AGP 04.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 i ja przyszłam sie przywitać - dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 co tu słychać? praca wciąga... echhh.. pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 co tu słychać? praca wciąga... echhh.. pozdrawiam gorąco! cześć dziewczyny.... praca wciąga???? raczej zabiera cenny czas. Zdrcydowanie wolałabym siedzieć tutaj z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 czesc Glamciu milo Cie widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 co tu słychać? praca wciąga... echhh.. pozdrawiam gorąco! cześć dziewczyny.... praca wciąga???? raczej zabiera cenny czas. Zdrcydowanie wolałabym siedzieć tutaj z Wami... My to wiemy że byś wolała z nami siedzieć i plotkować BRAKUJE NAM CIEBIE BARDZO BARDZO BARDZO MOCNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 co tu słychać? praca wciąga... echhh.. pozdrawiam gorąco! cześć dziewczyny.... praca wciąga???? raczej zabiera cenny czas. Zdrcydowanie wolałabym siedzieć tutaj z Wami... My to wiemy że byś wolała z nami siedzieć i plotkować BRAKUJE NAM CIEBIE BARDZO BARDZO BARDZO MOCNO oooooo, jakie to było miłe pikselku... jeszcze troszkę i będę miała więcej czasu dla Was..... OBIECUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Pozdrowionka zostawiam Kobiecie ciężko pracującej..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Cześć Glamciu. Witam w klubie zapracowanych Mam nadzieję, ze kiedyś wrócą czasy, że będziemy mogły posiedzieć sobie cały dzień na fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 glamciu a ja miałam nadzieję, że chociaż ty powiesz, że cię po prostu wciąga.. pamiętam, że byłaś zadowolona i taka optymistyczna po szkoleniu.. wiadomo, że wolałabyś mieć czas na forum.. ale bez pracy to chyba też nie za dobrze? głowa do góry! a w następnym poście proszę nam wymienić liczne zalety posiadania tej właśnie pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 masz racje skabuniu dużo pracy to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 zalety mojej pracy: - lubię kontakt z ludzmi.... - na reszcie się nagadam do woli... i jeszcze mi za to płacą ( tzn.ja sama sobie za to płacę) - nie musze sprzatać , gotować, zajmować się dziećmi, bo robi to mój mąż - lubię nowe doświadczenia.... - poznałam fajnych ludzi... - no i ogólnie Play jest ok......nawet bardzo ok..... nie zmienia to faktu, że Was loviu nad życie.... i bardzo za Wami tęsknię Pomimo tego,że mam stały dostęp do internetu....to nie mam czasu zasiąść do jakieś rozmowy, bo albo wchodzą kliencie, albo jest nowa promocja i trzeba się jej nauczyć, albo zrobić raporty, albo pomyśleć nad promocją salonu.... a po drugie mamy teraz rekrutację do drugiego salonu, którego otwarcie będzie 1 grudnia w Mosinie..... i zawsze jest coś do roboty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dobrze że ci dobrze jakoś to przebolejemy że masz tyle na głowie. tylko zaglądaj i się melduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ooo ile zalet od razu lepiej! jak okrzepniesz w tej pracy to i na forum znajdzie się miejsce! pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dzień dobry zostawiam śniadanko i uciekam leniuchować http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/zurawina/nalesniki_z_zurawina/files/nalesniki_z_zurawina01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.11.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Cześć Monia... no mi dzisiaj nie udało sie poleniuchować. Nadrobiłam zaległości ...pranie, odkurzanie.... czas z rodzinkom. Byłam dzisiaj na ul. Św. Marcin po marcińskie rogale.... bardzo smaczna jest ta poznańska tradycja....Nie doczekałam się Marcina na koniu....bo był zimny wiatr i dzieci wołały obiadek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.11.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Cześć Monia... no mi dzisiaj nie udało sie poleniuchować. Nadrobiłam zaległości ...pranie, odkurzanie.... czas z rodzinkom. Byłam dzisiaj na ul. Św. Marcin po marcińskie rogale.... bardzo smaczna jest ta poznańska tradycja.... Nie doczekałam się Marcina na koniu....bo był zimny wiatr i dzieci wołały obiadek.... hejka ale Wam fajnie było nigdy jeszcze nie jadłam takich marcińskich rogali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ja jadłam. Pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja też nie jadłam Szkoda że to świeto w taką piździce za przeproszeniem wypada. Dlaczego nie mamy święta narodowego z piknikiem? Wszystkie kraje mają w lato a my jak sieroty w taką szarugę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja też nie jadłam Szkoda że to świeto w taką piździce za przeproszeniem wypada. Dlaczego nie mamy święta narodowego z piknikiem? Wszystkie kraje mają w lato a my jak sieroty w taką szarugę. to muszę Wam dziewczyny podesłac pocztą...bo nawet nie macie pojęcia co tracicie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No ja tez nie jadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts