Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

odzywam się.....

i informuję, że troszkę mi lepiej. :)

Cieszę się bardzo że jest lepiej :)

Myślami jesteśmy z tobą:)

wyświetliła mi sie obok twojej wiadomości niepokojąca godzina 5:52 :roll: :roll:

czy ty o tej godzinie już jesteś na nogach???

Na nogach to juz jestem o tej porze ciężko mi idzie ale musze sama się uszykować i małą o 6:00 budz :)

a godzina to 7:52 :)

odzywam się.....

i informuję, że troszkę mi lepiej. :)

Cieszę się bardzo że jest lepiej :)

Myślami jesteśmy z tobą:)

wyświetliła mi sie obok twojej wiadomości niepokojąca godzina 5:52 :roll: :roll:

czy ty o tej godzinie już jesteś na nogach???

Na nogach to juz jestem o tej porze ciężko mi idzie ale musze sama się uszykować i małą o 6:00 budz :)

a godzina to 7:52 :)

ło matko.... :wink:

a co tam na Twojej budowie sie dzieje...???

A pomału jak zawsze :)

Narazie w referendum wyszło że nie będzie kopalni :) Ae czy na pewno to się okarze w głebi duszy myśle że góra i tak zrobi co chce :evil:

Mam okna :p :p :p :p

Od czwartku ma przyjść nasz magik i roić dalej, zobaczymy.

Jutro okaże się czy przyjdzie nasz Kazek kończyć dach na garażu :lol: :lol: .Dzisiaj kończy dach u znajomych to zobaczymy.

Mam nadzieje że coś przyspieszymy :)

Nadzieje matką głupich :(

Ogólnie jestem zmęczona i poszłabym na prawdziwy urlop ale go nie moge wziąść :) A jak biore to po 1 lub 2 dni i jeżdżę po lekażach z teściem albo teściową tak jak wczoraj :( :( :( Już w pracy bym lepiej odpoczeła :lol: :lol:

Fajnie, że jesteś na FM Glamurko.

Hmmm, wykorzystam Cię :wink:

Czy możesz podać mi namiary na gości, którzy u Ciebie robili tynki?

Z oknami nam się przeciąga, od przeszło 3 tygodni czekamy na info z Oknoplastu co zamierzają zrobić z naszymi poniszczonymi oknami... i nic... :(

jeśli reklamacja była na piśmie to mają termin 14 dni na odpowiedź.... ostatecznie możesz odczekać 21 dni. Jeśli w tym czasie nie było odpowiedzi negującej z ich strony - to oznacza, że reklamację przyjęli. Zgodnie z zasadą.. brak sprzeciwu oznacza zgodę.

Wtedy piszesz tylko wezwanie do usunięcia szkód z terminem, a najlepiej z trzema, by mogli się na któryś zjawić, tak by potem nie mieli wykrętów, że termin jednak nie pasował.

PAmiętaj, że masz rękojmię, a pewnie i ich dobrowloną gwarancję... więc masz czym walczyć :)

UOKIK bardzo w tym pomaga... oni lubia takie rzeczy więc z chęcia pomogą :)

sorrki za off topic :)

witanko Gospodyni i Gościom :)

A pomału jak zawsze :)

Narazie w referendum wyszło że nie będzie kopalni :) Ae czy na pewno to się okarze w głebi duszy myśle że góra i tak zrobi co chce :evil:

Mam okna :p :p :p :p

Od czwartku ma przyjść nasz magik i roić dalej, zobaczymy.

Jutro okaże się czy przyjdzie nasz Kazek kończyć dach na garażu :lol: :lol: .Dzisiaj kończy dach u znajomych to zobaczymy.

Mam nadzieje że coś przyspieszymy :)

Nadzieje matką głupich :(

Ogólnie jestem zmęczona i poszłabym na prawdziwy urlop ale go nie moge wziąść :) A jak biore to po 1 lub 2 dni i jeżdżę po lekażach z teściem albo teściową tak jak wczoraj :( :( :( Już w pracy bym lepiej odpoczeła :lol: :lol:

a zdjęcia gdzie????

Poproszę mi tu natychmiast zdjęcia wkleić...

Proszę z etapu montażu

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d85c1f0b00859b7a.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a63e642e8a9b3a33.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d6f44980c6f1b147.html

A mówiła że tak będzie dachy nad garażem nie będzie przynajmniej przez jakiś czas jak długo zobaczymy a nasz majster ma przyjść od poniedziałku :( Tylko mam nadzieje że od najbliższego

I znowu mi ciśnienie skoczyło :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Bardzoooo

bardzo mi przykro z powodu kradzieży :(

Złodzieju strzeż się jest nas tu wiela!

i jak sprawa ze złodziejem??

wskazałaś typa / typy policji?? czy cicho szaa bo men*a czyta?

Ale jesteście cudowne....

Więc w pracy jeszcze nie byłam....bo do przyszłego piątku jestem na szkoleniu....wczoraj byłam na szkoleniu od 15.00-21.30..... było miło...;)

A dzisiaj rano pojechałam do Grodziska zawieść płytki ma podłogę, żeby położyć w salonie....według standardów Pleya...... i wiecie kogo widziałam... 2 metry ode mnie.... MAŁASZYŃKI.... akurat na rynku nakręcali film o kibicach....

Jak on jest piękny..... :lol:

wiem wiem ze jest piękny....

tylko szkoda ze zajęty i ze ja zajęta i ze się nie znamy :oops:

Moja córka chodziła do przedszkola ale przez wszystkie lata płakała. Na początku oczywiście bardziej a potem to takie łezki ukradkiem były ale były. Strasznie sie czuliśmy zostawiając ją tam. Przedszkole było dobre aleona go nie lubiła. Ostatni miesiąc przedszkola juz jej darowaliśmy :lol: Była przeszczęśliwa.

Szkoda mi tych płaczacych dzieci ale nieraz nie ma wyjscia.

Co innego jak oprócz płaczu pojawiają sie inne niepokojace objawy.

Moze w przyszłym roku Wasz synek zaakceptuje przedszkole.

ja z przedszkola pamiętam tylko to że płakałam :(

teraz zastanawiam sie czy moja słodka 17 miesięczna córcie oddać do takiego małego prywatnego żłobka...

ona może sobie poradzi... ale ja??

boję sie opiekunek... tyle się słyszy....

na razie z mała siedzi moja mama.. no ale jest bardzo towarzyska żywotna i brakuje jej "wolności"

mam nadzieje że Twój synek dorośnie.... dojrzeje do tego aby być w przedszkolu.

rozmawiaj z nim dlaczego nie chce chodzić i że w życiu każdego człowieka przychodzi czas na zmiany i powiedz mu ze będziesz chciała spróbować jeszcze raz... w innym przedszkolu.

i mów mu ze jesteś z niego dumna :D

pomóc??

http://images39.fotosik.pl/203/a63e642e8a9b3a33med.jpg

http://images47.fotosik.pl/207/d85c1f0b00859b7amed.jpg

http://images49.fotosik.pl/207/d6f44980c6f1b147med.jpg

stelcia...nadrabiałaś zaległości ???

Dzisiaj jesteśmy po pierwszym dniu u opiekunki... i Marcel jest bardzo zadowolony... :wink:

zadowolony do tego stopnia, że dzisiaj o 19.30 (zawsze o tej godzinie warjuje) mówi do mnie: mamo połóż mnie już spać, bo nie mogę sie doczekać kiedy pójdę do cioci.

To chyba dobry znak... :lol:

stelcia...nadrabiałaś zaległości ???

Dzisiaj jesteśmy po pierwszym dniu u opiekunki... i Marcel jest bardzo zadowolony... :wink:

zadowolony do tego stopnia, że dzisiaj o 19.30 (zawsze o tej godzinie warjuje) mówi do mnie: mamo połóż mnie już spać, bo nie mogę sie doczekać kiedy pójdę do cioci.

To chyba dobry znak... :lol:

super! jak Ty znalazłaś takie cudo??

u mnie była jedna kandydatka i porażka...

nawet dogadać sie z nia nie szło....

nie opiekowałą sie dziećmi, nie chciała gotować dla Małej

- nie mówie tu o jakims wielkim gotowaniu - ale np o ugotowaniu ziemniaczka brokuła... wątróbka też powinna byc przyrządzona bezposrednio przed podaniem... smazone też zdrowsze gdy króko trzymane na wysoki ogniu...

zreszta świeże jedzenie jest smaczniejsze

czekamy na relacje z otwarcia salonu i drugiego dnia u Nianki..

Salon juz jutro??

Już jestem w salonie... dzisiaj otwarcie.... i nie otwarcie, bo z Playa nie doszły jeszcze telefony...

ale siedzę i przygotowuję ulotki i kupony na konkurs.

Stelcia opiekunkę...a raczej już ciocię Karolę dostałam z polecenia... jest to siosta dzieczyny, która pracuje w sklepie spożywczym blisko naszego mieszkania.