dankaf 30.09.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Już jestem w salonie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.10.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 GRATULACJE I DUŻO SUKCESÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzien dobry zycze wielu klientow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzien dobry zycze wielu klientow Ja też życzę wielu klientów i przede wszystkim satysfakcji z nowej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hejka kochana jak idzie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cześć piksuś....myślałam, że mnie juz opuściłaś... W salonie nie byłam ani wczoraj ani dzisiaj... wracam do pracy w poniedziałek.... Play telefonów nie dosłał.... i nie wiadomo kiedy mi doślą... bo Play zmienia właściciela i jest spore zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 nie nie zawsze jestem u ciebie Nawet kilka razy ale jak nik nic nie pisze to ja też A przez przypadek trafiłam na strone orionczyków i znalazłam tam Ewe która buduje domek w tej samej miejscowości co ja to teraz tam bardziej się rozpisuje Mam nr domu 13A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 nie nie zawsze jestem u ciebie :)Nawet kilka razy ale jak nik nic nie pisze to ja też widziałam, że byłaś mi wierna..w moich trudnych chwilach..i bardzo, bardzo ci za to dziekuję I najważniejsze domek z oknami wygląda super A przez przypadek trafiłam na strone orionczyków i znalazłam tam Ewe która buduje domek w tej samej miejscowości co ja to teraz tam bardziej się rozpisuje zobacz jaki ten świat jest mały..... dopiero tutaj sie zgadałyście.... Mam nr domu 13A czytałam.... piękny numerek.... bardzo lubię 13... ja wczoraj byłam na budowie.... i czytałam propozycje nazwy ulicy i byłam załamana.... jedna z propozycji.... " za płotem".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 02.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ]Mam nr domu 13A czytałam.... piękny numerek.... bardzo lubię 13... ja wczoraj byłam na budowie.... i czytałam propozycje nazwy ulicy i byłam załamana.... jedna z propozycji.... " za płotem".... 13 - dobry numer!! Glamourmum a jakie masz inne propozycje? a "za płotem" mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ]Mam nr domu 13A czytałam.... piękny numerek.... bardzo lubię 13... ja wczoraj byłam na budowie.... i czytałam propozycje nazwy ulicy i byłam załamana.... jedna z propozycji.... " za płotem".... 13 - dobry numer!! Glamourmum a jakie masz inne propozycje? a "za płotem" mi sie podoba żniwna...żytnia .... jeszcze gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A przez przypadek trafiłam na strone orionczyków i znalazłam tam Ewe która buduje domek w tej samej miejscowości co ja to teraz tam bardziej się rozpisuje zobacz jaki ten świat jest mały..... dopiero tutaj sie zgadałyście.... Zgadalismy się już 1,5 tyg temu ale brak czasu na spodkanie na żywo A domek też mi się podoba z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A przez przypadek trafiłam na strone orionczyków i znalazłam tam Ewe która buduje domek w tej samej miejscowości co ja to teraz tam bardziej się rozpisuje zobacz jaki ten świat jest mały..... dopiero tutaj sie zgadałyście.... Zgadalismy się już 1,5 tyg temu ale brak czasu na spodkanie na żywo A domek też mi się podoba z oknami no no, ale chodziło mi o to, że spotkałyście sie dopiero na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Tak na forum też Tymbardziej że ten domek jest w takim pięknym położeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Tak na forum też Tymbardziej że ten domek jest w takim pięknym położeniu no tak...ani jedna, ani druga dziennika nie prowadzi to sobie mogę tylko wyobrazić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dawno mnie nie było i zaszokowałam się ludzką bezdusznością niech tym ludziom nogi ktoś z tyłka powyrywa kuźwa przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.10.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Tak na forum też Tymbardziej że ten domek jest w takim pięknym położeniu no tak...ani jedna, ani druga dziennika nie prowadzi to sobie mogę tylko wyobrazić.... J No po co mamy zakładać my wolimy u was pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 a nie możecie się swoimi domkami pochwalić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 a nie możecie się swoimi domkami pochwalić ??? pikselkowej jest kilka postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no to lecę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A czym tu się chwalić Idzie powoli jak u ślimaka Zresztą pare zdjęć u Glamci jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts