Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

co tu słychać? :D praca wciąga... echhh.. :wink:

pozdrawiam gorąco!

cześć dziewczyny....

praca wciąga???? raczej zabiera cenny czas. Zdrcydowanie wolałabym siedzieć tutaj z Wami... :lol:

My to wiemy że byś wolała z nami siedzieć i plotkować :) :wink: :wink:

BRAKUJE NAM CIEBIE BARDZO BARDZO BARDZO MOCNO :cry: :cry: :cry: :cry:

oooooo, jakie to było miłe pikselku... jeszcze troszkę i będę miała więcej czasu dla Was.....

OBIECUJĘ :wink:

glamciu a ja miałam nadzieję, że chociaż ty powiesz, że cię po prostu wciąga.. pamiętam, że byłaś zadowolona i taka optymistyczna po szkoleniu..

wiadomo, że wolałabyś mieć czas na forum.. ale bez pracy to chyba też nie za dobrze?

głowa do góry! a w następnym poście proszę nam wymienić liczne zalety posiadania tej właśnie pracy! :D :D :D :D

zalety mojej pracy:

- lubię kontakt z ludzmi....

- na reszcie się nagadam do woli... i jeszcze mi za to płacą ( tzn.ja sama sobie za to płacę)

- nie musze sprzatać , gotować, zajmować się dziećmi, bo robi to mój mąż

- lubię nowe doświadczenia....

- poznałam fajnych ludzi...

- no i ogólnie Play jest ok......nawet bardzo ok.....

nie zmienia to faktu, że Was loviu nad życie.... i bardzo za Wami tęsknię ;)

Pomimo tego,że mam stały dostęp do internetu....to nie mam czasu zasiąść do jakieś rozmowy, bo albo wchodzą kliencie, albo jest nowa promocja i trzeba się jej nauczyć, albo zrobić raporty, albo pomyśleć nad promocją salonu.... a po drugie mamy teraz rekrutację do drugiego salonu, którego otwarcie będzie 1 grudnia w Mosinie..... i zawsze jest coś do roboty....

Cześć Monia... no mi dzisiaj nie udało sie poleniuchować. Nadrobiłam zaległości ...pranie, odkurzanie.... czas z rodzinkom. Byłam dzisiaj na ul. Św. Marcin po marcińskie rogale.... bardzo smaczna jest ta poznańska tradycja....

Nie doczekałam się Marcina na koniu....bo był zimny wiatr i dzieci wołały obiadek....

Cześć Monia... no mi dzisiaj nie udało sie poleniuchować. Nadrobiłam zaległości ...pranie, odkurzanie.... czas z rodzinkom. Byłam dzisiaj na ul. Św. Marcin po marcińskie rogale.... bardzo smaczna jest ta poznańska tradycja....

Nie doczekałam się Marcina na koniu....bo był zimny wiatr i dzieci wołały obiadek....

hejka :)

ale Wam fajnie było :) :) :) nigdy jeszcze nie jadłam takich marcińskich rogali :roll:

Ja też nie jadłam :roll: Szkoda że to świeto w taką piździce za przeproszeniem wypada.

Dlaczego nie mamy święta narodowego z piknikiem? Wszystkie kraje mają w lato a my jak sieroty w taką szarugę.

to muszę Wam dziewczyny podesłac pocztą...bo nawet nie macie pojęcia co tracicie.....;)