monia77w1 18.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No nie jestem. Mąż wrócił ze szkoły i własnie zagoniłam go do prasowania mi ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No nie jestem. Mąż wrócił ze szkoły i własnie zagoniłam go do prasowania mi ubrań super, w podobny sposób wykorzystujemy męża. Ja nie lubie prasowac. No chyba, że przy jakims dobrym filmie i drineczkiem w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.01.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A wiesz, ze ja lubię prasować tylko ostatnio czasu jakoś mi brak. Mój mąż to raz na rok przy desce staje jak nie ma innego wyjscia. Generalnie to jestem Zosia samosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.01.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No nie jestem. Mąż wrócił ze szkoły i własnie zagoniłam go do prasowania mi ubrań super, w podobny sposób wykorzystujemy męża. Ja nie lubie prasowac. No chyba, że przy jakims dobrym filmie i drineczkiem w ręku Wykorzystujemy To Was jest więcej Biedny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 cześc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 znowu napadało śniegu i znowu drogowcy zaspali u nas dziś rano leciutko sypało (podobno- ja w pracy siedze ) Mam nadzieję, ze dużo nie nasypie, bo znów będę biegac z łopata wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.01.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hejka Ja w pracy od 20 min...ale na nogach od 06:07 - coś nie mogę ostatnio spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Glamourmum może nerwy,co? ja mogę spać wszedzie i o każdej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ja na nogach od 5:30 wogóle miałem kiepską noc Olga gorączkuje, całą noc się budziła i płakała oo, to niedobrze I teraz to reszta może sie zarazić, bo z doświadczenia wiem, że odizolowac to się dzieciaków nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A tak sobie pomyślałam, ze to może tylko od ząbków. Nie rosną jej nowe czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.01.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Tak. To chyba nerwy......Sporo mam ich teraz na głowie.... Romciu ...Aneta może mieć rację z ząbkami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 18.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hejka Ja w pracy od 20 min...ale na nogach od 06:07 - coś nie mogę ostatnio spać.... Ja też nie mogę spać w nocy i rano budze się o 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 jej cały czas wychodza jakieś zabki ale mysle że to nie to jak oddycha to tak rzęzi dzisiaj idze do lekarza a to że całą trójka będzie chora to pewne za kazdym razem tak jest ja wtedy wole jak szybo sie pozarażają http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/ups.gif Inaczej mozna miesiąc przesiedziec w domu, bo jak jedno kończy chorować to zaczyna drugie, a potem trzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 jej cały czas wychodza jakieś zabki ale mysle że to nie to jak oddycha to tak rzęzi dzisiaj idze do lekarza a to że całą trójka będzie chora to pewne za kazdym razem tak jest ja wtedy wole jak szybo sie pozarażają http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/ups.gif Inaczej mozna miesiąc przesiedziec w domu, bo jak jedno kończy chorować to zaczyna drugie, a potem trzecie ale jak sobie pomyśle o marudzącej trójce... no niestety. Ja juz i ospę w potrójnej wersji przezyłam [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 potrójna ospa aż nie chcę o tym myśleć a co swędziec zaczyna? Chłopcy mięli 3 m-ce A niby miały ich chronić moje przeciwciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.01.2010 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Już jestem...miałam sporo klientów.... i teraz pyszny obiadek zjadłam..... bułeczki z ziarenkami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.01.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzień Dobry wszystkim Rom jak Olga, jak dziewczyny i jak dzisiejsza noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.01.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzień dobry dzisiaj było super trochę płakała ale dostała nurofen i spała całą noc dzisiaj rano jest dużo lepiej o, to ciesze się. Nie chciałam wczesniej pisac ale tez miałam fajną noc. Nikt mnie nie obudził. Całe pięć godizn przespane ciurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.01.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jak mam pic taką wódkę to posiedzę o suchym pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jak mam pic taką wódkę to posiedzę o suchym pysku Monia, głodenmu chleb na mysli ? Według mnie to WODA jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts