aneta-we 31.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ale się dziś mijamy. Miałam posiedziec po południu dłużej ale net zastrajkował Ja dla odmiany jutro idę do pracy później niż zwykle i na krótko, za piątkowy maraton A jak z pokojami, wpadło Ci coś w oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 31.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Witam niedzielnie. Mam kilka wolnych chwil...a tutaj nikogo nie ma.... Witam, ja wolne chwile mam teraz I jestem I pozdrowienia zostawiam na udany niedzielny wieczór Hejka aneta... Mnie dolina niedzielna dopadła.... szukam inspiracji na dziecięce pokoje. Chyba nie muszę dodawać, że wogóle nie mam ochoty na pójście jutro do pracy.... A jak mi się bardzo nie chce iść i muszę się tam męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 i ja dolacze do narzekajacych na jutrzejszy dzien w pracy Pikselku jak sie czujesz? Glammciu znalazlas jakies inspiracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.02.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 i ja dolacze do narzekajacych na jutrzejszy dzien w pracy Pikselku jak sie czujesz? Glammciu znalazlas jakies inspiracje? Ogólnie nic mi się nie chce i muli mnie całymi dniami stara juz jestem i jak chcesz 2 dziecko to nie czekaj zbyt długo. Wczoraj miałam 6 rocznice slubu icały czas się kłuciłam z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.02.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 i ja dolacze do narzekajacych na jutrzejszy dzien w pracy Pikselku jak sie czujesz? Glammciu znalazlas jakies inspiracje? Ogólnie nic mi się nie chce i muli mnie całymi dniami stara juz jestem i jak chcesz 2 dziecko to nie czekaj zbyt długo. Wczoraj miałam 6 rocznice slubu icały czas się kłuciłam z mężem Pikselku pal licho z tą kłótnią..... czy to jest juz pewne, że będzie małe baby..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.02.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 i ja dolacze do narzekajacych na jutrzejszy dzien w pracy Pikselku jak sie czujesz? Glammciu znalazlas jakies inspiracje? Ogólnie nic mi się nie chce i muli mnie całymi dniami stara juz jestem i jak chcesz 2 dziecko to nie czekaj zbyt długo. Wczoraj miałam 6 rocznice slubu icały czas się kłuciłam z mężem Pikselku pal licho z tą kłótnią..... czy to jest juz pewne, że będzie małe baby..... Pewne na 120% termin 8.09.2010 ale juz dzisiaj ok, chłopy to nie wiedzą jak to jest w ciązy, nawet teściowa mojego opierdziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Pikselku, ciesze sie ze juz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 09.02.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Cześć jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.02.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja czasami zaglądam.... ale nic się nie odzywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja tez tu wpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 09.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Glamcia jak postepy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.02.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 A co ja będę pisała jaa nie mam czasu zdjęć zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Hej Glamurku Wszyscy zapracowani... zabiegani..., tak to jest. Mam pytanie. Tylko nie wiem czy tu czy na priva, hmm? A jakby ktoś inny chciał odpowiedzieć, byłabym wdzięczna. Mianowicie Chciałam podpytać się o ceny za ekipę od ocieplania i kartongipsu. I czy osobno wliczali sobie obrobienie okien dachowych, albo przygotowanie, osadzenie i obrobienie włazu dachowego, albo jakieś inne bajery. Dostaliśmy wycenę od jednej firmy i troszkę się zdziwiliśmy. Oprócz powyższych dodatków liczą sobie np. przygotowanie wiatroizolacji startowej, cokolwiek to znaczy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ocieplenie 15 zlocieplenie z kartongipsem 'sufit' 40ocieplenie z kartongipsem 'ściana' 35sufit podwieszany 22 nie mam okien dachowych. za schody na stryszek (osadzenie i obrobienie) płaciłam oddzielnie ale nie pamiętam ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja miałam jedną cenę za zrobienie poddasza , czyli wełna 15+10 na stelaach , do tego płyty kartonowo - gipsowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja miałam jedną cenę za zrobienie poddasza , czyli wełna 15+10 na stelaach , do tego płyty kartonowo - gipsowe. i...? ile płaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ocieplenie 15 zl ocieplenie z kartongipsem 'sufit' 40 ocieplenie z kartongipsem 'ściana' 35 sufit podwieszany 22 nie mam okien dachowych. za schody na stryszek (osadzenie i obrobienie) płaciłam oddzielnie ale nie pamiętam ile Dzięki, każda informacja cenna, efilo a Ty z okolic Warszawy jesteś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja miałam jedną cenę za zrobienie poddasza , czyli wełna 15+10 na stelaach , do tego płyty kartonowo - gipsowe. i...? ile płaciłaś? 42 zł/1m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja miałam jedną cenę za zrobienie poddasza , czyli wełna 15+10 na stelaach , do tego płyty kartonowo - gipsowe. i...? ile płaciłaś? 42 zł/1m2 A powiedz mi proszę, czy przygotowali wszystko pod malowanie? w sensie, czy robili jakieś łączenia płyt taśmami i gipsowali? czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nam zawołali 55zł/m2 + te pozostałe wymysły co pisałam wcześniej.A ładnie Ci Twoi zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts