monia77w1 13.09.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Kasiu ja pierd.......... Bardzo Wam współczuję bo wiem co to znaczy.Nas tez okradziono tylko, że u nas zrobił to wykonawca.A i ostatnio mieliśmy próbę włamania na całe szczęście ochrona nie spała i złodzieję nic nie zabrali.Kasiu zgłosiłaś sprawę na policję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.09.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dziękuję Wam dziewczyny..... jesteście na prawdę cudowne...przy każdym Waszym poście płakałam jak bóbr..... warto wiedzieć że sie ma takich przyjaciół....i nie jest to zbyt wygórowane słowo...właśnie przyjaciół.... Monia policję wezwałam natychmiast jak tylko stwierdziłam włamanie do domu. Policja przyjechała, spisała, porobiła zdjęcia.... i pojechali informując nas, żebyśmy nie liczyli na cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Pocieszające z tą policja Szkoda gadać, ręce opadają. A nie macie moze ubezpieczenia? My ubezpieczylismy budowę od kradzieży na całe szczeście. Człowiek się zarzyna a potem okazuje się, ze dorabia złodzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.09.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 I jeszcze jedno Kasiu. Głowa do góry. My w tym roku, we wrzesniu, mieliśmy juz mieszkac i co? Dostalismy po doooopie i trzeba odczekać jeszcze rok ale trudno. Jakoś trzeba to przeżyć. Z czasem mija złość i żal. Będzie dobrze. Trzymam mocno za to kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.09.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Pocieszające z tą policja Szkoda gadać, ręce opadają. A nie macie moze ubezpieczenia? My ubezpieczylismy budowę od kradzieży na całe szczeście. Człowiek się zarzyna a potem okazuje się, ze dela złodzieja Nie Monia, nie mogliśmy ubezpieczyć, bo cieśle spieprzyli mi trochę dach i wyjęliśmy okna balkonowe na górze. Nie możemy ich zamontować na stałe...dopiero po poprawce,. Dzwoniłam po wszystkich firmach ubezpieczeniowych... i niestety wszyscy odmówili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.09.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 To faktycznie nieciekawie Tak sobie myślę, ze 26 tysiecy to nie fortuna ale jak sie buduję to niestety majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.09.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 I jeszcze jedno Kasiu. Głowa do góry. My w tym roku, we wrzesniu, mieliśmy juz mieszkac i co? Dostalismy po doooopie i trzeba odczekać jeszcze rok ale trudno. Jakoś trzeba to przeżyć. Z czasem mija złość i żal. Będzie dobrze. Trzymam mocno za to kciuki Wiem Moniu , że dam radę....ale nie jest łatwo.... Wk^&^%$ia mnie takic zachowaie ludzi.... jak mozna...ku*(*wa jak można być takim pasożytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.09.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 To faktycznie nieciekawie Tak sobie myślę, ze 26 tysiecy to nie fortuna ale jak sie buduję to niestety majątek tymbardzije że my byliśmy pod linijkę..... pamiętzasz jak się cieszyłam, jak coś udało mi się kupić taniej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Oj można, można Gdybys wiedziała jaką przeszłość miał jeden pan budowlaniec, który robił u nas to przeraziłabyś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.09.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ach...szkoda gadać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 To faktycznie nieciekawie Tak sobie myślę, ze 26 tysiecy to nie fortuna ale jak sie buduję to niestety majątek tymbardzije że my byliśmy pod linijkę..... pamiętzasz jak się cieszyłam, jak coś udało mi się kupić taniej...... Wiem cos o tym. Nasz plan finansowy został całkowicie rozwalony przez podwyzki w 2007 roku i rok 2009 tez nie był ciekawy a wrecz tragiczny ale zaczynamy iść do przodu i wy na 100% tez pójdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.09.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 To faktycznie nieciekawie Tak sobie myślę, ze 26 tysiecy to nie fortuna ale jak sie buduję to niestety majątek tymbardzije że my byliśmy pod linijkę..... pamiętzasz jak się cieszyłam, jak coś udało mi się kupić taniej...... Wiem cos o tym. Nasz plan finansowy został całkowicie rozwalony przez podwyzki w 2007 roku i rok 2009 tez nie był ciekawy a wrecz tragiczny ale zaczynamy iść do przodu i wy na 100% tez pójdziecie najgorsze w tym wszystkim jest to że ja się domyślam kto to zrobił..ale nie wiem jak mu to udowodnić..... Trzeba zacisnąć pasa.... i wykończymy w przyszłym roku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Kasiu był na forum przypadek, że okradziono dom dziewczyny, która prowadziła dziennik na forum.Myślę, ze czasami własciciele dzienników udzielają trochę za duzo informacji na forum dlatego ja mimo wielu prośb nie mam zamiaru wogóle go zakładac.nie ma co kusic losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.09.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Kasiu był na forum przypadek, że okradziono dom dziewczyny, która prowadziła dziennik na forum. Myślę, ze czasami własciciele dzienników udzielają trochę za duzo informacji na forum dlatego ja mimo wielu prośb nie mam zamiaru wogóle go zakładac. nie ma co kusic losu... nikt nie wiedział, że towar był w domu...oprócz 2 osób....i jedną z nich podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.09.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 I co na to Policja?Nie mów, ze mimo wskazania 2 osób powiedzieli, ze nie masz na co liczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.09.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 I co na to Policja? Nie mów, ze mimo wskazania 2 osób powiedzieli, ze nie masz na co liczyc? tych namiarów akurat im nie dałam...wzięłam sprawę w swoje ręce. Jutro jak nic nie wskóram to podam jego namiary na policję. Tak sie zresztą umówiłam z Panami władzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nie mogę uwierzyc, ze to moze być ktos z forum. Zawsze wydawało mi się, ze ludzie udzielający się na fm trzymają się razem ale moze jestem w błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.09.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie mogę uwierzyc, ze to moze być ktos z forum. Zawsze wydawało mi się, ze ludzie udzielający się na fm trzymają się razem ale moze jestem w błędzie Monia, żeby sprawa była jasna.... moja podejrzana osoba...to nie jest nikt z forum....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 o żesz Kasiu, bardzo Ci współczuję, mnie też to dotknęło choć na mniejszą skalę...... A to wszystko zostało wyniesione z domu? czy stało częściowo na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.09.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 o żesz Kasiu, bardzo Ci współczuję, mnie też to dotknęło choć na mniejszą skalę...... A to wszystko zostało wyniesione z domu? czy stało częściowo na zewnątrz? Aniu wszystko było w środku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts