Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję Wam dziewczyny..... jesteście na prawdę cudowne...przy każdym Waszym poście płakałam jak bóbr.....

warto wiedzieć że sie ma takich przyjaciół....i nie jest to zbyt wygórowane słowo...właśnie przyjaciół....

Monia policję wezwałam natychmiast jak tylko stwierdziłam włamanie do domu. Policja przyjechała, spisała, porobiła zdjęcia.... i pojechali informując nas, żebyśmy nie liczyli na cuda... :cry:

Pocieszające z tą policja :roll:

Szkoda gadać, ręce opadają.

A nie macie moze ubezpieczenia?

My ubezpieczylismy budowę od kradzieży na całe szczeście.

Człowiek się zarzyna a potem okazuje się, ze dela złodzieja :evil: :evil: :evil:

Nie Monia, nie mogliśmy ubezpieczyć, bo cieśle spieprzyli mi trochę dach i wyjęliśmy okna balkonowe na górze. Nie możemy ich zamontować na stałe...dopiero po poprawce,.

Dzwoniłam po wszystkich firmach ubezpieczeniowych... i niestety wszyscy odmówili.

I jeszcze jedno Kasiu.

Głowa do góry.

My w tym roku, we wrzesniu, mieliśmy juz mieszkac i co?

Dostalismy po doooopie i trzeba odczekać jeszcze rok ale trudno.

Jakoś trzeba to przeżyć.

Z czasem mija złość i żal.

Będzie dobrze.

Trzymam mocno za to kciuki :D

Wiem Moniu , że dam radę....ale nie jest łatwo....

Wk^&^%$ia mnie takic zachowaie ludzi.... jak mozna...ku*(*wa jak można być takim pasożytem

To faktycznie nieciekawie :-?

Tak sobie myślę, ze 26 tysiecy to nie fortuna ale jak sie buduję to niestety majątek :(

tymbardzije że my byliśmy pod linijkę..... pamiętzasz jak się cieszyłam, jak coś udało mi się kupić taniej......

Wiem cos o tym.

Nasz plan finansowy został całkowicie rozwalony przez podwyzki w 2007 roku i rok 2009 tez nie był ciekawy a wrecz tragiczny ale zaczynamy iść do przodu i wy na 100% tez pójdziecie :D

To faktycznie nieciekawie :-?

Tak sobie myślę, ze 26 tysiecy to nie fortuna ale jak sie buduję to niestety majątek :(

tymbardzije że my byliśmy pod linijkę..... pamiętzasz jak się cieszyłam, jak coś udało mi się kupić taniej......

Wiem cos o tym.

Nasz plan finansowy został całkowicie rozwalony przez podwyzki w 2007 roku i rok 2009 tez nie był ciekawy a wrecz tragiczny ale zaczynamy iść do przodu i wy na 100% tez pójdziecie :D

najgorsze w tym wszystkim jest to że ja się domyślam kto to zrobił..ale nie wiem jak mu to udowodnić.....

Trzeba zacisnąć pasa.... i wykończymy w przyszłym roku.....

Kasiu był na forum przypadek, że okradziono dom dziewczyny, która prowadziła dziennik na forum.

Myślę, ze czasami własciciele dzienników udzielają trochę za duzo informacji na forum dlatego ja mimo wielu prośb nie mam zamiaru wogóle go zakładac.

nie ma co kusic losu.

..

nikt nie wiedział, że towar był w domu...oprócz 2 osób....i jedną z nich podejrzewam