monia77w1 14.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie mogę uwierzyc, ze to moze być ktos z forum. Zawsze wydawało mi się, ze ludzie udzielający się na fm trzymają się razem ale moze jestem w błędzie Monia, żeby sprawa była jasna.... moja podejrzana osoba...to nie jest nikt z forum....!!! Nie wiem dlaczego tak zrozumiałam Wiadomo już coś??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.09.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie mogę uwierzyc, ze to moze być ktos z forum. Zawsze wydawało mi się, ze ludzie udzielający się na fm trzymają się razem ale moze jestem w błędzie Monia, żeby sprawa była jasna.... moja podejrzana osoba...to nie jest nikt z forum....!!! Nie wiem dlaczego tak zrozumiałam Wiadomo już coś??????????? jeszcze nic..... nie miałam czasu.... mam teraz sporo pracy z salonem.... Za kilka dni otwarcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Poprosimy o fotorelację Ja tez jestem zarobiona. Normalnie nie wiem co to wolne 5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.09.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Poprosimy o fotorelację Ja tez jestem zarobiona. Normalnie nie wiem co to wolne 5 m oczywiście...ale dopiero jak wszystko będzie gotowe ... na razie jesteśmy po remoncie.... i czekamy na meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No ale skoro za 5 dni otwarcie to chyba wszystko bedzie gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.09.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No ale skoro za 5 dni otwarcie to chyba wszystko bedzie gotowe? nie inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.09.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No ale skoro za 5 dni otwarcie to chyba wszystko bedzie gotowe? nie inaczej.... No to super Lęcę prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No to włamali się po prostu Cholerka, a alarmu nie masz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.09.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No to włamali się po prostu Cholerka, a alarmu nie masz???? Z przyczyn technicznych nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No to włamali się po prostu Cholerka, a alarmu nie masz???? Z przyczyn technicznych nie... to znaczy, że co? prądu nie masz czy czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 16.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Kasia prądu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 co nam zginęło: - agregat prądotwórczy, który był wypożyczony z firmy Ramirant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Kasia prądu nie ma ale ze mnie gapa No to już nie wiem co powiedzieć chyba tylko tyle, że bardzo Ci Kasiu współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 18.09.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ojj Ja tutaj wpadłam zobaczyć jak świetnie Ci idzie wykańczanie i samej się dobić, że ja zacząć nie umiem a tutaj taki belus Nawet nawet nie wiesz jak mi przykro. Ale silna kobitka z Ciebie i wierzę że się podźwigniesz i będziesz za niedługo mieszkać w Twoim wymarzonym domku. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie :* i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.09.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Mój komentarzyk i dziennik spadł na łeb....na szyję....aż nie mogłam go odnależć.... Dzięki Wam wszystkim za miłe słowa.... za słowa otuchy.... i wogóle U mnie na razie chęci do dalszej budowy nie wróciły..... nawet po tym jak okazało się, że sąsiad doprowadza prąd na działkę obok.... Byłam na budowie i znowu złapała mnie dolina..... Także chyba dopiero zacznę coś działać na wiosnę..... Otwarcie salonu się przedłuża...dlatego.... może uda mi się czasami tutaj wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kasiu ...przepraszam że wpadam do Ciebie dopiero teraz Bardzo Ci współczuję kradzieży ....tyle wysiłku,tyle marzeń że już ,niedługo.....mam nadzieję że dasz sobię radę z tym wszystkim trzymam kciukasy ale wiem że jest Wam bardzo ciężko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Glamciu- po burzy zawsze wychodzi słonko!!!! potrzebujesz czasu...silna kobitka jesteś- uporasz się z tym..wpadaj częsciej to My Cie tu podbudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Kasiu jak salon? Otworzony już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzień dobry No i się zaczęła http://placebo.blox.pl/resource/jesien.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Hejka Glamurko mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje pozytywną energię Ci zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts