GLAMOURMUM 08.01.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Glammciu bardzo sie ciesze z tych Twoich klientów, bo jak sa klienci to jest kasa kasa.... i duży brak czasu dla siebie............. buuuuu Aniu jak Helenka? Kiedy pojawi sie wśród nas? Widziałas ją na 3D usg? bylam ale sie pupa odrocila i buzki nie widzialam. ma byz z nami 7 marca wiec jeszcze 8 tygodni Marcowa panienka.... tak jak ja to znaczy , że będzie super babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 2 testy wyszły że tak więc to 4 tydzień musi być nie inaczej 19 ide do lekaża po potwierdzenie to pierwszy aniołek??? Nie w domu jest jaku Glamci taka diablica Laura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Glammciu bardzo sie ciesze z tych Twoich klientów, bo jak sa klienci to jest kasa kasa.... i duży brak czasu dla siebie............. buuuuu Aniu jak Helenka? Kiedy pojawi sie wśród nas? Widziałas ją na 3D usg? bylam ale sie pupa odrocila i buzki nie widzialam. ma byz z nami 7 marca wiec jeszcze 8 tygodni Marcowa panienka.... tak jak ja to znaczy , że będzie super babka bedzie bo ja tez z marca a Ty z którego? ja z 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Glammciu bardzo sie ciesze z tych Twoich klientów, bo jak sa klienci to jest kasa kasa.... i duży brak czasu dla siebie............. buuuuu Aniu jak Helenka? Kiedy pojawi sie wśród nas? Widziałas ją na 3D usg? bylam ale sie pupa odrocila i buzki nie widzialam. ma byz z nami 7 marca wiec jeszcze 8 tygodni Marcowa panienka.... tak jak ja to znaczy , że będzie super babka bedzie bo ja tez z marca a Ty z którego? ja z 19 ja z 1 marca Rozpoczynam miesiąc super babek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A to ja już wiem dlaczego lubie tak bardzo wasze stronki Ale grudniowe kobitki też są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.01.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 bedzie bo ja tez z marca a Ty z którego? ja z 19 A może Helenka wytrzyma do 19 marca będziesz miała prezent na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Spadam bo nic nie robie tylko z wami gada Pa Pa Glamciu kochana mam nadzieje że częściej będziesz do nas zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 moje bliźniaczki też są z 19 marca to ja mam dla nich kawalerów z 18 marca Cześć GLAMOURMUM Trochę sie zaniedbałam z czytaniem, ale nadrobię. A Tobie życzę aby pracownik super się sprawdził jak juz sie przeszkoli. Tak, zebys więcej czasu miała dla FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Spadam bo nic nie robie tylko z wami gada Pa Pa Glamciu kochana mam nadzieje że częściej będziesz do nas zaglądać teraz juz na pewno Od razu mi lepiej na sercu...jak sobie z Wami pogadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 moje bliźniaczki też są z 19 marca to ja mam dla nich kawalerów z 18 marca Cześć GLAMOURMUM Trochę sie zaniedbałam z czytaniem, ale nadrobię. A Tobie życzę aby pracownik super się sprawdził jak juz sie przeszkoli. Tak, zebys więcej czasu miała dla FM. całe szczęśie za dużo nie masz...ostatnio nic się u mnie nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 moje bliźniaczki też są z 19 marca to ja mam dla nich kawalerów z 18 marca Cześć GLAMOURMUM Trochę sie zaniedbałam z czytaniem, ale nadrobię. A Tobie życzę aby pracownik super się sprawdził jak juz sie przeszkoli. Tak, zebys więcej czasu miała dla FM. całe szczęśie za dużo nie masz...ostatnio nic się u mnie nie działo. mam nadzieje że to się zmieni jak będziesz mnie często odwiedzać to na pewno.... musimy wrócić do nagród za stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 GRATULACJE dla przyszłych mamusiek!!!! tu poczatek, tam koniec...super! będą nowe, maluskie dzidzki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no właśnie za tą stronkę nic od Ciebie nie dostałem hmmm...przeciez ja byłam pierwsza na tej stronce,.....hmmm...wiec chyba mi się nalezy jakies ciacho..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.01.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Romuś ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.01.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 i jak się jechało z rana? ja jechałem przed 7 i była masakra!! Drogi wogóle nie odśnieżone były Ja dzisiaj pokonywałam 60 km - 1,50 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.01.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 i jak się jechało z rana? ja jechałem przed 7 i była masakra!! Drogi wogóle nie odśnieżone były Ja dzisiaj pokonywałam 60 km - 1,50 min nieźle Z POWROTEM TEZ CHYBA TYLE POJADĘ, BO PO DRODZE SAMOCHODÓW ODŚNIEŻAJĄCYCH DROGĘ W OGÓLE NIE WIDZIAŁAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dzień dobry wszystkim Ja ciężko pracowałam a państwo dobrze sie bawili Miałam wczoraj ciężki dzień i noc. Najpierw miałam targi i 7 godzin nawijania non-stop a potem zabawę do 3 nad ranem. Ledwo zyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 No i wielkie gratulacje dla przyszłych mamuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Mazowsze też całe zasypane. Masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.01.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ja sierpniowa panienka tzn. już nie panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts