GLAMOURMUM 08.01.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 O MATKO!!!!! Jakie piękne królewny.... Marcia ma niesamowite oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Romuś jak te piękne istotki są do Ciebie podobne.... to Ty musisz być niezłe ciacho...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Romuś jak te piękne istotki są do Ciebie podobne.... to Ty musisz być niezłe ciacho...... widziłaś mnie?? nie, stąd moje domysły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Romuś jak te piękne istotki są do Ciebie podobne.... to Ty musisz być niezłe ciacho...... widziłaś mnie?? nie, stąd moje domysły.... i tu nie trafiłaś straszny brzydal jestem i takie śliczne dzieci robisz....hmmmmm hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Romuś jak te piękne istotki są do Ciebie podobne.... to Ty musisz być niezłe ciacho...... widziłaś mnie?? nie, stąd moje domysły.... i tu nie trafiłaś straszny brzydal jestem i takie śliczne dzieci robisz....hmmmmm hmmmmm to ja bym takiego jednego Aniołka poprosiła... Moje pociechy sa w domu , a ja jestem w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Romuś jak te piękne istotki są do Ciebie podobne.... to Ty musisz być niezłe ciacho...... widziłaś mnie?? nie, stąd moje domysły.... i tu nie trafiłaś straszny brzydal jestem i takie śliczne dzieci robisz....hmmmmm hmmmmm to ja bym takiego jednego Aniołka poprosiła... Moje pociechy sa w domu , a ja jestem w pracy. jescze?? jak to jeszcze?? pracuję codziennie od 10-18, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 nie chodzilo mi o to dziwie sie że jescze jednego aniołka chcesz takiego Aniołka poproszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 nie chodzilo mi o to dziwie sie że jescze jednego aniołka chcesz takiego Aniołka poproszę..... opowiadaj co u Ciebie? Romuś ledwo żyje...szczerze mówiac. Dojeżdżam codziennie do pracy 60 km..w jedną stronę ... wychodze z domu o 8.45 a wracam o 19.30 Mam nadzieję, że juz nie długo, bo znalazłam pracownika i właśnie jest na szkoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A to i częściej będziesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.01.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A to i częściej będziesz na forum przecież w pracy nie można Jak nie można u nas to podstawa nie nudzenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 u mnie jest tak dużo klientów, że nawet czasami przez cały dzień czasu na kawusie nie mam.Są tego dobre strony - schudłam 6 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Glammciu bardzo sie ciesze z tych Twoich klientów, bo jak sa klienci to jest kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 u mnie jest tak dużo klientów, że nawet czasami przez cały dzień czasu na kawusie nie mam. Są tego dobre strony - schudłam 6 kg. Ja też się cieszę że wszystko idzie dobrze i też bym chciała schudnoć ale chyba teraz to mogę o tym zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 u mnie jest tak dużo klientów, że nawet czasami przez cały dzień czasu na kawusie nie mam. Są tego dobre strony - schudłam 6 kg. Ja też się cieszę że wszystko idzie dobrze i też bym chciała schudnoć ale chyba teraz to mogę o tym zapomnieć Aniołek mieszka w Twoim brzuszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 u mnie jest tak dużo klientów, że nawet czasami przez cały dzień czasu na kawusie nie mam. Są tego dobre strony - schudłam 6 kg. Ja też się cieszę że wszystko idzie dobrze i też bym chciała schudnoć ale chyba teraz to mogę o tym zapomnieć Aniołek mieszka w Twoim brzuszku?[/quote Wiele na to wskazuje A wogóle to masz u mnie zaległą wizytę jeszcze z tamtego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Glammciu bardzo sie ciesze z tych Twoich klientów, bo jak sa klienci to jest kasa kasa.... i duży brak czasu dla siebie............. buuuuu Aniu jak Helenka? Kiedy pojawi sie wśród nas? Widziałas ją na 3D usg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 u mnie jest tak dużo klientów, że nawet czasami przez cały dzień czasu na kawusie nie mam. Są tego dobre strony - schudłam 6 kg. Ja też się cieszę że wszystko idzie dobrze i też bym chciała schudnoć ale chyba teraz to mogę o tym zapomnieć Aniołek mieszka w Twoim brzuszku?[/quote Wiele na to wskazuje A wogóle to masz u mnie zaległą wizytę jeszcze z tamtego roku jak to wiele na to wskazuje.... melduj tutaj dobrej cioci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 2 testy wyszły że tak więc to 4 tydzień musi być nie inaczej 19 ide do lekaża po potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Glammciu bardzo sie ciesze z tych Twoich klientów, bo jak sa klienci to jest kasa kasa.... i duży brak czasu dla siebie............. buuuuu Aniu jak Helenka? Kiedy pojawi sie wśród nas? Widziałas ją na 3D usg? bylam ale sie pupa odrocila i buzki nie widzialam. ma byz z nami 7 marca wiec jeszcze 8 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 2 testy wyszły że tak więc to 4 tydzień musi być nie inaczej 19 ide do lekaża po potwierdzenie to koniecznie daj znać.... i wypadałoby pogratulować więc SERDECZNIE GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts