aka z Ina 20.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kasiu witaj na olimpie http://www.bankier.pl/static/att/57000/1915179_szampan.jpg po czasie też za to wypiję cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 nie nie mowili gdzie, mowili ze byli bardzo zorganizowani i na kradzieze jezdzili autami z wypozyczalni i zamalowywali farba emulsyjna wszystkie znaki rozpoznawcze na aucie. DZiękuję Ci bardzo za ta informację, już zadzwoniłam na policję i mam przyjechac na komendę.... Aniu jesteś wielka SUPER SUPER może coś się uda odzyskać Ania to pod każym względem jest super a dom to ma pikny i dzięki niej Ciebie poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.10.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Widzisz Glamcia ja też najbardziej myśle o wybieraniu kuchni tylko to jest bardzo odległy czas moja droga, moja kuchnia jest juz wygrana, kolor, materiał, blat, ustawienie. Mam juz wykonawcę, moge ci polecić - chłopak z Leszna, ale kuchnie robi wszędzie... bardzo ładne kuchni i jakoś wykonania wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pikselku nie przesadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pikselku nie przesadzasz? Nie wcale wcale mam na imię Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pikselku nie przesadzasz? Nie wcale wcale mam na imię Ewelina Milo mi Ewelinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Widzisz Glamcia ja też najbardziej myśle o wybieraniu kuchni tylko to jest bardzo odległy czas moja droga, moja kuchnia jest juz wygrana, kolor, materiał, blat, ustawienie. Mam juz wykonawcę, moge ci polecić - chłopak z Leszna, ale kuchnie robi wszędzie... bardzo ładne kuchni i jakoś wykonania wysoka Daj mi nr to sobie gdzieś wpisze nawet Ani mam ale jej kuchnia to mi się bardzo podoba jest po prostu super A ja mam przywiezioną ze Szwajcarii i znam ten poziom wykonania a jak chodze po sklepach i oglądam to w tych masówkach to badziewie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A ja narazie spadam na śniadanko wspólne pracowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A ja narazie spadam na śniadanko wspólne pracowe takiej to dobrze a nam wczoraj jeden z przedstawicieli lancz przywiozl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 I komu tu jest dobrze u nas w Legnicy to najwyżej wyskok do sklepu okolicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.10.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A ja narazie spadam na śniadanko wspólne pracowe takiej to dobrze a nam wczoraj jeden z przedstawicieli lancz przywiozl trafił chociaż w gust ? Aniu wyślij mi jeszcze raz na priva nazwę sprzedawcy u którego kupiłas barek do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 poszlo przywiozl nam salatke grecka i gyros - nic wyszukanego ale smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Sałatka grecka - pychotka Ja właśnie zjadłam dżemik czereśniowy produkcji koleżanki z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Sałatka grecka - pychotka Ja właśnie zjadłam dżemik czereśniowy produkcji koleżanki z pracy a to sobie dogadzacie ale mi sie nie chce pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 20.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Mi też Ale musze się wziąć za swoją praktyke bo w sobote musze jechać do wrocka i coś pokazać a umnie coś kiepsko z ilością zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.10.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kupiłam sobie dzisiaj krem, nie lubię eksperymentować, bo mam juz swój sprawdzony.... ale byłam dzisiaj na zakupach i wpadłam na kremy Soraya - zobaczymy. Najwyżej mi twarz odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja też sobie ostatnio pozwoliłam kupić Soraya - maseczkę Jak na razie ok. Krem tez niestety muszę mieć inny niż Nivea, więc Cię rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 spokojnie.....nie odpadnie kosmetyki soraya są naprawde dobre!!! miałam ich sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja na Sorayę mam niestety uczulenie Z tańszych kremów uwielbiam Bielendę Kawior i trufle, ma cudowny zapach. A z droższych Olay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.10.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzięki dziewczyny za uwagi.... U mnie niestety równiez dosyć często pojawiają sie uczulenia na kremy... mam jeden sprawdzony, który działa super... ma tylko 1 wadę...jest bardzo drogi.... - chciałam spróbowac coś innego, tańszego, bo mie chcę już płacić 300 zł za krem....oglądałam jeszcze krem AA , ale jakoś do mnie nie przemówił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts