Rom 16.12.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 O Właścicielka się pojawiła dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.12.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 O Właścicielka się pojawiła dobry wieczór Jak miło cię widzieć.... gdzieś ty się podziewał przez 2 dni ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 O Właścicielka się pojawiła dobry wieczór Jak miło cię widzieć.... gdzieś ty się podziewał przez 2 dni ????? miałem opiekę i nie było mnie w pracy Rok się kończy to musiałem wykorzystać żeby nie przepadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 O Właścicielka się pojawiła dobry wieczór Jak miło cię widzieć.... gdzieś ty się podziewał przez 2 dni ????? a co to za diabełek?????? muszę uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.12.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 O Właścicielka się pojawiła dobry wieczór Jak miło cię widzieć.... gdzieś ty się podziewał przez 2 dni ????? a co to za diabełek?????? muszę uważać To był diabełek do Twojego diabełka.... a tutaj teraz SHREK..... hmmmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 O Właścicielka się pojawiła dobry wieczór Jak miło cię widzieć.... gdzieś ty się podziewał przez 2 dni ????? a co to za diabełek?????? muszę uważać To był diabełek do Twojego diabełka.... a tutaj teraz SHREK..... hmmmmm. specjalnie dla mnie zmieniłaś na diabełka??? ale ja jestem grzeczny nak shrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.12.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 No tak, skoro to badania profilaktyczne Kasiu to wszystko gra. I co pół roku będę Ci kibicować A swoją drogą też mam podobnie, tylkoco pół roku na jedną wizytę idę A ja się mieszka ........hm............CUDOWNIE Domek zaczyna nabierać przytulności, wiesz wiszą już lampy (choć eszcze nie wszystkie), są obrazki, dopieszczamy go Ale się cieszę..... mam nadzieję,że mi tez tak sprytnie pójdzie budowa i na święta za rok się wprowadzimy. Wczoraj sprzedałam mieszkanie i musimy je opuścić do końca stycznie. Przeprowadzamy się do moich teściów do Środy Wielkopolskiej i czekają nas ciężkie czasy z dojazdami do Poznania do szkoły. Ale wracając do Twojego domku..... to kiedy będą zdjęcia...?????????? Bardzo podobają mi się Twoje namalowane kwiatki..... a kuchnia??? pięknie..... Oj, oj, jak boli...................to dojeżdżanie ze Środy A zdjęcia będą...................jak znajdę aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 aniu Ty wiesz że zazdroszczę bardzo... a tego dopieszczania to już w ogóle. Nie ma czego zazdrościć Efilko ..................ja to będę Tobie zazdrościć jak się już wprowadzisz, dopieścisz i pokażesz jak wygląda Twoje Królestwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 taaaa... kiedy to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 witanko przedspaniowe żeby nie było, że nie zaglądam wszystko przeczytałam, mądra kobietka z Ciebie, ja też co pół roku sie badam... ale na co innego i co jadę na usg to mam serduszko w gardle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.12.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dzień doberek.... W tym roku robię wyjątek i już dzisiaj kupuję choinkę..... a jutro ja ubierzemy. To są wyjątkowe Święta....bo ostatnie w tym mieszkaniu... http://images38.fotosik.pl/41/64a6693e7191bab7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.12.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 oooo...to tak jak u mnie, też ostatnie na starych śmieciach. Z tej okazji nawet I dzień świąt wyprawiam. Takie sobie pożegnanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Już choinka????? ja zawsze ubieram w wigilię albo dzień wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.12.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 U mnie też albo dzień wcześniej albo w Wigilię i nie ma wyjątków Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.12.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Już choinka????? ja zawsze ubieram w wigilię albo dzień wcześniej Ja też tak mam co roku, ale zrobię w tym roku wyjątek. Choinki dzisiaj nie kupiłam, bo nie wyrobiłam sie z czasem, ale kupię w sobotę. Uwielbiam jak pachnie żywą choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 my już kupilismy w niedzielę w leśniczówce sosenkę, bo te kocham najbardziej (igieł tak nie gubią ), ale ubieramy dopiero we wtorek. Za to w niedzielę muszę pościagać ozdoby ze strychu, żeby je pomyć i poczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.12.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dzień dobry A gdzie nasza diablica, czyżby jeszcze spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.12.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dzień dobry A gdzie nasza diablica, czyżby jeszcze spała och nie śpię. Byłam zawieść dziecko do szkoły i do starostwa złożyć wniosek na zgodę na wykonanie odwiertów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts