monia77w1 28.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzień dobry A my zaraz wyruszamy na kajaki. Mamy dzisiaj piękne słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Wszystkim korzystającym z uroków słońca życzę wszystkiego dobrego Ale uważajcie co by Was nie przypiekło A pozostałym ciężko pracującym w słoneczku coś dla ochłody http://chorwacja.hmm.pl/zdjecia/chorwacki-wodospad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ale Wam zazdroszczę tych dzisiejszych pogaduszek Edyś co Ci było Trza było zadzwonić Eeeee....tam doopę Ci będę zawracać. Jeszcze w depreche nie popadam, ponoć silna jestem. "A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój..." Kasiu, zgadzam sie z Guzmanką. Nie prowokuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ale Wam zazdroszczę tych dzisiejszych pogaduszek Edyś co Ci było Trza było zadzwonić Eeeee....tam doopę Ci będę zawracać. Jeszcze w depreche nie popadam, ponoć silna jestem. "A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój..." Kasiu, zgadzam sie z Guzmanką. Nie prowokuj. Co to znaczy doopę mi zawracać..........bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Co to znaczy doopę mi zawracać..........bo nie kumam No moimi sprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Co to znaczy doopę mi zawracać..........bo nie kumam No moimi sprawami. Nie ma takiej buźki, którą chciałabym wstawić...........choć może na tą się zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie ma takiej buźki, którą chciałabym wstawić...........choć może na tą się zdecyduję Ja też Cię love.http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/006.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Niestety nie widzę Twojego obrazka, bo w pracy jestem, a tu otwiera mi się co 8 obrazek Ale jak wrócę do domu to zobaczę coś mi tu dała Aha, zapisałam się na aerobik. Byłam na trzech zajęciach - spalanie tłuszczu - normalnie wychodzę stamtąd tak mokra, że pot mi spływa do skarpet, ale.........fajnie jest Mam tylko nadzieję, że jakieś efekty będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Obrazek jest powalający. Super sprawa z tym aerobikiem. Tez kiedys chidziłam, ale mnie straszna głupawka z koleżankami łapała, jak patrzyłyśmy na siebie takie pokraki. A jak to sie ma do Twojego kręgosłupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Obrazek jest powalający. Super sprawa z tym aerobikiem. Tez kiedys chidziłam, ale mnie straszna głupawka z koleżankami łapała, jak patrzyłyśmy na siebie takie pokraki. A jak to sie ma do Twojego kręgosłupa? Myślę, że jeśli chodzi o mój kręgosłup to na razie oki. Ten aerobik to nie taki klasyczny aerobik tylko z elementami tańca, co mi baaardzo odpowiada. Więc nie mamy dziwnych figur tylko raczej bardzo dużo wysiłku. Kondycyjnie tez daję radę wieć na razie chodzę. Zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.08.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No i wbiłam sie w strój kąpielowy i jade się opalać.... na budowę miłego dnia Będziesz dekoncentrować mężczyzn I jak maja postawić ładny płotek To muruje mój mąż z wujkiem.... więc o dekoncentracji nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.08.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Dzień doberek niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.08.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Dzień doberek niedzielnie cześć pikselku.... jak minął łikwndzik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Dzień doberek niedzielnie cześć pikselku.... jak minął łikwndzik ?? A tak jakoś sobota przejeżdżona bo to mi papryki zachciało się robić więc na giełdę wyskoczyłam potem do rodziców a na końcu z młodą na zakupy przedszkolne - strasznie w sobotę nic mi się nie chciało sprzątać Dzisiaj byliśmy z małą w kinie na Kocie w butach - ale beznadzieja nie polecam, potem obiad sprzątanie prasowanie a teraz siedzę i robię swoją praktykę z wyceny nieruchomości i strasznie mi się nie chce ale czas poleciał a ja przez 2 miesiące nic nie zrobiłam i jestem zła na siebie Jak byś miała czas to w czwartek mogłybyśmy się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.08.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień doberek niedzielnie cześć pikselku.... jak minął łikwndzik ?? A tak jakoś sobota przejeżdżona bo to mi papryki zachciało się robić więc na giełdę wyskoczyłam potem do rodziców a na końcu z młodą na zakupy przedszkolne - strasznie w sobotę nic mi się nie chciało sprzątać Dzisiaj byliśmy z małą w kinie na Kocie w butach - ale beznadzieja nie polecam, potem obiad sprzątanie prasowanie a teraz siedzę i robię swoją praktykę z wyceny nieruchomości i strasznie mi się nie chce ale czas poleciał a ja przez 2 miesiące nic nie zrobiłam i jestem zła na siebie Jak byś miała czas to w czwartek mogłybyśmy się spotkać powinnam dać radę...napisz mi tylko o której. Czy Ty do Poznania przyjeżdzasz samochodem, czy liniami państwowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Smacznego Mów co z przedszkolem. Jakie znalazlaś? Przyjęli małego do przedszkola w miejscowości w której budujemy dom.... jest tylko jeden problem.... jest nam tam zupełnie nie po drodze. Ja do prcay będę dojeżdzała 50 km na zachód.... Laury szkoła jest w centrum Poznania...a przedszkole na starej trasie do Warszawy.... i to jest mały minus.... ustaliliśmy z Tomkiem schemat : Wstajemy rano o 7.00 - szykuje Marcela i Laurę...i siebie... O 8.00 wychodzimy z domu.... Tomek zawozi Laurę , potem Marcela , a ja jadę do pracy ( w zupełnie inną stronę)...o 15.30 Tomke odbiera Marcela z przedszkola i jedzie po Laurę na 16.00 do szkoły i wracaja do domu.... , A ja wracam około 18 ..... ale plan ale z drugiej strony - będzie miał kolegów już ze swojej niebawem okolicy pozdrawiam idę nadrabiać dziennik, bo komentarzy to chyba nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.08.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Smacznego Mów co z przedszkolem. Jakie znalazlaś? Przyjęli małego do przedszkola w miejscowości w której budujemy dom.... jest tylko jeden problem.... jest nam tam zupełnie nie po drodze. Ja do prcay będę dojeżdzała 50 km na zachód.... Laury szkoła jest w centrum Poznania...a przedszkole na starej trasie do Warszawy.... i to jest mały minus.... ustaliliśmy z Tomkiem schemat : Wstajemy rano o 7.00 - szykuje Marcela i Laurę...i siebie... O 8.00 wychodzimy z domu.... Tomek zawozi Laurę , potem Marcela , a ja jadę do pracy ( w zupełnie inną stronę)...o 15.30 Tomke odbiera Marcela z przedszkola i jedzie po Laurę na 16.00 do szkoły i wracaja do domu.... , A ja wracam około 18 ..... ale plan ale z drugiej strony - będzie miał kolegów już ze swojej niebawem okolicy pozdrawiam idę nadrabiać dziennik, bo komentarzy to chyba nie dam rady zdecydowanie mniej i bardziej konkretnie jest w dzienniku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 pourlopowo melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 oj tak przeczytałam fajnie się czyta czyjeś dzienniki i historie czyli ... na kiedy termin przeprowadzki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 taaaaaaaaaaaa i od razu na stronce nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts