GLAMOURMUM 31.08.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Cześć aka - gdzie urlopowałaś??? Anetina, my niestety w tym roku nie damy rady...ze wzgledu na brak prądu.... na działce. Prąd ma być w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a już kojarzę sprawę i jak potrafią urzędnicy i wszelkie przepisy dowalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Cześć aka - gdzie urlopowałaś??? we własnym ogrodku zdecydowania a potem trochę remontowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ja tez witam pourlopowo, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 no niestety! ja jeszcze do siebie nie mogę dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.08.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Oj, ja pewnie z tydzień bede dochodzić do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.08.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a ja mam ostatnie 4 dni wolności..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 31.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień doberek niedzielnie cześć pikselku.... jak minął łikwndzik ?? A tak jakoś sobota przejeżdżona bo to mi papryki zachciało się robić więc na giełdę wyskoczyłam potem do rodziców a na końcu z młodą na zakupy przedszkolne - strasznie w sobotę nic mi się nie chciało sprzątać Dzisiaj byliśmy z małą w kinie na Kocie w butach - ale beznadzieja nie polecam, potem obiad sprzątanie prasowanie a teraz siedzę i robię swoją praktykę z wyceny nieruchomości i strasznie mi się nie chce ale czas poleciał a ja przez 2 miesiące nic nie zrobiłam i jestem zła na siebie Jak byś miała czas to w czwartek mogłybyśmy się spotkać powinnam dać radę...napisz mi tylko o której. Czy Ty do Poznania przyjeżdzasz samochodem, czy liniami państwowymi? Firmowe auto nas przywiezie z wrocławia do poznania ale powrót niestety już we własnym zakresie A spodkać to gdzies ok 19 jak to możliwe i jak bedziesz miała czas bo to taki okres szalony szkoła przedszkole Mi ten wyjaz to mi nie pasuje ale co zrobić - mała zaczyna przedszkole i wolałabym być w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.08.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień doberek niedzielnie cześć pikselku.... jak minął łikwndzik ?? A tak jakoś sobota przejeżdżona bo to mi papryki zachciało się robić więc na giełdę wyskoczyłam potem do rodziców a na końcu z młodą na zakupy przedszkolne - strasznie w sobotę nic mi się nie chciało sprzątać Dzisiaj byliśmy z małą w kinie na Kocie w butach - ale beznadzieja nie polecam, potem obiad sprzątanie prasowanie a teraz siedzę i robię swoją praktykę z wyceny nieruchomości i strasznie mi się nie chce ale czas poleciał a ja przez 2 miesiące nic nie zrobiłam i jestem zła na siebie Jak byś miała czas to w czwartek mogłybyśmy się spotkać powinnam dać radę...napisz mi tylko o której. Czy Ty do Poznania przyjeżdzasz samochodem, czy liniami państwowymi? Firmowe auto nas przywiezie z wrocławia do poznania ale powrót niestety już we własnym zakresie A spodkać to gdzies ok 19 jak to możliwe i jak bedziesz miała czas bo to taki okres szalony szkoła przedszkole Mi ten wyjaz to mi nie pasuje ale co zrobić - mała zaczyna przedszkole i wolałabym być w domu Ta godzina najbardziej mi odpowieda. Jak będziesz do mnie dzwonić.. a ja bym nie odbierała...to wyślij mi sms.... mogę w tym czasie byc na szkoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 31.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No to co z tą pracą, powiesz nam co to jest za zajęcie? Czy nadal będziesz trzymać nas w niepewności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.08.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No to co z tą pracą, powiesz nam co to jest za zajęcie? Czy nadal będziesz trzymać nas w niepewności? Otwieram swój salon Play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 O ho ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.08.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 O ho ho! no nie wiem...czy takie o ho ho..... odzwyczaiłam sie od regularnej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 na pierwszy szok starczy ci zapału wywołanego nowością. a potem już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.08.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 na pierwszy szok starczy ci zapału wywołanego nowością. a potem już z górki problem w tym, że ja wogóle nie czuję tematu telefoni komórkowej.... ale mąż stawał na uszach, poruszyłwszystkie znajomości i udało się...dostaliśmy autoryzację.... nie mogę go teraz zawieść..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No na pewno będzie to dla Ciebie duża zmiana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 wgryziesz się szybko. nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Też mi się tak wydaje. Jesteś otwarta, obrotna. A jak nie będziesz miała klientów, to i po FM polatasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Glamciu-trzyma kciukasy!!!będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts