monia77w1 12.01.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anetko o tej porze na fm A tak wogóle to dzien dobry wszystkim Chyba dzisiaj lepiej się jechało? Ja jeszcze jestem w domu. Mam nadzieję, ze jakos dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anetko o tej porze na fm A tak wogóle to dzien dobry wszystkim Chyba dzisiaj lepiej się jechało? Ja jeszcze jestem w domu. Mam nadzieję, ze jakos dojadę Kochana, ja tak standardowo to kilka minut po 6-tej jestem w pracy. To od razu zajrze co słychać bo w domu chyba mi internet zasypało U nas dziś o niebo lepiej. Napadało tylko kilka cm śniegu, drogi po wczorajszym odśniezaniu nie najgorsze. Mimo, że znów ja jechałam nasza ulica jako pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 O 6 w pracy? To jakaś masakra. O której wstajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 O 6 w pracy? To jakaś masakra. O której wstajesz? najczęściej o 5:15. Tearz dziesieć minut wczesniej, w razie gdyby trezba było odsnieżac I tak codziennie troszke sie spóźniam. Szczególnie jak zajade po sniadanko do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja ostatnio wyjeżdzam do pracy o 9,10 i to z wielkim bólem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aneta to ejstes niezla organizatorka, ja wstaje 5:30 i ledwo mi sie udaje wyjechac 6:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aneta to ejstes niezla organizatorka, ja wstaje 5:30 i ledwo mi sie udaje wyjechac 6:45 bez przesady. Rano zajmuję sie właściwie tylko sobą. Tyle, ze musze umyć włosy (fobia, nałóg- nazwijcie to jak chcecie ), potem szybki makijaz, ubieram się i jeszcze tylko robię Alicji kanapkę do szkoły i zostawiam jej picie. I zmykam Aha, w międzyczasie piję kawe, w łazience oczywiście. Miedzy malowaniem sie a ubieraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No ja tez malunek, tez myje wlosy , zbieram dziecko, robie sniadanie i jakos schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aneta to ejstes niezla organizatorka, ja wstaje 5:30 i ledwo mi sie udaje wyjechac 6:45 bez przesady. Rano zajmuję sie właściwie tylko sobą. Tyle, ze musze umyć włosy (fobia, nałóg- nazwijcie to jak chcecie ), potem szybki makijaz, ubieram się i jeszcze tylko robię Alicji kanapkę do szkoły i zostawiam jej picie. I zmykam Aha, w międzyczasie piję kawe, w łazience oczywiście. Miedzy malowaniem sie a ubieraniem Mamy ten sam nałóog. Nie ma opcji, zebym nie umyła rano włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aneta to ejstes niezla organizatorka, ja wstaje 5:30 i ledwo mi sie udaje wyjechac 6:45 bez przesady. Rano zajmuję sie właściwie tylko sobą. Tyle, ze musze umyć włosy (fobia, nałóg- nazwijcie to jak chcecie ), potem szybki makijaz, ubieram się i jeszcze tylko robię Alicji kanapkę do szkoły i zostawiam jej picie. I zmykam Aha, w międzyczasie piję kawe, w łazience oczywiście. Miedzy malowaniem sie a ubieraniem Mamy ten sam nałóog. Nie ma opcji, zebym nie umyła rano włosów. o rany. Nawet nie wiecie jak mi ulzyło Nie jestem sama. Huurrraaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.01.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.01.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dziń Doberek ja poprosze z tonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.01.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Była, widziałam, zmywarka jest świetna ! Aniu jak miło Cię widzieć.... co u Ciebie???? Kiedy kawusia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.01.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Widzę Romuś ,że wiesz jak uszczęśliwić kobietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.01.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Widzę Romuś ,że wiesz jak uszczęśliwić kobietę znam lepszy sposób jaki, jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cześć Kawy Kawy prosze bo zasypiam przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale tu dziś milutko. Kazdy dostaje co chce. A da sie tak z kasą? Może spłata raty kredytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.01.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a ja poproszę jakieś ciacho do kawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale tu dziś milutko. Kazdy dostaje co chce. A da sie tak z kasą? Może spłata raty kredytu? http://blog.nextranet.pl/wp-content/uploads/2009/08/pieniadze.jpg wow!!!!!!!!!!!!!! I tak co miesiąc będzie? Dzięki, tak bezinteresownie czy tez masz zyczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 poproszę Wasze zdjęcia hmmm, mysle, ze to da się zrobic Za taką kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts