GLAMOURMUM 29.09.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 odzywam się..... i informuję, że troszkę mi lepiej. Cieszę się bardzo że jest lepiej Myślami jesteśmy z tobą wyświetliła mi sie obok twojej wiadomości niepokojąca godzina 5:52 czy ty o tej godzinie już jesteś na nogach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 odzywam się..... i informuję, że troszkę mi lepiej. Cieszę się bardzo że jest lepiej Myślami jesteśmy z tobą wyświetliła mi sie obok twojej wiadomości niepokojąca godzina 5:52 czy ty o tej godzinie już jesteś na nogach??? Na nogach to juz jestem o tej porze ciężko mi idzie ale musze sama się uszykować i małą o 6:00 budz a godzina to 7:52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 odzywam się..... i informuję, że troszkę mi lepiej. Cieszę się bardzo że jest lepiej Myślami jesteśmy z tobą wyświetliła mi sie obok twojej wiadomości niepokojąca godzina 5:52 czy ty o tej godzinie już jesteś na nogach??? Na nogach to juz jestem o tej porze ciężko mi idzie ale musze sama się uszykować i małą o 6:00 budz a godzina to 7:52 ło matko.... a co tam na Twojej budowie sie dzieje...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A pomału jak zawsze Narazie w referendum wyszło że nie będzie kopalni Ae czy na pewno to się okarze w głebi duszy myśle że góra i tak zrobi co chce Mam okna Od czwartku ma przyjść nasz magik i roić dalej, zobaczymy. Jutro okaże się czy przyjdzie nasz Kazek kończyć dach na garażu .Dzisiaj kończy dach u znajomych to zobaczymy. Mam nadzieje że coś przyspieszymy Nadzieje matką głupich Ogólnie jestem zmęczona i poszłabym na prawdziwy urlop ale go nie moge wziąść A jak biore to po 1 lub 2 dni i jeżdżę po lekażach z teściem albo teściową tak jak wczoraj Już w pracy bym lepiej odpoczeła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Hejeczka Glamciu dobrze, że jesteś mój syn też miał dwa podejścia do przedszkola...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Kasiu, straszne rzeczy się działy u Ciebie coś mi sie wydaje, że to ktoś bliski Cię tak załatwił... dobrze, że sie nie dałaś, nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Fajnie, że jesteś na FM Glamurko. Hmmm, wykorzystam Cię Czy możesz podać mi namiary na gości, którzy u Ciebie robili tynki? Z oknami nam się przeciąga, od przeszło 3 tygodni czekamy na info z Oknoplastu co zamierzają zrobić z naszymi poniszczonymi oknami... i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Fajnie, że jesteś na FM Glamurko. Hmmm, wykorzystam Cię Czy możesz podać mi namiary na gości, którzy u Ciebie robili tynki? Z oknami nam się przeciąga, od przeszło 3 tygodni czekamy na info z Oknoplastu co zamierzają zrobić z naszymi poniszczonymi oknami... i nic... jeśli reklamacja była na piśmie to mają termin 14 dni na odpowiedź.... ostatecznie możesz odczekać 21 dni. Jeśli w tym czasie nie było odpowiedzi negującej z ich strony - to oznacza, że reklamację przyjęli. Zgodnie z zasadą.. brak sprzeciwu oznacza zgodę. Wtedy piszesz tylko wezwanie do usunięcia szkód z terminem, a najlepiej z trzema, by mogli się na któryś zjawić, tak by potem nie mieli wykrętów, że termin jednak nie pasował. PAmiętaj, że masz rękojmię, a pewnie i ich dobrowloną gwarancję... więc masz czym walczyć UOKIK bardzo w tym pomaga... oni lubia takie rzeczy więc z chęcia pomogą sorrki za off topic witanko Gospodyni i Gościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Guzmanko słuchaj sie nitki, ona juz nie jedną reklamację robiła.... i glapami nie jest karmiona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A pomału jak zawsze Narazie w referendum wyszło że nie będzie kopalni Ae czy na pewno to się okarze w głebi duszy myśle że góra i tak zrobi co chce Mam okna Od czwartku ma przyjść nasz magik i roić dalej, zobaczymy. Jutro okaże się czy przyjdzie nasz Kazek kończyć dach na garażu .Dzisiaj kończy dach u znajomych to zobaczymy. Mam nadzieje że coś przyspieszymy Nadzieje matką głupich Ogólnie jestem zmęczona i poszłabym na prawdziwy urlop ale go nie moge wziąść A jak biore to po 1 lub 2 dni i jeżdżę po lekażach z teściem albo teściową tak jak wczoraj Już w pracy bym lepiej odpoczeła a zdjęcia gdzie???? Poproszę mi tu natychmiast zdjęcia wkleić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Proszę z etapu montażu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d85c1f0b00859b7a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a63e642e8a9b3a33.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d6f44980c6f1b147.html A mówiła że tak będzie dachy nad garażem nie będzie przynajmniej przez jakiś czas jak długo zobaczymy a nasz majster ma przyjść od poniedziałku Tylko mam nadzieje że od najbliższego I znowu mi ciśnienie skoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 29.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Bardzoooo bardzo mi przykro z powodu kradzieży Złodzieju strzeż się jest nas tu wiela! i jak sprawa ze złodziejem?? wskazałaś typa / typy policji?? czy cicho szaa bo men*a czyta? Ale jesteście cudowne.... Więc w pracy jeszcze nie byłam....bo do przyszłego piątku jestem na szkoleniu....wczoraj byłam na szkoleniu od 15.00-21.30..... było miło... A dzisiaj rano pojechałam do Grodziska zawieść płytki ma podłogę, żeby położyć w salonie....według standardów Pleya...... i wiecie kogo widziałam... 2 metry ode mnie.... MAŁASZYŃKI.... akurat na rynku nakręcali film o kibicach.... Jak on jest piękny..... wiem wiem ze jest piękny.... tylko szkoda ze zajęty i ze ja zajęta i ze się nie znamy Moja córka chodziła do przedszkola ale przez wszystkie lata płakała. Na początku oczywiście bardziej a potem to takie łezki ukradkiem były ale były. Strasznie sie czuliśmy zostawiając ją tam. Przedszkole było dobre aleona go nie lubiła. Ostatni miesiąc przedszkola juz jej darowaliśmy Była przeszczęśliwa. Szkoda mi tych płaczacych dzieci ale nieraz nie ma wyjscia. Co innego jak oprócz płaczu pojawiają sie inne niepokojace objawy. Moze w przyszłym roku Wasz synek zaakceptuje przedszkole. ja z przedszkola pamiętam tylko to że płakałam teraz zastanawiam sie czy moja słodka 17 miesięczna córcie oddać do takiego małego prywatnego żłobka... ona może sobie poradzi... ale ja?? boję sie opiekunek... tyle się słyszy.... na razie z mała siedzi moja mama.. no ale jest bardzo towarzyska żywotna i brakuje jej "wolności" mam nadzieje że Twój synek dorośnie.... dojrzeje do tego aby być w przedszkolu. rozmawiaj z nim dlaczego nie chce chodzić i że w życiu każdego człowieka przychodzi czas na zmiany i powiedz mu ze będziesz chciała spróbować jeszcze raz... w innym przedszkolu. i mów mu ze jesteś z niego dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 29.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Proszę z etapu montażu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d85c1f0b00859b7a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a63e642e8a9b3a33.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d6f44980c6f1b147.html pomóc?? http://images39.fotosik.pl/203/a63e642e8a9b3a33med.jpg http://images47.fotosik.pl/207/d85c1f0b00859b7amed.jpg http://images49.fotosik.pl/207/d6f44980c6f1b147med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 i jak sprawa ze złodziejem?? wskazałaś typa / typy policji?? czy cicho szaa bo men*a czyta? nie podawałam danych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.09.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 stelcia...nadrabiałaś zaległości ??? Dzisiaj jesteśmy po pierwszym dniu u opiekunki... i Marcel jest bardzo zadowolony... zadowolony do tego stopnia, że dzisiaj o 19.30 (zawsze o tej godzinie warjuje) mówi do mnie: mamo połóż mnie już spać, bo nie mogę sie doczekać kiedy pójdę do cioci. To chyba dobry znak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 29.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Bardzo dobry znak Marcel polubił nową ciocię Dzięki Stelcia za pomoc rzadko dodaję zdjęcia i nie mam wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 30.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 stelcia...nadrabiałaś zaległości ??? Dzisiaj jesteśmy po pierwszym dniu u opiekunki... i Marcel jest bardzo zadowolony... zadowolony do tego stopnia, że dzisiaj o 19.30 (zawsze o tej godzinie warjuje) mówi do mnie: mamo połóż mnie już spać, bo nie mogę sie doczekać kiedy pójdę do cioci. To chyba dobry znak... super! jak Ty znalazłaś takie cudo?? u mnie była jedna kandydatka i porażka... nawet dogadać sie z nia nie szło.... nie opiekowałą sie dziećmi, nie chciała gotować dla Małej - nie mówie tu o jakims wielkim gotowaniu - ale np o ugotowaniu ziemniaczka brokuła... wątróbka też powinna byc przyrządzona bezposrednio przed podaniem... smazone też zdrowsze gdy króko trzymane na wysoki ogniu... zreszta świeże jedzenie jest smaczniejsze czekamy na relacje z otwarcia salonu i drugiego dnia u Nianki.. Salon juz jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mocno trzymam kciuki zeby sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.09.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Już jestem w salonie... dzisiaj otwarcie.... i nie otwarcie, bo z Playa nie doszły jeszcze telefony... ale siedzę i przygotowuję ulotki i kupony na konkurs. Stelcia opiekunkę...a raczej już ciocię Karolę dostałam z polecenia... jest to siosta dzieczyny, która pracuje w sklepie spożywczym blisko naszego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts