AGP 21.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ja niestety mam cerę dość problemową (zaskórniki ). Żadne tłuste kremy (w tym przeciwzmarszczkowe) nie wchodzą w grę. W moim przypadku sprawdza sie seria Iwostin Puritin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 czesc dziewczyny, Wy tak serio o tych wyzeczenieach??? dzielne jestescie, ja nie potrafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cześć AGP. No własnie każdy szuka kremów po swoją skórę. Ja problemów ze skóra mie mam ( w młodości nawet trądziku nie przechodziłam) ale lubię jak krem sprawia, że mam jędrną skórę, dobrze się rozprowadza i bardzo łanie pachnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 czesc dziewczyny, Wy tak serio o tych wyzeczenieach??? dzielne jestescie, ja nie potrafie Aniu w mojej sytuacji to dopiero początek wyrzeczeń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cześć AGP. No własnie każdy szuka kremów po swoją skórę. Ja problemów ze skóra mie mam ( w młodości nawet trądziku nie przechodziłam) ale lubię jak krem sprawia, że mam jędrną skórę, dobrze się rozprowadza i bardzo łanie pachnie.... Ja w młodości trądziku też nie miała, za to mam go teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cześć AGP. No własnie każdy szuka kremów po swoją skórę. Ja problemów ze skóra mie mam ( w młodości nawet trądziku nie przechodziłam) ale lubię jak krem sprawia, że mam jędrną skórę, dobrze się rozprowadza i bardzo łanie pachnie.... Ja w młodości trądziku też nie miała, za to mam go teraz - MAM NADZIEJĘ, ŻE MNIE OMINIE...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 troszkę może przesadzam, ale od pewnego czasu nie mogę dać sobie rady z moją brodą Kuracja dermatologiczna nie pomogła... Ale zaśmiecam Ci wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 troszkę może przesadzam, ale od pewnego czasu nie mogę dać sobie rady z moją brodą Kuracja dermatologiczna nie pomogła... Ale zaśmiecam Ci wątek daj spokój, nie samym budowaniem człowiek żyje.... Co to była za kuracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Przez ponad pół roku brałam doustny antybiotyk (za cholerę nie przypomnę sobie teraz nazwy) i zaskórniki miały odejść w sina dal... Niestety, tak sie nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Przez ponad pół roku brałam doustny antybiotyk (za cholerę nie przypomnę sobie teraz nazwy) i zaskórniki miały odejść w sina dal... Niestety, tak sie nie stało no to pięknie. Pamiętam, że moja ąsiadka miała jakiś zabieg robiony. ...wyglądała fatalnie, bo jej twarz to była jedna wielka rana.... ale widac, że jej pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no to pięknie. Pamiętam, że moja ąsiadka miała jakiś zabieg robiony. ...wyglądała fatalnie, bo jej twarz to była jedna wielka rana.... ale widac, że jej pomogło. Aż tak drastycznych kroków chyba nie podejmę. Zresztą nie mogę wyciąć się na czas rekonwalescencji z życia (pracoholizm ). A ponadto, podobno wyolbrzymiam, bo nic nie widać. Ale ja widzę i jest mi z tym źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.10.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzień dobry AGP - nie przejmuj się tak bardzo, czasami my kobiety lubimy wyolbrzymiać pewne rzeczy na pewno nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cześć laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Lampy świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 heloł, pierwsza lampa ta czarno biala - swietna, te drugie troche oklepane...mi sie juz opatrzyly chociaz przez chwile tez o nich myslalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 oglądałam jeszcze krem AA , ale jakoś do mnie nie przemówił.... ja mimo ,że są przeciwalergiczne mam na nie uczuelnie co do lamp pierwsza i ostatnia mi sie widzi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.10.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jeszcze taka mi sie widzi - do jadalni..... http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/29962553_lampa_do_jadalni.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ta ostatnia lampa to co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts