeżdżona bo to mi papryki zachciało się robić więc na giełdę wyskoczyłam potem do rodziców a na końcu z młodą na zakupy przedszkolne - strasznie w sobotę nic mi się nie chciało sprzątać :roll:

Dzisiaj byliśmy z małą w kinie na Kocie w butach - ale beznadzieja nie polecam, potem obiad sprzątanie prasowanie :-? a teraz siedzę i robię swoją praktykę z wyceny nieruchomości i strasznie mi się nie chce ale czas poleciał a ja przez 2 miesiące nic nie zrobiłam :x :x :x i jestem zła na siebie

Jak byś miała czas to w czwartek mogłybyśmy się spotkać :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzień doberek niedzielnie :)

cześć pikselku.... jak minął łikwndzik ??

A tak jakoś sobota przejeżdżona bo to mi papryki zachciało się robić więc na giełdę wyskoczyłam potem do rodziców a na końcu z młodą na zakupy przedszkolne - strasznie w sobotę nic mi się nie chciało sprzątać :roll:

Dzisiaj byliśmy z małą w kinie na Kocie w butach - ale beznadzieja nie polecam, potem obiad sprzątanie prasowanie :-? a teraz siedzę i robię swoją praktykę z wyceny nieruchomości i strasznie mi się nie chce ale czas poleciał a ja przez 2 miesiące nic nie zrobiłam :x :x :x i jestem zła na siebie

Jak byś miała czas to w czwartek mogłybyśmy się spotkać :lol: :lol: :lol: :lol:

powinnam dać radę...napisz mi tylko o której.

Czy Ty do Poznania przyjeżdzasz samochodem, czy liniami państwowymi?

Smacznego :D

Mów co z przedszkolem.

Jakie znalazlaś?

Przyjęli małego do przedszkola w miejscowości w której budujemy dom.... jest tylko jeden problem.... jest nam tam zupełnie nie po drodze. Ja do prcay będę dojeżdzała 50 km na zachód.... Laury szkoła jest w centrum Poznania...a przedszkole na starej trasie do Warszawy....

i to jest mały minus....

ustaliliśmy z Tomkiem schemat :

Wstajemy rano o 7.00 - szykuje Marcela i Laurę...i siebie...

O 8.00 wychodzimy z domu.... Tomek zawozi Laurę , potem Marcela , a ja jadę do pracy ( w zupełnie inną stronę)...o 15.30 Tomke odbiera Marcela z przedszkola i jedzie po Laurę na 16.00 do szkoły i wracaja do domu.... :roll: , A ja wracam około 18 ..... :o

ale plan :)

ale z drugiej strony - będzie miał kolegów już ze swojej niebawem okolicy :)

pozdrawiam

idę nadrabiać dziennik, bo komentarzy to chyba nie dam rady :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Smacznego :D

Mów co z przedszkolem.

Jakie znalazlaś?

Przyjęli małego do przedszkola w miejscowości w której budujemy dom.... jest tylko jeden problem.... jest nam tam zupełnie nie po drodze. Ja do prcay będę dojeżdzała 50 km na zachód.... Laury szkoła jest w centrum Poznania...a przedszkole na starej trasie do Warszawy....

i to jest mały minus....

ustaliliśmy z Tomkiem schemat :

Wstajemy rano o 7.00 - szykuje Marcela i Laurę...i siebie...

O 8.00 wychodzimy z domu.... Tomek zawozi Laurę , potem Marcela , a ja jadę do pracy ( w zupełnie inną stronę)...o 15.30 Tomke odbiera Marcela z przedszkola i jedzie po Laurę na 16.00 do szkoły i wracaja do domu.... :roll: , A ja wracam około 18 ..... :o

ale plan :)

ale z drugiej strony - będzie miał kolegów już ze swojej niebawem okolicy :)

pozdrawiam

idę nadrabiać dziennik, bo komentarzy to chyba nie dam rady :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

zdecydowanie mniej i bardziej konkretnie jest w dzienniku.... :lol: