aneta-we 15.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja się tylko przywitam i uciekam. Znowu targi mam Całe szczęście ostatnie juz w tym sezonie. i następna imprezka? Ale ja mam juz dosyć a imprezka oczywiście jest. Wieczorem. Monia ja na jedne wieczór chętnie bym się zamieniła. U mnie standardowo po wieczorynce kąpiel dzieciaków, czytanie i spanko. Ja później chwilka na czytanie, net, prysznic i najczęściej po 23 ciej jestem grzecznie w łóżeczku. I tak codziennie Moze dziś namówię kogos na spotkanko przy % ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja się tylko przywitam i uciekam. Znowu targi mam Całe szczęście ostatnie juz w tym sezonie. i następna imprezka? Ale ja mam juz dosyć a imprezka oczywiście jest. Wieczorem. Monia ja na jedne wieczór chętnie bym się zamieniła. U mnie standardowo po wieczorynce kąpiel dzieciaków, czytanie i spanko. Ja później chwilka na czytanie, net, prysznic i najczęściej po 23 ciej jestem grzecznie w łóżeczku. I tak codziennie Moze dziś namówię kogos na spotkanko przy % ? ja mam tak samo też namawiasz ludzi na spotkanko? To o której??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Zapraszam na 20 a to tak jak ja Ciekawe kto więcej gości będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ja dzisiaj wykąpię dzieci, nakarmię, położę ....wypiję drineczka z żoną i spać....jutro znowu o 5:30 mnie obudzą a w nocy kto wstaje? Czy się nie budzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 wogóle się nie budzą jak zasną około 19 to mamy do 5-6 spokój tylko starsza córka robi w nocy wycieczki do naszego łózka...a że łóźko jest szerokie to już zostaje Kolegoooo, Ty nie narzekaj na tą 5:30 Ja w ciągu trezch lat na palcach mogę policzyc przespane noce Sama kładę sie około 23ciej, dziś pobudka o 24:30 - cos się przysniło B. i o 3-ciej- B. chciał zęby myć . I wstaję po 5-tej. A tak serio to bardzo ładnie śpią Twoje dziewczyny. 10 godzin ciurkiem, nieźle Moi chodzą spac około 21-szej i wstają tez najczęściej przed 6-tą, czasami o 6:30 I w nocy nie ma kto wstac do nich oprócz mnie, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 my tak gadu gadu a gdzie gospodyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.01.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 wogóle się nie budzą jak zasną około 19 to mamy do 5-6 spokój tylko starsza córka robi w nocy wycieczki do naszego łózka...a że łóźko jest szerokie to już zostaje Kolegoooo, Ty nie narzekaj na tą 5:30 Ja w ciągu trezch lat na palcach mogę policzyc przespane noce Sama kładę sie około 23ciej, dziś pobudka o 24:30 - cos się przysniło B. i o 3-ciej- B. chciał zęby myć . I wstaję po 5-tej. A tak serio to bardzo ładnie śpią Twoje dziewczyny. 10 godzin ciurkiem, nieźle Moi chodzą spac około 21-szej i wstają tez najczęściej przed 6-tą, czasami o 6:30 I w nocy nie ma kto wstac do nich oprócz mnie, niestety hahahahhaha szczególnie mi się podobał kawałek o zębach o 3 a mi najmniej. Ciekawe, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.01.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ale Was zaniedbałam..... wstyd mi, ale miałam ostatnie dni szkolenia...tzn. ja robiłam to szkolenie.... Od poniedziałku wracam.....do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ja tam już nic nie mówię ............................................................... czekamy na Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Strasznie cicho.Cały dzień i nikt nie dał znaku życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.01.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 strasznie ten watek cichy jest w weekendy dzień dobry przyjemnej niedzieli Wam życzę dzien dobry. Do życzeń się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dzień dobry Tradycyjnie jak co niedzielę zostawiam śniadanko. http://www.tipy.pl/art/1482_big.gif http://www.pro-test.pl/userfile/article_picture/pix_max/b23d93ec09b91793a125ae376158472c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 17.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 cześć Cicho bo wszyscy leniuchują lub szaleją na śniegu Ja zaraz jade na kulig i ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.01.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 U nas jest tylko -4 ale za to jest taki wiatr, ze nie da się wytrzymać dłużej niż parę minut.Ne miałam serca wyciągać dziecka na dwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.01.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Hejka.... Ja od jutra jestem....z Wami... A na dzisiejszy wieczór smakowity drink. http://images41.fotosik.pl/69/52ca7a5a7f14bf99.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 U nas jest tylko -4 ale za to jest taki wiatr, ze nie da się wytrzymać dłużej niż parę minut. Ne miałam serca wyciągać dziecka na dwór. a my bylismy mimo wiatru. Trochę kopania przy domu w śniegu, i chwilkę na sankach. Dzieciaki zadowolone za to mnie złapał katar. Aaaa psik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Hejka.... Ja od jutra jestem....z Wami... A na dzisiejszy wieczór smakowity drink. http://images41.fotosik.pl/69/52ca7a5a7f14bf99.jpg ja się chętnie poczęstuję. Tylko czy można pic biorąc Acatar Twój drink jest pewnie bezpieczny Cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 U nas jest tylko -4 ale za to jest taki wiatr, ze nie da się wytrzymać dłużej niż parę minut. Ne miałam serca wyciągać dziecka na dwór. a my bylismy mimo wiatru. Trochę kopania przy domu w śniegu, i chwilkę na sankach. Dzieciaki zadowolone za to mnie złapał katar. Aaaa psik Mój mały dopiero wczoraj przestał brać antybiotyk więc wolalam nie ryzykować. Zresztą ja też uciekłam w tempie do domciu bo nie za przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Monia, to dobrze zrobiłaś. Lepiej nie ryzykowac Od wtorku podobno ma byc bardzo mroźno, zaraz sobie sprawdzę czy to prawda. Brrr.... Wolałabym, żeby nie spadało poniżej -5 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Nie musisz sprawdzać. Będzie zimno jak diabli Najgirzej, ze muszę ogrzewać dwa domy. Jeżdzenie na budowę wykańcza mnie. Z drugiej strony moze byc zimno byle nie wiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts