Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień doberek niedzielnie :)

cześć pikselku.... jak minął łikwndzik ??

A tak jakoś sobota przejeżdżona bo to mi papryki zachciało się robić więc na giełdę wyskoczyłam potem do rodziców a na końcu z młodą na zakupy przedszkolne - strasznie w sobotę nic mi się nie chciało sprzątać :roll:

Dzisiaj byliśmy z małą w kinie na Kocie w butach - ale beznadzieja nie polecam, potem obiad sprzątanie prasowanie :-? a teraz siedzę i robię swoją praktykę z wyceny nieruchomości i strasznie mi się nie chce ale czas poleciał a ja przez 2 miesiące nic nie zrobiłam :x :x :x i jestem zła na siebie

Jak byś miała czas to w czwartek mogłybyśmy się spotkać :lol: :lol: :lol: :lol:

powinnam dać radę...napisz mi tylko o której.

Czy Ty do Poznania przyjeżdzasz samochodem, czy liniami państwowymi?

Firmowe auto nas przywiezie z wrocławia do poznania ale powrót niestety już we własnym zakresie :)

A spodkać to gdzies ok 19 jak to możliwe i jak bedziesz miała czas bo to taki okres szalony szkoła przedszkole :)

Mi ten wyjaz to mi nie pasuje ale co zrobić - mała zaczyna przedszkole i wolałabym być w domu

Dzień doberek niedzielnie :)

cześć pikselku.... jak minął łikwndzik ??

A tak jakoś sobota przejeżdżona bo to mi papryki zachciało się robić więc na giełdę wyskoczyłam potem do rodziców a na końcu z młodą na zakupy przedszkolne - strasznie w sobotę nic mi się nie chciało sprzątać :roll:

Dzisiaj byliśmy z małą w kinie na Kocie w butach - ale beznadzieja nie polecam, potem obiad sprzątanie prasowanie :-? a teraz siedzę i robię swoją praktykę z wyceny nieruchomości i strasznie mi się nie chce ale czas poleciał a ja przez 2 miesiące nic nie zrobiłam :x :x :x i jestem zła na siebie

Jak byś miała czas to w czwartek mogłybyśmy się spotkać :lol: :lol: :lol: :lol:

powinnam dać radę...napisz mi tylko o której.

Czy Ty do Poznania przyjeżdzasz samochodem, czy liniami państwowymi?

Firmowe auto nas przywiezie z wrocławia do poznania ale powrót niestety już we własnym zakresie :)

A spodkać to gdzies ok 19 jak to możliwe i jak bedziesz miała czas bo to taki okres szalony szkoła przedszkole :)

Mi ten wyjaz to mi nie pasuje ale co zrobić - mała zaczyna przedszkole i wolałabym być w domu

Ta godzina najbardziej mi odpowieda.

Jak będziesz do mnie dzwonić.. a ja bym nie odbierała...to wyślij mi sms.... mogę w tym czasie byc na szkoleniu :oops:

na pierwszy szok starczy ci zapału wywołanego nowością. a potem już z górki :D

problem w tym, że ja wogóle nie czuję tematu telefoni komórkowej.... ale mąż stawał na uszach, poruszyłwszystkie znajomości i udało się...dostaliśmy autoryzację....

nie mogę go teraz zawieść.....