GLAMOURMUM 09.12.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 czesc Gwiazdy cześć mamuśka... cześć pikselku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 09.12.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 oj rzadko zaglądam już na forum oj rzadko. Nawet nie wiem czy mnie pamiętasz Ale w naszym życiu nastąpił "mały" przełom który z jednej strony nakazywałby jak najszybszą zmianę z małej kawalerki na coś co ma przynajmniej jeden dodatkowy pokój a z drugiej strony w ogóle nie mam teraz głowy do budowania. Tak czy inaczej ciesze się że jednak się podniosłaś Świetny pomysł na tą zmywarkę. Może go nawet podkradnę i wykorzystam jeśli w końcu do tej nieszczęsnej budowy dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.12.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 oj rzadko zaglądam już na forum oj rzadko. Nawet nie wiem czy mnie pamiętasz Ale w naszym życiu nastąpił "mały" przełom który z jednej strony nakazywałby jak najszybszą zmianę z małej kawalerki na coś co ma przynajmniej jeden dodatkowy pokój a z drugiej strony w ogóle nie mam teraz głowy do budowania. Tak czy inaczej ciesze się że jednak się podniosłaś Świetny pomysł na tą zmywarkę. Może go nawet podkradnę i wykorzystam jeśli w końcu do tej nieszczęsnej budowy dojdzie no jasne, że cię pamiętam..... no widziałam właśnie ten przełom.... mały przełom.... na razie nic nie mówię, żeby nie zapeszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 10.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nie uznaję zapeszania (denerwuje mnie gdy w dobrej intencji komuś życzę szczęścia a słyszę "nie dziękuje" które dla mnie jest grubiańską i chamską odzywką - odechciewa mi się wszystkiemu i już nikomu nie życzę powodzenia w niczym ) Na muratora rzadko już wchodzę bo mi trochę smutno się robi kiedy widzę jak wszyscy się już prawie wykańczają a ja od paru miesięcy nawet na tą działkę nie zaglądnęłam, już mi się nawet nie chce myśleć o budowaniu. Gdyby nie głupie pieniądze to też byśmy się już budowali Jak próbujemy coś odłożyć (możemy co 2 miesiące bo co drugi miesiąc płacimy rachunki które pochłaniają 60% naszych zarobków ) to wychodzą jakieś większe wydatki - na przykład w poprzednim miesiącu samochód się popsuł, a jego naprawa nie była tania Tak więc jakby coś gdy cię najdzie zły humor i rezygnacja to pomyśl że niektórzy nawet zacząć nie mogą a u ciebie to wszystko już pięknie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Cześć Dzielne Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Glamcia zadałam pytanie u mnie w komentach ale i u Ciebie zapytam bo specjalistka jesteś Moze mi doradzicie........ Mam teraz Orange. W domu nie mam zasiegu praktycznie. Era też ledwo ledwo łapie. Łapie zasieg z 3 lokalnych nadajników wiec to chyba granicy stref zasiegu każdego z nich i w dodatku bliskośc lasu. Mo szlag mnie juz trafia. Nie jest fajnie wychodzic z telefonem na mrozie i rozmawiać. Która sieć ma dobry zasięg i atrakcyjne oferty dla firm?Plus czy coś jeszcze? Chcę podpisac nową umowę bo to w Orange mi sie niebawm kończy. A jakbyście mi jeszcze jakiś fajny, bajerancki telefonik polecili to juz wogóle byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.12.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Glamcia zadałam pytanie u mnie w komentach ale i u Ciebie zapytam bo specjalistka jesteś Moze mi doradzicie........ Mam teraz Orange. W domu nie mam zasiegu praktycznie. Era też ledwo ledwo łapie. Łapie zasieg z 3 lokalnych nadajników wiec to chyba granicy stref zasiegu każdego z nich i w dodatku bliskośc lasu. Mo szlag mnie juz trafia. Nie jest fajnie wychodzic z telefonem na mrozie i rozmawiać. Która sieć ma dobry zasięg i atrakcyjne oferty dla firm?Plus czy coś jeszcze? Chcę podpisac nową umowę bo to w Orange mi sie niebawm kończy. A jakbyście mi jeszcze jakiś fajny, bajerancki telefonik polecili to juz wogóle byłoby super hejka poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.12.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nie uznaję zapeszania (denerwuje mnie gdy w dobrej intencji komuś życzę szczęścia a słyszę "nie dziękuje" które dla mnie jest grubiańską i chamską odzywką - odechciewa mi się wszystkiemu i już nikomu nie życzę powodzenia w niczym ) Na muratora rzadko już wchodzę bo mi trochę smutno się robi kiedy widzę jak wszyscy się już prawie wykańczają a ja od paru miesięcy nawet na tą działkę nie zaglądnęłam, już mi się nawet nie chce myśleć o budowaniu. Gdyby nie głupie pieniądze to też byśmy się już budowali Jak próbujemy coś odłożyć (możemy co 2 miesiące bo co drugi miesiąc płacimy rachunki które pochłaniają 60% naszych zarobków ) to wychodzą jakieś większe wydatki - na przykład w poprzednim miesiącu samochód się popsuł, a jego naprawa nie była tania Tak więc jakby coś gdy cię najdzie zły humor i rezygnacja to pomyśl że niektórzy nawet zacząć nie mogą a u ciebie to wszystko już pięknie wygląda! w takim razie z całego serca..... gratuluję. Wcale mnie nie pociesza to,ze inni maja gorzej.... byłoby super jakby wszyscy mieli dobrze. Nie ma sie co martwić...głowa do góry...teraz macie inny priorytet...i ten priorytet to taki najlepszy, bardzo słodki priorytet....który czasami da w kość... U mnie z tymi wydatkami jest podobnie...staramy się coś odłożyc, ale mój mąż co chwilę wpada na jakiś pomysł... zabiera całość oszczędności..... i działa. Ja juz nawet nic nie planuję z odłożonych pieniędzy, bo zdaję sobie sprawę z tego,że za chwilę tych pieniędzy juz nie bedzie. Jedyny plus z tego, to jest to, że pieniądze te są inwestowane i mam głęboką nadzieję, że w końcu zaczną na siebie zarabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 10.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Tyle że teraz mieszkamy w kawalerce 30m w której my sie na styk mieścimy, a co dopiero będzie jak się pojawi takie małe ogromne "cóś" ze swoim całym arsenałem łóżeczek, ubranek, pieluszek i stolików do przewijania? Przeraża mnie ta myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.12.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Tyle że teraz mieszkamy w kawalerce 30m w której my sie na styk mieścimy, a co dopiero będzie jak się pojawi takie małe ogromne "cóś" ze swoim całym arsenałem łóżeczek, ubranek, pieluszek i stolików do przewijania? Przeraża mnie ta myśl ja też tak zaczynałam z pierwszym dzieckiem..... kawalerka...30 m2...kuchnia+mała łazienka... Daliśmy radę to i Wy dacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 10.12.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Wiem że w ostatecznym rozrachunku damy radę ale nie powiesz że nie było ci ciasno a ta sytuacja nie była męcząca co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.12.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Wiem że w ostatecznym rozrachunku damy radę ale nie powiesz że nie było ci ciasno a ta sytuacja nie była męcząca co nie? nie było źle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.12.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Zapraszam na sobotnie śniadanko i kawusię http://www.pozytywnakuchnia.pl/wp-content/uploads/2009/03/pasta_z_jajek.jpg http://www.toys4boys.pl/Inteligentny-kubek-do-kawy-o1403.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 doberek, u nas jakies biale gowno z nieba leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 U nas trochę poleciało i przestało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 u nas cale szczescie tez przestalo padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.12.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 doberek, u nas jakies biale gowno z nieba leci Ania a przesadzasz z tym śniegiem zobaczysz za parę lat Helenka będzie śpiewać piosenki o zimie aby więcej śniegu nasypało ja dzisiaj taką pioseneczkę słyszałam od mojej gwiazdy przez pół godziny i miałam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 A ja z chęcią pozjezdzałabym z górki na sankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.12.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 KTO MNIE PRZYGARNIE NA ŚWIĘTA???? Mam kilka zalet i nawet umiem gotować...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kasiu zapraszam ale ciasta musisz dobre piec Tak sobie pomyślałam, ze jest niedziela i pewnie zajrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts