Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

yyyy noooo ni ma :( musiałam z nich zrezygnować... ale za to teraz latam po całym forumie i się wszędzie wpierdzielam z postami :)

... a co do celu... to wiesz... w piątek 2 tyg temu moi %&&^% odrzucili moją przedsądową próbę ugodową... więc złożyłam wniosek o normalną rozprawe - przecież im tego nie podaruje, nie?

no !

nie daj się.... :) nie teraz to potem i tak Twoje będzie na wierzchu, a że przyjdzie nam to z większym trudem i nieco później niż plany zakładały... mówi się trudno.

Jedyne co można to ewentualnie postarać się swemu przeciwnikowi napsuć krwi ile się da... i czerpać z tego radość - OOO!

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

yyyy noooo ni ma :( musiałam z nich zrezygnować... ale za to teraz latam po całym forumie i się wszędzie wpierdzielam z postami :)

... a co do celu... to wiesz... w piątek 2 tyg temu moi %&&^% odrzucili moją przedsądową próbę ugodową... więc złożyłam wniosek o normalną rozprawe - przecież im tego nie podaruje, nie?

no !

nie daj się.... :) nie teraz to potem i tak Twoje będzie na wierzchu, a że przyjdzie nam to z większym trudem i nieco później niż plany zakładały... mówi się trudno.

Jedyne co można to ewentualnie postarać się swemu przeciwnikowi napsuć krwi ile się da... i czerpać z tego radość - OOO!

powinnas na prezydenta startować.... :roll:

Strasznie mi przykro, że Was okradli.

Zamarłam jak to przeczytałam.

Słów brak by opisać co pomyślałam. Coż to za cżłowiek który łakomi sie na nieswoje?! :evil:

Dopniecie swego a potem bedzie lepiej. Głęboko w to wierzę! Życie wyrównuje rachunki i w to wierzcie!

Strasznie mi przykro, że Was okradli.

Zamarłam jak to przeczytałam.

Słów brak by opisać co pomyślałam. Coż to za cżłowiek który łakomi sie na nieswoje?! :evil:

Dopniecie swego a potem bedzie lepiej. Głęboko w to wierzę! Życie wyrównuje rachunki i w to wierzcie!

Dziękuję...to jest dla mnie niezmiernie ważne, że tak mnie wspieracie....

Wybieram parapet nr 3 chociaż reszta tez mi się podoba.

Monia wybrałaś mojego faworyta ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mów jak tam Twój chłopanio w przedszkolu?

Zadowolony?

Monia KATASTROFA..... mało powiedziane KATASTROFA.

Wiem...wiem...źle zrobiłam, ale wypisałam go i znalazłam mu opiekunkę. Rozchorował się..., płakał w nocy, budził się w nocy przerażliwie krzycząc....

zaczął się dziwnie zachowywać. Rozmawiałam z kilkoma osobami... i przedszkole nie ma dobrej renomy... stad moja decyzja

Moja córka chodziła do przedszkola ale przez wszystkie lata płakała. Na początku oczywiście bardziej a potem to takie łezki ukradkiem były ale były. Strasznie sie czuliśmy zostawiając ją tam. Przedszkole było dobre aleona go nie lubiła. Ostatni miesiąc przedszkola juz jej darowaliśmy :lol: Była przeszczęśliwa.

Szkoda mi tych płaczacych dzieci ale nieraz nie ma wyjscia.

Co innego jak oprócz płaczu pojawiają sie inne niepokojace objawy.

Moze w przyszłym roku Wasz synek zaakceptuje przedszkole.

Moja córka chodziła do przedszkola ale przez wszystkie lata płakała. Na początku oczywiście bardziej a potem to takie łezki ukradkiem były ale były. Strasznie sie czuliśmy zostawiając ją tam. Przedszkole było dobre aleona go nie lubiła. Ostatni miesiąc przedszkola juz jej darowaliśmy :lol: Była przeszczęśliwa.

Szkoda mi tych płaczacych dzieci ale nieraz nie ma wyjscia.

Co innego jak oprócz płaczu pojawiają sie inne niepokojace objawy.

Moze w przyszłym roku Wasz synek zaakceptuje przedszkole.

właśnie tak zmierzam zrobić.... odczekam do półrocza i od lutego znowu spróbujemy, ale już w innym przedszkolu. Czekam właśnie za informacją, czy przyjmą mi młodego do prywatnego przedszkola w miejscowości, w której będę miała salon Play.... to prywatne przedszkole, na szczęście nie drogie ( bo mała miejscowość) - zobaczymy. Boję sie tylko, że zraził się ogólnie do przedszkoli....ale jak Panie będą miłe i opiekuńcze to i dzieci są szczęśliwsze...

Dla Marcela jestem przewrażliwiona mamą - wiem o tym,ale nie potrafię tego zmienić.....chyba będę zaborczą teściową.... :roll: :wink: