monia77w1 11.01.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzień dobry:)Gorącą herbatkę przyniosłam na rozgrzewkę.Jak się Wam jechało do pracy? http://4.bp.blogspot.com/_hjNmo-ECq3Y/SxlXSjmapZI/AAAAAAAABpY/cd5d1a1KjFo/s320/foto+-+4+-+BHG+-+herbata+z+cytryna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 11.01.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzień dobry:) Gorącą herbatkę przyniosłam na rozgrzewkę. Jak się Wam jechało do pracy? http://4.bp.blogspot.com/_hjNmo-ECq3Y/SxlXSjmapZI/AAAAAAAABpY/cd5d1a1KjFo/s320/foto+-+4+-+BHG+-+herbata+z+cytryna.jpg Fajnie bez problemowo dojechać można z wiochy do Legnicy ale już jada po bocznych ulicach to juz wyzwanie szczególnie jak jest śniegu po kolana droga 2 kierunkowa i jest jeden ślad Małą to musiałam kawałek na piechote się przedzierać bo stwierdziłam że szybciej przejde niż dojade a mam wysokie autko nie z tych małych a i tak sie zakopałam ze 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja sie trochę zakopałam w sobotę i myślałam, ze mnie krew zaleje. Akurat zabierałam syna ze szkoły z balu, dostał skurczu oskrzeli i ataku astmy, ja próbuje się odkopac a ludzie w samochodach obok pztrzyli się i mieli dobrą zabawę. Myslałam, ze zaraz podejdę do nich i ich opierd..... ale powstrzymałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 I ciasteczko do herbatki Smacznego http://2.bp.blogspot.com/_XXl6RNfUwJ0/SwvS4sIuz0I/AAAAAAAAAoU/htc2zCsVRJA/s1600/kokos1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 11.01.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja sie trochę zakopałam w sobotę i myślałam, ze mnie krew zaleje. Akurat zabierałam syna ze szkoły z balu, dostał skurczu oskrzeli i ataku astmy, ja próbuje się odkopac a ludzie w samochodach obok pztrzyli się i mieli dobrą zabawę. Myslałam, ze zaraz podejdę do nich i ich opierd..... ale powstrzymałam się A ja w sobotę musiałam jechać do wrocławia ale wybrałam się pociągiem ale przejście od galerii Grunwaldzkiej na Polibude to kosztowało mnie wysiłek jak bym 10 km zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Powiem Ci, ze ta pogoda ma jeden duży pluus. Nie muszę jechać do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 11.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Powiem Ci, ze ta pogoda ma jeden duży pluus. Nie muszę jechać do pracy Ja też tak chce Mój ślubny chyba też tak będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzien dobry dzień dobry dojechałes do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Powiem Ci, ze ta pogoda ma jeden duży pluus. Nie muszę jechać do pracy Ja też tak chce Mój ślubny chyba też tak będzie miał Jak jest taka pogoda to nawet nie informuję mojego przełozonego, ze robie sobie wolne. Zresztą nie ma go w Polsce i nie mam jak zadzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja zaraz wyjezdzam. ciakwa jestem jak się będzie jechało. Jak dziewczyny? Dziękuję za zdjęcie. Co ja będę dużo mówić. Sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Muszę Jutro mam otwarcie nowego dystrybutora, potem bankiet i cały dzień z głowy. Znowu nic nie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Muszę Jutro mam otwarcie nowego dystrybutora, potem bankiet i cały dzień z głowy. Znowu nic nie zrobie bankiet??? no ładnie sie tam u was pracuje pracuje się, pracuje. W piątek przez 7 godzin targów miałam tylko 20 m przerwy. Jutro tez od 12 do 17 to samo a dopiero o 20 zabawa. A w piatek znowu targi i picie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 proszę Cię. Ostatnio już nawet kwiatki podlewalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nie piję wódki a zmuszali mnie Nie wiem jak kwatki po takiej dawce alkoholu ale ja przynajmniej kaca nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.01.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 cześć...... :) ale mnie ominęły ploteczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jestem Cześć Kasiu Idę zobaczyć co u Ciebie na budowie Monia, ja bym opier......liła Musiałaś się nieźle wystraszyć Czy teraz już wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Była, widziałam, zmywarka jest świetna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jestem Cześć Kasiu Idę zobaczyć co u Ciebie na budowie Monia, ja bym opier......liła Musiałaś się nieźle wystraszyć Czy teraz już wszystko ok Aniu szkoda strzępic jezyka na kretynów. W miarę szybko się odkopałam i za chwilę byliśmy w domu na inhalacji. Wieczorem miał jeszcze jeden atak. Pojechałam na pogotowie i trafiłam na jakąś za przeproszeniem debilkę, której musiałam mówić co jest dziecku i co ma mu przepisc. I jeszcze się kłóciła, ze nie ma Ventolinu do nebulizacji aż wreszcie pokazałam jej w książeczce, ze Szymek bierze ten lek od 2 lat. Teraz już jest dobrze. Jutro rano go wyinhaluję, dam antybiotyk i puszczam do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Monia, ale przezycia. Dobrze, ze zachowałaś zimna krew, dziecko w końcu jest najważniejsze.U nas tez czasem ventolin w akcji, ale sporadycznie.A wiesz co wywołało atak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anetko Szymek jest uczulony na wiele rzeczy ale najbardziej na kurz. Poza tym ma astmę oskrzelową. Niestety u niego w ciagu kilkunastu minut od ataku dochodzi do skurczu oskrzeli więc trzeba szybko zareagować.Ja to już się przyzwyczaiłam i nie panikuję ale rodziny ma problem z opanowaniem newrów w takiej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts