Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie nie mowili gdzie, mowili ze byli bardzo zorganizowani i na kradzieze jezdzili autami z wypozyczalni i zamalowywali farba emulsyjna wszystkie znaki rozpoznawcze na aucie.

DZiękuję Ci bardzo za ta informację, już zadzwoniłam na policję i mam przyjechac na komendę....

Aniu jesteś wielka :)

SUPER SUPER może coś się uda odzyskać :) :p :p :p

Ania to pod każym względem :) jest super a dom to ma pikny :p :p i dzięki niej Ciebie poznałam :) :D :D

Widzisz Glamcia ja też najbardziej myśle o wybieraniu kuchni tylko to jest bardzo odległy czas :-?

moja droga, moja kuchnia jest juz wygrana, kolor, materiał, blat, ustawienie. Mam juz wykonawcę, moge ci polecić - chłopak z Leszna, ale kuchnie robi wszędzie... bardzo ładne kuchni i jakoś wykonania wysoka :)

Widzisz Glamcia ja też najbardziej myśle o wybieraniu kuchni tylko to jest bardzo odległy czas :-?

moja droga, moja kuchnia jest juz wygrana, kolor, materiał, blat, ustawienie. Mam juz wykonawcę, moge ci polecić - chłopak z Leszna, ale kuchnie robi wszędzie... bardzo ładne kuchni i jakoś wykonania wysoka :)

Daj mi nr to sobie gdzieś wpisze nawet Ani mam ale jej kuchnia to mi się bardzo podoba jest po prostu super :) A ja mam przywiezioną ze Szwajcarii i znam ten poziom wykonania a jak chodze po sklepach i oglądam to w tych masówkach to badziewie straszne :(

dzięki dziewczyny za uwagi.... ;)

U mnie niestety równiez dosyć często pojawiają sie uczulenia na kremy... mam jeden sprawdzony, który działa super... ma tylko 1 wadę...jest bardzo drogi.... - chciałam spróbowac coś innego, tańszego, bo mie chcę już płacić 300 zł za krem....oglądałam jeszcze krem AA , ale jakoś do mnie nie przemówił....