monia77w1 17.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 A na katar najlepiej u mnie sie sprawdza Olbas.Robię gorącą kąpiel i dodaję pare kropelek i jakies 15 m inhalacji.Schodzi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Nie musisz sprawdzać. Będzie zimno jak diabli Najgirzej, ze muszę ogrzewać dwa domy. Jeżdzenie na budowę wykańcza mnie. Z drugiej strony moze byc zimno byle nie wiało. no to ładnie. U nas niby jeden dom do ogrzania ale rachunki za gaz pewnie nieźle dadzą nam w kośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.01.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 A na katar najlepiej u mnie sie sprawdza Olbas. Robię gorącą kąpiel i dodaję pare kropelek i jakies 15 m inhalacji. Schodzi wszystko. dla mnie kąpiel nie istnieje. Prysznic to jest to Olbas gdzies mam ale juz nawet nie będę szukac, Acatar zadziałał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Nie musisz sprawdzać. Będzie zimno jak diabli Najgirzej, ze muszę ogrzewać dwa domy. Jeżdzenie na budowę wykańcza mnie. Z drugiej strony moze byc zimno byle nie wiało. no to ładnie. U nas niby jeden dom do ogrzania ale rachunki za gaz pewnie nieźle dadzą nam w kośc U nas jeden dom na gaz, 230 m2 i kubatura pewnie z 1000 m3 a drugi na ekogroszek. Rachunek pewnie bedzie masakryczny. Chociaż z drugiej strony, jak porównywaismy racchunki na przestrzeni lat, to w te zimy mokre przy temperaturach zbliżonych do 0 wcale rachunki nie bvyły dużo mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 A na katar najlepiej u mnie sie sprawdza Olbas. Robię gorącą kąpiel i dodaję pare kropelek i jakies 15 m inhalacji. Schodzi wszystko. dla mnie kąpiel nie istnieje. Prysznic to jest to Olbas gdzies mam ale juz nawet nie będę szukac, Acatar zadziałał. Skoro zadziałał i do tego tak szybko to super. Ja nie pamietam kiedy mialam katar, odpukać, ale Szymka łapie często i jak ma jeszcze kaszel to strasznie się męczy bidulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Ja juz się żegnam. Jutro muszę rano wstać i mimo, że u mnie w branży jes terz totalny bezruch ja mam multum pracy Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dobranoc dobranoc Spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dzień Dobry! I jak Monia, wstałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.01.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dopiero niedawno wstałam.Wyprawiłam dziecko do szkoły i chyba jeszcze pośpię.Normalnie ledwie na oczy patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dopiero niedawno wstałam. Wyprawiłam dziecko do szkoły i chyba jeszcze pośpię. Normalnie ledwie na oczy patrzę. Oooo, a ktos się wczoraj odgrażał, ze rano wstaje. Coś sie stało, ze sie nie wyspałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 18.01.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dopiero niedawno wstałam. Wyprawiłam dziecko do szkoły i chyba jeszcze pośpię. Normalnie ledwie na oczy patrzę. A ja już od 1 h w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dopiero niedawno wstałam. Wyprawiłam dziecko do szkoły i chyba jeszcze pośpię. Normalnie ledwie na oczy patrzę. A ja już od 1 h w pracy a laczego ze smutkiem na twarzy??? Ja od dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.01.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja Was podziwiam. Dla mnie takie poranne wstawanie to jakaś totalna masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja Was podziwiam. Dla mnie takie poranne wstawanie to jakaś totalna masakra ja tez nigdy sie do tego nie przyzwyczaję. Za to w niedziele pospałam do 8-ej bo był mój Ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 I jeszcze jak tylko mogę to w weekend przysypiam w dzień ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.01.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Czyli dzieci zawracały jemu gitarę a nie Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Czyli dzieci zawracały jemu gitarę a nie Tobie? ha, ha... Wiesz jak to jest z dziećmi: mamoooo, mamooo Ale jest łatwiej jak sie jest we dwójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.01.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja tez piątkową imprezę odsypiałam i w sobote i w niedzielę a chyba jednak za mało Uciekam na 5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.01.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 I gdzie są wszyscy? Romek widzę Cię Odzywaj się. Powoli zbieram się do pracy. Prysznic i makijaż już mam. Teraz się suszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 I gdzie są wszyscy? Romek widzę Cię Odzywaj się. Powoli zbieram się do pracy. Prysznic i makijaż już mam. Teraz się suszę. I powiedz jeszcze, ze jestes sama w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts