Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry:)

Gorącą herbatkę przyniosłam na rozgrzewkę.

Jak się Wam jechało do pracy?

http://4.bp.blogspot.com/_hjNmo-ECq3Y/SxlXSjmapZI/AAAAAAAABpY/cd5d1a1KjFo/s320/foto+-+4+-+BHG+-+herbata+z+cytryna.jpg

Fajnie bez problemowo dojechać można z wiochy do Legnicy ale już jada po bocznych ulicach to juz wyzwanie szczególnie jak jest śniegu po kolana droga 2 kierunkowa i jest jeden ślad :(

Małą to musiałam kawałek na piechote się przedzierać bo stwierdziłam że szybciej przejde niż dojade a mam wysokie autko nie z tych małych a i tak sie zakopałam ze 3 razy :)

Ja sie trochę zakopałam w sobotę i myślałam, ze mnie krew zaleje.

Akurat zabierałam syna ze szkoły z balu, dostał skurczu oskrzeli i ataku astmy, ja próbuje się odkopac a ludzie w samochodach obok pztrzyli się i mieli dobrą zabawę.

Myslałam, ze zaraz podejdę do nich i ich opierd..... ale powstrzymałam się :evil:

Ja sie trochę zakopałam w sobotę i myślałam, ze mnie krew zaleje.

Akurat zabierałam syna ze szkoły z balu, dostał skurczu oskrzeli i ataku astmy, ja próbuje się odkopac a ludzie w samochodach obok pztrzyli się i mieli dobrą zabawę.

Myslałam, ze zaraz podejdę do nich i ich opierd..... ale powstrzymałam się :evil:

A ja w sobotę musiałam jechać do wrocławia ale wybrałam się pociągiem ale przejście od galerii Grunwaldzkiej na Polibude to kosztowało mnie wysiłek jak bym 10 km zrobiła :)

Muszę :( Jutro mam otwarcie nowego dystrybutora, potem bankiet i cały dzień z głowy.

Znowu nic nie zrobie

bankiet???

no ładnie sie tam u was pracuje :lol:

pracuje się, pracuje.

W piątek przez 7 godzin targów miałam tylko 20 m przerwy.

Jutro tez od 12 do 17 to samo a dopiero o 20 zabawa.

A w piatek znowu targi :roll: i picie :roll:

Jestem :lol:

Cześć Kasiu :lol:

Idę zobaczyć co u Ciebie na budowie :wink:

Monia, ja bym opier......liła :evil: Musiałaś się nieźle wystraszyć :(

Czy teraz już wszystko ok :roll:

Aniu szkoda strzępic jezyka na kretynów.

W miarę szybko się odkopałam i za chwilę byliśmy w domu na inhalacji.

Wieczorem miał jeszcze jeden atak. Pojechałam na pogotowie i trafiłam na jakąś za przeproszeniem debilkę, której musiałam mówić co jest dziecku i co ma mu przepisc.

I jeszcze się kłóciła, ze nie ma Ventolinu do nebulizacji aż wreszcie pokazałam jej w książeczce, ze Szymek bierze ten lek od 2 lat.

Teraz już jest dobrze.

Jutro rano go wyinhaluję, dam antybiotyk i puszczam do szkoły.

Anetko Szymek jest uczulony na wiele rzeczy ale najbardziej na kurz. Poza tym ma astmę oskrzelową. Niestety u niego w ciagu kilkunastu minut od ataku dochodzi do skurczu oskrzeli więc trzeba szybko zareagować.

Ja to już się przyzwyczaiłam i nie panikuję ale rodziny ma problem z opanowaniem newrów w takiej chwili.