GLAMOURMUM 04.09.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ale jesteście cudowne.... Więc w pracy jeszcze nie byłam....bo do przyszłego piątku jestem na szkoleniu....wczoraj byłam na szkoleniu od 15.00-21.30..... było miło... A dzisiaj rano pojechałam do Grodziska zawieść płytki ma podłogę, żeby położyć w salonie....według standardów Pleya...... i wiecie kogo widziałam... 2 metry ode mnie.... MAŁASZYŃKI.... akurat na rynku nakręcali film o kibicach.... Jak on jest piękny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No Glamciu to miło i pracowicie. Super. A Małaszyński... to dobra wróżba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.09.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 zobaczymy plosie..... http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36000,6885541,Pawel_Malaszynski_zagra_kibica_w_Grodzisku.html jutro znowu jadę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 07.09.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Cześć i czołem wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 A Małaszyński... to dobra wróżba też tak myślę trzymam kciukasy za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Hehehe, nieźle, nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.09.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Przepadła z kretesem z Pawłem Małaszyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.09.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Przepadła z kretesem z Pawłem Małaszyńskim marzenie ściętej głowy..... ale życzyłabym sobie tego z całego serca. Przed chwilą wróciłam z Grodziska i Opalenicy....i Nowego Tomyśla.... i zaraz biegnę na szkolenie... Jak nie padne na poduchę to będę na forum dzisiaj około 22.00..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.09.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak nie padne na poduchę to będę na forum dzisiaj około 22.00..... No i padła jak nic. I z budową nie wiadomo co sie dzieje? Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.09.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 czesiulek Kasia, teraz jeszcze i Ty znikniesz z kretesem z powodu roboty i już w ogóle te nasze komentarze spadną na 1276543289 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.09.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 oswoi sie kobitka z nowymi obowiązkami i wróci do nas! prędzej niz myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.09.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cześć kobitki.... aka ma rację....musze przyzwyczaić się do nowej sytuaci i na pewno wróce. Na razie jest dobrze, na szkoleniu mówią , że jestem bardzo pojętą dziewczynką...i chłopaki ( z salony Play) są ze mnie BARDZO dumni.... Druga trochę mniej miła sprawa...to jest to, że dzisiaj w nocy okradli mi budowę. Wartość ukradzionych materiałów to 26 tyś. Włamanie to powaliło mnie na kolana.....także... - instalacji wodnej w tym roku nie będzie - instalacji cieplnej w tym roku nie będzie - ogrodzenia w tym roku nie będzie.... co nam zginęło: - wszystkie rurki, kolanka...itp do montażu instalacji wodno-kanalizacyjnych - wszystkie rurki i rozdzielnie od ogrzewania podłogowego ( rurka 800 metrów) - przęsła - 2 furtki - brama 2 skrzydłowa + wszystkie śrubki itp - okno Fakro + kołnierz, które było do oddania - 11 słupków do ogrodzenia na siatkę + wszystko to co jest potrzebne do naciągnięcia i przymocowania siatki - agregat prądotwórczy, który był wypożyczony z firmy Ramirant Jestem załamana...... ale domyślam się kto to zrobił....i wiem, że czyta to forum... Apel do złodzieja...... dopadnę Cię.... prędzej czy później dopadnę Cię...... także moje kochane ...... tyle na budowie..... Musze kończyć....bo płacze w poduchę i zniknę na jakiś czas....muszę dojść do siebie..... co nas nie zabije to nas wzmocni...... i ja tutaj jeszcze wrócę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.09.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Glamcia- bozsze jak mi przykro kochana!!!!trzymaj sie!!! a do tego co moze podczytuje i jest sprawcą tej kradzieży-------Pilnuj się! pamiętaj: jabłko wraca z podwójną mocą!!!! prędzej czy póżniej będzisz cierpieć bardziej niż Glamcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.09.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 glamciu strasznie, ale to strasznie mi przykro!! podłość ludzka nie zna granic niech łapy ischną temu pasożytowi!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 11.09.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 STRASZNE, BARDZO MI PRZYKRO TAKICH DRANI TO TYLKO POD ŚCIANE Najgorszy jest strach że zostanie się okradzionym. My mamy zamiar montować okna i mój mąż zastanawia się czy nie zamieszka przez pare dni po ich zamontowaniu. Glamciu pozbierasz się a drań prędzej czy później wpadnie i zapłaci za twój smutek Po każdym ciosie nadchodzi lepszy dzień i napewno będzie lepiej Masz świetny głosik taki miły, szkoda że nie udało się nam spodkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 11.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Glamurciu serdecznie współczuje. Na złodziejstwo nie ma rady . Chyba wsród Forumowiczów nie ma takiego komu by cos z budowy nie zgineło lub by nie było włamu. Tez to przezyliśmy ale nie na taką sume. Naprawde ilośc skardzionych rzeczy jest porażająca. Toż to musieli wywieźc jakąś ciezarówką. No normalnie koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Kasiu, bardzo Ci współczuję. To straszne!! Tego obawia się każdy z nas...i to stało się u Ciebie... Rzeczywiście kradzież na taką skalę trzeba dobrze zaplanować i wiedzieć co masz na miejscu, więc można domyślać się, że to jakieś bezczelne żmije czytające to forum i czyhające na czyjąś własność!! Nie wiem jak tacy ludzie mogą patrzeć na siebie w lustrze, wiedząc jaką krzywdę czynią innym. Nie rozumiem tego. Trzymaj się kochanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Kasiu, jeszcze nie mogę się pozbierać po tym co przeczytałam. Człowiek sobie żyły wypruwa, aby zarobić i wykończyć swój wymarzony dom, a taka łajza jedna z drugą przyjdą i w pięć minut ograbią Cie nie tylko materialnie. Liczę, że szybciutko sie pozbierasz, choc nio będzie to łatwe. Jestem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 11.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Kasiu, dopadnij drania, a raczej drani bo jeden nie dałby rady. OKROPNE!!! Zamurowało mnie jak to przeczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Kasiu normalnie jestem w szoku, c za ch.je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts